Alka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No faktycznie sytuacja powodziowa na południu wygląda przerażająco :diabloti:, ale miejmy nadzieję ,że deszcze zanikną Tamcia , prawdziwy internauta :loveu:, ogląda sobie galeryjki na DG :razz: Quote
KaRa_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Biedne te ślimaczki... A co z psami wątpię,żeby wiele gopspodarzy ratowało psy zapewnie uwiezionych na lancuchach, gdyz dla wiekszosci ludzi wazniejsze jest uratowac swoj telewiozr czy kuchenke niz wlasnego psa przy budzie:shake: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ale mokro.... :( A Tamcia, żeczywiście prawdziwa dogomaniaczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynia Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 KaRa_TC napisał(a): Biedne te ślimaczki... A co z psami wątpię,żeby wiele gopspodarzy ratowało psy zapewnie uwiezionych na lancuchach, gdyz dla wiekszosci ludzi wazniejsze jest uratowac swoj telewiozr czy kuchenke niz wlasnego psa przy budzie:shake: Niestety, masz rację... Wolę nawet nie myśleć o tym... Pies na łańcuchu nie ma szans, wystarczy przecież kilkanaście centymertów wody... Miejmy nadzieję, że większość gospodarzy będzie pamiętało o swoich czworonożnych przyjaciołach... A deszcz pada dalej... :shake: Quote
Patikujek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='justynia']Ach, dziękuję :evil_lol: Dobrze, że już nie będzie potrzebny :lol: Przebiliśmy się i już jesteśmy w domciu w Stalowej Woli... Ale w Tuchowie (bo tam byliśmy) sytuacja była (i chyba jeszcze jest) nieciekawa... Wiele dróg jest nieprzejezdnych, wiele domód podlanych. Zresztą, jutro zobaczycie sami, mam kilka zdjączek, ale dziś to już nie mam siły :grab: Tama chyba też, bo śpi już i nic jej nie wyciągnie z koszyczka :lol: A zresztą, dwa wkleję :cool3: Ojej, ile woooodyyyyyyyyyy!!!!!!!! ZObaczcie na most, zazwyczaj jest kilka metrów do lustra wody... Tylko żeby się tamcia nie utopiła:shake: Quote
nathaniel Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Tragedia.... cholera, co się z tym światem dzieje, pomijając "wybryki" natury, to człowiek sobie winny ... .:( Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Hej Justynko!! :buzi: Co ja widze, moja Tamcia ma stojące dwa uszka! :loveu: Moja cudna biszkoptowa panienka! :loveu: I jak wypiękniała! :loveu: Quote
KaRa_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 nathaniel napisał(a):Tragedia.... cholera, co się z tym światem dzieje, pomijając "wybryki" natury, to człowiek sobie winny ... .:( Dokładnie...degradacja środowiska jest:shake: dziura ozonowa daje sie do znaki przez freony w kosmetykach itp... Quote
justynia Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Justynko!! :buzi: Co ja widze, moja Tamcia ma stojące dwa uszka! :loveu: Moja cudna biszkoptowa panienka! :loveu: I jak wypiękniała! :loveu: Hejho Gonia! fajnie, że znalazłaś dla nas czas, mimo, że jesteś strasznie zajęta. Ech, ta nauka! Uszka to ma czasem stojące, czasem jedno klapnięte, sama nie wiem, dlaczego- może jak jest już zmęczona to jej klapie? :evil_lol: Quote
justynia Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Ja tu pilnuję, spróbujcie wejść, to....zaliżę :evil_lol: Tu był sławetny podkop (już starannie zasypany i zabity dechami), a za płotkiem kurki kofane :lol: Patyczek mój kochany! :loveu: No co? A toTama i ja :lol: Panienka w dmuchawcach: Można powąchać? A da się zdmuchnąć???? I u pana na kolankach w nico dziwnej pozycji :cool3: Quote
Alka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='justynia'] No co? można tylko jedno powiedziec - Tamcia jesteś śliczna !:loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='justynia'] A toTama i ja :lol: Justyniu, no wreszcie zobaczyłam Twe oblicze :evil_lol: Bardzo atrakcyjna z Ciebie dziewczyna :evil_lol: A Tamcia - co tu dużo mówić - z dnia na dzień coraz sliczniejsza! :loveu: Quote
justynia Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Behemot napisał(a):Justyniu, no wreszcie zobaczyłam Twe oblicze :evil_lol: Bardzo atrakcyjna z Ciebie dziewczyna :evil_lol: He, he, długa jestem, nie? :evil_lol: To się nazywa sylwetka :eviltong: Behemot napisał(a): A Tamcia - co tu dużo mówić - z dnia na dzień coraz sliczniejsza! :loveu: Ale Sonia dalej jest najpiękniejszym psem świata :lol: Quote
Behemot Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 justynia napisał(a): Ale Sonia dalej jest najpiękniejszym psem świata :lol: Ex equo z Tamcią :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='justynia'] Patyczek mój kochany:loveu: No co? Mój cudny biszkopcik!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='justynia'] A toTama i ja :lol: Justyna, widze Cie! :evil_lol: A sylwetka to wiesz... Fitness :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Oj ja bym sie bala podejsc:cool3: Taki stroz,ze ho ho pewnie by na smierc zalizala:razz: Quote
Patikujek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='justynia'] Patyczek mój kochany! :loveu: Ale Tamcia ma pole do popisu tyyyyyyyyle miejsca do biegania WOW Quote
haska_12 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Śliczny psiak.No i dzielny.Inny pies by był wystraszony w dowym domu a tu proszę :) Quote
Patikujek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Tamcia choć wygląda niepozornie to pod tą mała kochana powłoczką jest jak nieustraszona lwica ]=> Quote
justynia Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Obrazkowa instrukcja konsumpcji serka homogenizowanego: Tak to się robi: I. Najpierw delikatnie oblizujemy brzegi: II. Później boki: III. Na końcu staramy się dostać do dna (w zależności od długości języka). Pamiętajmy o zamknięciu oczu!: Dla tych, co niedowidzą, zbliżenie ostatniej fazy konsumpcji :evil_lol:: I wreszcie można zaliczyć odlot............:jumpie: Quote
Behemot Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='justynia'] O, Tamcia ma kaganiec! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co za psia zachłanność! Quote
Alka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 haha , Tamcia fajnie sobie radzi z konsumpcją serka :loveu: przydałoby się jeszcze oblizywanko:evil_lol: Quote
BORA Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='justynia']Dla tych, co niedowidzą, zbliżenie ostatniej fazy konsumpcji :evil_lol:: I wreszcie można zaliczyć odlot............:jumpie: Ale dużo tego serka mieliście, prawie cała głowa się zmieściła :evil_lol: A mina po konsumpcji świetna :lol: Żeby ktoś miał taką minę po konsumpcji mojej zupy :eviltong: Quote
justynia Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Alka napisał(a):haha , Tamcia fajnie sobie radzi z konsumpcją serka :loveu: przydałoby się jeszcze oblizywanko:evil_lol: He, he, strasznie się oblizywała, ale za nic mi się nie dało tego uchywcić. W pokoju było ciemno, więc lampę musiałam użyć, a zanim się ona włączyła to Tamcia już jęzorek schowała... :eviltong: I tak za każdym razem :evil_lol: Quote
Recommended Posts