Behemot Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='justynia'] Dłuuuugie mam uszka, nie? Śliczne te zdjęcia :lol: I jakie łądne oświetlenie :lol: Quote
justynia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Długie uszka... Uroczy noseczek... Śliczna śierść... Słodki wygląd... W ogole jesteś cudną sunieczką :loveu: :loveu: :loveu: Tamcia aż się zarumieniła :oops: A siorstkę to ostatnio zmieniać zaczęła, niestety... :eviltong: Dobrze, że dywan w kolorze tamciowym :evil_lol: [quote name='Behemot']Śliczne te zdjęcia :lol: I jakie łądne oświetlenie :lol: :diabloti: He, he, ładne, bo nasze polskie słoneczne :lol: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jejku jaka kochana, jaka spokojna. Widać, że już wam zaufała bezgranicznie i kocha nad życie :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cien Tamci przypomina mi króliczka:lol: :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 justynia napisał(a): Tamcia aż się zarumieniła :oops: I słusznie! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Prosze ucałowac ten Cudny Nochal! :loveu: Quote
justynia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 olcha napisał(a):Jejku jaka kochana, jaka spokojna. Widać, że już wam zaufała bezgranicznie i kocha nad życie :loveu: Oj, kocha, kocha i my ją kochamy! :loveu: Rzeczywiście psiaki ze schroniska sa naj, naj, naj-wierniejsze! Quote
justynia Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 No to filmik. Tak Tama wyje :evil_lol: ALe tylko na długi dźwięk piszczenia jeżyka (całe szczęście:eviltong:) Przepraszam za kiepskie oświetlenie, ale pranie mi się na balkonie suszyło :evil_lol: http://s65.photobucket.com/albums/h225/rafalka111/?action=view¤t=wyjec.flv I jeszcze jeden, z ulubionym sznureczkiem: http://s65.photobucket.com/albums/h225/rafalka111/?action=view¤t=sznureczek.flv Dwa zdątka z serii "pod łóżkiem". Tak to z tyłu wygląda: A tu przybliżenie :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 justynia napisał(a):No to filmik. Tak Tama wyje :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słodko wyje, na pewno wśród jej przodków była jakiś husky :evil_lol: Ja też bym tak wyła, gdyby ktoś mi tak okrutnie piszczał nad głową :evil_lol: Quote
justynia Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Behemot napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słodko wyje, na pewno wśród jej przodków była jakiś husky :evil_lol: Tak słodko, że jak ją usłyszałam i zobaczyłam wyjącą pierwszego razu, to się popłakłam ze śmiechu :lol: Behemot napisał(a): Ja też bym tak wyła, gdyby ktoś mi tak okrutnie piszczał nad głową :evil_lol: He, he, na dźwięk fleta też wyje- albo ja nie umiem grać, albo ona po prostu słuchu nie ma :evil_lol: Ale muszę przyznać, że raczej to pierwsze :cool3: Quote
Alicja Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 :shake:czy ktoś może delikatnie Tamci wytłumaczyć ,że nie jest jamnikiem :cool3: :lol::lol::lol: Quote
justynia Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:czy ktoś może delikatnie Tamci wytłumaczyć ,że nie jest jamnikiem :cool3: :lol::lol::lol: Spróbuję, ale nie wiem czy dam radę bez szkód w jej psychice :evil_lol: Tu potrzeba psiego psychologa :lol::lol::lol: Quote
Koma Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ale superowe filmiki :multi: :multi: :multi: śliczna rozrabiara :loveu: a te jej oczka :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Zawsze twierdziłąm,że psy coś uwielbiają leżeć pod tymi łózkami:lol: :lol: :lol: u mnie zawsze latem dwie plackiem pod lozkiem rozlozone sa, a to tak slodziudko wyglada:loveu: Quote
justynia Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Zawsze twierdziłąm,że psy coś uwielbiają leżeć pod tymi łózkami:lol: :lol: :lol: u mnie zawsze latem dwie plackiem pod lozkiem rozlozone sa, a to tak slodziudko wyglada:loveu: Ano kiedyś tam polegała sobie :evil_lol: A na zdjęciu się "wkręciła" po sznureczek, a że kiedyś bez problemu tam właziła, to zaczęła się wciskać, tylko się psinie trochę podrosło no i niestety, wycofać się musiała :lol: Quote
madziasto4 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 jaki fajny małpiszonek na tych filmikach :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='justynia'] A tu zdziwiona, cóż to jest??? :crazyeye:Muszę się lepiej przyjrzeć: A może ojna wcale nie chce się z tym bawić może ona chce tom świnkę zjeść???:evil_lol: Quote
anetta Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 :crazyeye: ale z niej pies-guma :crazyeye: Ona naprawde jest super przydatna do wycierania kurzow spod lozek :lol: A filmiki bardzo fajne :cool3: Jeden z nich- aportowanie, przypomina moj filmik :cool3: Sliczny prosiczek :lilangel: mniam :eating: Quote
Patikujek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 No rzeczywiście fajowy odkurzcz z tej twojej Tamci:evil_lol: A tak w ogóle to pięknie śpiewa mojego Baksa jeszcze w życiu nie słyszałam żębyu wył, może nie umie???:razz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Tamcia wyje - a zabaweczke ma taką jak Aza. :D A na drugim filmiku to co, Justynko? Pod koniec filmiku suniesz do Tamci jak wąż :evil_lol: :evil_lol: Za węzęłkiem pójdzie wszędzie. Domagam się wiecej flimików Tamci - rozrabiarki. Quote
justynia Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Ale Tamcia wyje - a zabaweczke ma taką jak Aza. :-D A na drugim filmiku to co, Justynko? Pod koniec filmiku suniesz do Tamci jak wąż :evil_lol: Słychać jak podpełzam, nie? ssssss........ Patikujek_Zabrze napisał(a):No rzeczywiście fajowy odkurzcz z tej twojej Tamci:evil_lol: A tak w ogóle to pięknie śpiewa mojego Baksa jeszcze w życiu nie słyszałam żębyu wył, może nie umie???:razz: He, he, Pati, na pewno umie, tylko musiałby usłyszeć coś, co go nastroi. Tama normalnie nie wyje, tylko jak usłyszy flet (na początku bardzo, a teraz już sie chyba przyzwyczaiła), albo to ciągłe piszczenie :evil_lol: Ogólnie to wolę nie wyzwalać w niej tego wyjca, bo a nóż jej się spodobałoby, to byśmy nie wytrzymali :evil_lol: Patikujek_Zabrze napisał(a): A może ojna wcale nie chce się z tym bawić może ona chce tom świnkę zjeść???:evil_lol: Eeee, taki łagodny pieseczek? anetta napisał(a): :crazyeye: ale z niej pies-guma :crazyeye: Ona naprawde jest super przydatna do wycierania kurzow spod lozek :lol: Hi, hi, mogę pożyczyć, przyda się przy wiosennych porządkach ;) Quote
justynia Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 A, zapomniałam o filmiku, podobny do tamtych, tylko, że z kostką. Kiedyś uczyłam Tamę: podaj łapę- waruj- siad- daj głos. Ale jak zobaczy kosteczkę, to wszystko jej się miesza :lol: I nieraz śmiesznie to wygląda :evil_lol: http://s65.photobucket.com/albums/h225/rafalka111/?action=view¤t=MVI_5609.flv I jeszcze zdjątka: W lesie: Na działce: I na balkonie: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ale ma świetny punkt obserwacyjny...:loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='justynia'] Widać żę lubi leśne spacerki, biega sobie taka szczęśliwa!!! Quote
g_o_n_i_a Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='justynia']Słychać jak podpełzam, nie? ssssss........ Zgadza się... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak leci... :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts