Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Długie uszka... Uroczy noseczek... Śliczna śierść... Słodki wygląd... W ogole jesteś cudną sunieczką :loveu: :loveu: :loveu:
Tamcia aż się zarumieniła :oops: A siorstkę to ostatnio zmieniać zaczęła, niestety... :eviltong: Dobrze, że dywan w kolorze tamciowym :evil_lol:

[quote name='Behemot']Śliczne te zdjęcia :lol: I jakie łądne oświetlenie :lol:
:diabloti: He, he, ładne, bo nasze polskie słoneczne :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Jejku jaka kochana, jaka spokojna. Widać, że już wam zaufała bezgranicznie i kocha nad życie :loveu:

Oj, kocha, kocha i my ją kochamy! :loveu: Rzeczywiście psiaki ze schroniska sa naj, naj, naj-wierniejsze!

Posted

No to filmik. Tak Tama wyje :evil_lol: ALe tylko na długi dźwięk piszczenia jeżyka (całe szczęście:eviltong:) Przepraszam za kiepskie oświetlenie, ale pranie mi się na balkonie suszyło :evil_lol:
http://s65.photobucket.com/albums/h225/rafalka111/?action=view&current=wyjec.flv
I jeszcze jeden, z ulubionym sznureczkiem:
http://s65.photobucket.com/albums/h225/rafalka111/?action=view&current=sznureczek.flv
Dwa zdątka z serii "pod łóżkiem". Tak to z tyłu wygląda:

A tu przybliżenie :evil_lol:

Posted

justynia napisał(a):
No to filmik. Tak Tama wyje :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Słodko wyje, na pewno wśród jej przodków była jakiś husky :evil_lol:
Ja też bym tak wyła, gdyby ktoś mi tak okrutnie piszczał nad głową :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Słodko wyje, na pewno wśród jej przodków była jakiś husky :evil_lol:
Tak słodko, że jak ją usłyszałam i zobaczyłam wyjącą pierwszego razu, to się popłakłam ze śmiechu :lol:
Behemot napisał(a):
Ja też bym tak wyła, gdyby ktoś mi tak okrutnie piszczał nad głową :evil_lol:
He, he, na dźwięk fleta też wyje- albo ja nie umiem grać, albo ona po prostu słuchu nie ma :evil_lol: Ale muszę przyznać, że raczej to pierwsze :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:czy ktoś może delikatnie Tamci wytłumaczyć ,że nie jest jamnikiem :cool3: :lol::lol::lol:

Spróbuję, ale nie wiem czy dam radę bez szkód w jej psychice :evil_lol: Tu potrzeba psiego psychologa :lol::lol::lol:

Posted

Zawsze twierdziłąm,że psy coś uwielbiają leżeć pod tymi łózkami:lol: :lol: :lol: u mnie zawsze latem dwie plackiem pod lozkiem rozlozone sa, a to tak slodziudko wyglada:loveu:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Zawsze twierdziłąm,że psy coś uwielbiają leżeć pod tymi łózkami:lol: :lol: :lol: u mnie zawsze latem dwie plackiem pod lozkiem rozlozone sa, a to tak slodziudko wyglada:loveu:
Ano kiedyś tam polegała sobie :evil_lol: A na zdjęciu się "wkręciła" po sznureczek, a że kiedyś bez problemu tam właziła, to zaczęła się wciskać, tylko się psinie trochę podrosło no i niestety, wycofać się musiała :lol:

Posted

[quote name='justynia']
A tu zdziwiona, cóż to jest??? :crazyeye:Muszę się lepiej przyjrzeć:

A może ojna wcale nie chce się z tym bawić może ona chce tom świnkę zjeść???:evil_lol:

Posted

:crazyeye: ale z niej pies-guma :crazyeye: Ona naprawde jest super przydatna do wycierania kurzow spod lozek :lol:
A filmiki bardzo fajne :cool3: Jeden z nich- aportowanie, przypomina moj filmik :cool3:
Sliczny prosiczek :lilangel: mniam :eating:

Posted

No rzeczywiście fajowy odkurzcz z tej twojej Tamci:evil_lol: A tak w ogóle to pięknie śpiewa mojego Baksa jeszcze w życiu nie słyszałam żębyu wył, może nie umie???:razz:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ale Tamcia wyje - a zabaweczke ma taką jak Aza. :D
A na drugim filmiku to co, Justynko? Pod koniec filmiku suniesz do Tamci jak wąż :evil_lol:

:evil_lol: Za węzęłkiem pójdzie wszędzie.

Domagam się wiecej flimików Tamci - rozrabiarki.

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ale Tamcia wyje - a zabaweczke ma taką jak Aza. :-D
A na drugim filmiku to co, Justynko? Pod koniec filmiku suniesz do Tamci jak wąż :evil_lol:
Słychać jak podpełzam, nie? ssssss........

Patikujek_Zabrze napisał(a):
No rzeczywiście fajowy odkurzcz z tej twojej Tamci:evil_lol: A tak w ogóle to pięknie śpiewa mojego Baksa jeszcze w życiu nie słyszałam żębyu wył, może nie umie???:razz:
He, he, Pati, na pewno umie, tylko musiałby usłyszeć coś, co go nastroi. Tama normalnie nie wyje, tylko jak usłyszy flet (na początku bardzo, a teraz już sie chyba przyzwyczaiła), albo to ciągłe piszczenie :evil_lol: Ogólnie to wolę nie wyzwalać w niej tego wyjca, bo a nóż jej się spodobałoby, to byśmy nie wytrzymali :evil_lol:
Patikujek_Zabrze napisał(a):
A może ojna wcale nie chce się z tym bawić może ona chce tom świnkę zjeść???:evil_lol:
Eeee, taki łagodny pieseczek?
anetta napisał(a):
:crazyeye: ale z niej pies-guma :crazyeye: Ona naprawde jest super przydatna do wycierania kurzow spod lozek :lol:
Hi, hi, mogę pożyczyć, przyda się przy wiosennych porządkach ;)