Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justynia napisał(a):
A to zdjączko dla kochanych Ciotuniek (a może i Wujaszków, kto wie :evil_lol:), odwiedzających galeryjkę:

Śliczna :cool3:

Jak już będę miała sprawny komputer to zrobię zdjęcia Torci z taką zabaweczką. Jej jest w o wiele gorszym stanie :evil_lol:

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A on wyglada jak Piksior z Kundelka oo :loveu:

A czemu Suczynka na lancuchu? :-(

Domagam sie wiecej zdjec psiatek z rodzinki. :mad: :evil_lol: :loveu:

A rzeczywiście, teraz widzę, popatrzyłam na galerię "Kundelka" :evil_lol:, podobny do Piksiorka, a Mika to sama nie wiem dlaczego :shake:, ale niestety, takie jest życie wiejskich psiaków. Pocieszam się tym, że ich pani lubi zwierzęta, nie tylko te hodowlane i dobrze je traktuje, więc Mika na pewno źle nie ma... Tylko ten łańcuch, ale spuszczana pewnie też jest...
Co do kolejnych zdjączek, to tylko tyle mam, następne zrobię jak pojedziemy do rodzinki, bo babcia męża mieszka w górach, aż pod Nowym Sączem :lol:

Posted

*luthien* napisał(a):

jaki śliczny misio:loveu: chcemy więcej miśków :loveu:
Takich? :evil_lol:

Czy takich?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Ja tych drugich chcę :lol:
A to proszę bardzo!!!!

A tak serio to znalazłam jeszcze Dżoka:

I jeszcze z sąsiadem u drugiej babci:
Podejdź no do płota, jako i ja podchodzę!

Sąsiad Pipo bardzo był nieszczęśliwy, że dzieli go od ukochanej siatka, a sama ukochana już nie zwraca na niego uwagi :placz:

No chodź tu kochanie, chodź do mnie, hau!!!!

Posted

justynia napisał(a):

hihi rzeczywiście jak Kargul i Pawlak :evil_lol: :evil_lol:

jaki nieszczęśliwy romeo :evil_lol:

Posted

justynia napisał(a):

bidulek zostawiła go ukochana :placz: ;)

ta sunieczka ma śliczne umaszcznie :loveu:

a ja czekam na więcej fotek najśliczniejszej slicznotki :cool3:

Posted

justynia napisał(a):

I jeszcze z sąsiadem u drugiej babci:

O matko jaki on nieszczęśliwy, ale twoja Tamcia jak zwykle błyszczy pięknem!!!

Posted

No to jeszcze jeden płociany kolega, tego lubi bardziej :loveu: W ogóle Tamcia gustuje w kawalerach większych od siebie, ostatnio jej huscy porządnie wylizał .. wiecie co :oops: A to z Maksiem, przez płot oczywiście:

W sobotę byliśmy u babci, porządki robiliśmy :cool3: Szkoda, że ogródek mały, bo wybiegać się nie dało :eviltong:
A tu zdziwiona, cóż to jest??? :crazyeye:Muszę się lepiej przyjrzeć:

Dziwne toto jest :confused:

Przypilnuję, to może się doczekam i wreszcie przestanie przeżuwać trawsko i przyjdzie się pobawić... :p

I jeszcze w trawce:

A to padł pies:

Słodki sen:

No co mi przeszkadzasz?? Daj pospać!

Posted

Normalnie się załamię :shake: Wredny komputer, wredny :lmaa: !!! Tyle się opisałam, tak pięknie cytaciki powstawiałam i zjadło!!!! A wczoraj myślałam, że wysłało się jednak :angryy::angryy::angryy: Ech!!!! :mad::mad::mad:
Gonia, szeleczki mają miesiąc, ale nie zakładam Tamie w domciu, więc mało ma w nich zdjączek :evil_lol:
Kara, jedno uszko ma oklapnięte, ale czasami oba stoją, aż się kiedyś zastanawiałam od czego to zależy :lol:
Madziasto, z tymi łąpkami to ona lubi spać, często zakrywa nosek właśnie łapką, albo chowa w ogonek, albo w swój ręczniczek :loveu:
Alicja, ano pasują :diabloti: Ciekawe, co by wyszło z mixa- szorstkowłosego Pipa i długogładkowłosej Tamci :evil_lol: Ale wolałabym się nie dowiedzieć :lol:
Na koniec jeszcze dwa "artystyczne" z mało artystycznie porysowaną podłogą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dłuuuugie mam uszka, nie?