BORA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='justynia'] A cóż to jest, to do jedzenia? E, chyba nie... Mamy podobny sznurek :lol: Tora bardzo lubi się nim bawić...to znaczy lubi go zjadać...nie wiem czy tak może, ale kładzie się i skubie te nitki i je połyka. Staram się jej wyjmować z pyszczka zanim połknie, ale nie zawsze zdąże. Mam nadzieję, że jej to nie zaszkodzi :roll: Kolor dywanu dobrany do koloru psa, albo pies do koloru dywanu :lol: Sierści nie będzie widać ;) Quote
justynia Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='BORA']Mamy podobny sznurek :lol: Tora bardzo lubi się nim bawić...to znaczy lubi go zjadać...nie wiem czy tak może, ale kładzie się i skubie te nitki i je połyka. Staram się jej wyjmować z pyszczka zanim połknie, ale nie zawsze zdąże. Mam nadzieję, że jej to nie zaszkodzi :roll: Hi hi! Tama też się zaczęła dobierać do sznureczków i podskubuje :lol: Ale chyba im nie zaszkodzi, przejdzie przez całą długość i z drugiej strony wyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Byle nie zjadły całej zabawki na raz :diabloti: [quote name='BORA'] Kolor dywanu dobrany do koloru psa, albo pies do koloru dywanu :lol: Sierści nie będzie widać ;) Ach, z tym kolorem to u nas najpierw dywanik był :eviltong: Ale w moim rodzinnym domu mieliśmy pieska podobnej maści do Tamci i najpierw ona była, a potem dywanik- podobny do naszego nawiasem mówiąc :evil_lol: Miała na imię Kora- już jest za Tęczowym Mostem:placz: Teraz mama chciała nowego pieska, i to koniecznie podobnego do Koruni. No i mówiłam jej: po co ci podobny pies, Kora to była Kora i drugiej takiej nie znajdziesz... No i co zrobiłam? Mieszkam już teraz osobno i mam podobną do Kory Tamcię, ale naprawdę to nie było zamierzone, bo podobnej nie szukałam :lol: Ale się mama ze mnie śmiała, jak ją zobaczyła!!! Chciała mi zabrać:-o A to Korcia (na pewno TAma się nie obrazi, że ją wkleję)- miała wtedy 12 lat, w wieku 13 odeszła:-( (coś wtedy w ustawieniach pomieszałam, dlatego takie czerwone wyszło:razz:): Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Dzien dobry! Ale zdjęc! :multi: Ale cudna mordeńka! :iloveyou: Wstydliwa Panienka :evil_lol: :loveu: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 O i kolejny króliczek na forum :eviltong: Twoja też tak wcina marchewę? Quote
Behemot Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Tamcia jest tak śliczna i słodka, że.... że... że aż brak mi słów!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ślicznie się Tamcia prezentuje na zdjęciach i jak fajnie główkę przekrzywia :lol: a sznureczek też mamy podobny, nawet 2 :evil_lol: Quote
Koma Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ale boskie uszy :loveu: i ten łepek :loveu: cud miód psina :multi: Quote
KaRa_ Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Nie ma to jak sznur:lol: Co za inteligętny wyraz pyszczka:lol: Quote
Patikujek Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 A jaki ma inteligntny wyraz pyszczka:loveu: Quote
justynia Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Ech, trochę się opuściłam, ale to dlatego, że mieliśmy weekendowy wypad, a i dziś niedawno wróciłam ;) Dziś Tamcia została pod opieką dziadków, bo jej pańcia się broniła na uczelni :lol: (nie miałam ją serca zostawić na 9 godzin samą), ale w u teściów była z nami :lol: Zrobiłam jej parę zdjączek w plenerze, niedużo, bo mi później bateria padła :placz:: Ładny uśmiech? :evil_lol: Tu ją złapałam w biegu :lol: Zamyślona... a może słucha, co mówią sąsiedzkie psiaki??? A tutaj poza wystawowa.. Hihi, jakby jej głowę zmienił, resztę powiększył, to przypomina trochę goldena, nie? :loveu: No i jeszcze zdjączka ze "środka" I oczywiście z podróży (już w nowych psich pasach;)) A to w niedzielę wieczorem- wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Witaj Ślicznotko o cudnym noseczku. :iloveyou: Cudna mordzia :D :D Mała kózka :evil_lol: Quote
justynia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Gabryjella napisał(a):Yo man :evil_lol: He, He!:evil_lol: Quote
BORA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='justynia'] Naprawdę ślicznie pozowała :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No niech sie juz tak nas nie wstydzi i mordke pokaze;) Normalnie jakbym widziałą długowłosą moją Ere:lol: Quote
Behemot Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Justyniu, ona jest nieprawdopodobnie śliczna! :loveu::loveu::loveu: Zjadłabym ją na surowo :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
justynia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Behemot napisał(a):Justyniu, ona jest nieprawdopodobnie śliczna! :loveu::loveu::loveu: Zjadłabym ją na surowo :eviltong::eviltong::eviltong: Hihi! Ciociu Bohemot, proponowałabym jednak obgotować, a wcześniej oskubać- sierść jest ciężkostrawna :lol: Quote
BORA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Behemot napisał(a):Justyniu, ona jest nieprawdopodobnie śliczna! :loveu::loveu::loveu: Zjadłabym ją na surowo :eviltong::eviltong::eviltong: Zaczęłam się zastanawiać czy Sonia nie została już zjedzona :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 justynia napisał(a):Hihi! Ciociu Bohemot, proponowałabym jednak obgotować, a wcześniej oskubać- sierść jest ciężkostrawna :lol: Eeee tam, surowe mięsko młodego pieska - to jest to, co tygryski lubią najbardziej :lol::lol::lol: Quote
Behemot Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 BORA napisał(a):Zaczęłam się zastanawiać czy Sonia nie została już zjedzona :evil_lol: Jeszcze trochę jej zostało. Na razie zjadłam jej nosio i kłapciate uszka :cool3::cool3::cool3: Quote
justynia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Behemot napisał(a):Jeszcze trochę jej zostało. Na razie zjadłam jej nosio i kłapciate uszka :cool3::cool3::cool3: He, he, to ja zjem Ci resztę Sońci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dzien dobry Justyni i Tamci :krolik: Czy będą niedłguo nowe fotki Biszkopcika? :cool3: Quote
Recommended Posts