Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justynia']
A cóż to jest, to do jedzenia? E, chyba nie...

Mamy podobny sznurek :lol:
Tora bardzo lubi się nim bawić...to znaczy lubi go zjadać...nie wiem czy tak może, ale kładzie się i skubie te nitki i je połyka. Staram się jej wyjmować z pyszczka zanim połknie, ale nie zawsze zdąże. Mam nadzieję, że jej to nie zaszkodzi :roll:

Kolor dywanu dobrany do koloru psa, albo pies do koloru dywanu :lol: Sierści nie będzie widać ;)

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BORA']Mamy podobny sznurek :lol:
Tora bardzo lubi się nim bawić...to znaczy lubi go zjadać...nie wiem czy tak może, ale kładzie się i skubie te nitki i je połyka. Staram się jej wyjmować z pyszczka zanim połknie, ale nie zawsze zdąże. Mam nadzieję, że jej to nie zaszkodzi :roll: Hi hi! Tama też się zaczęła dobierać do sznureczków i podskubuje :lol: Ale chyba im nie zaszkodzi, przejdzie przez całą długość i z drugiej strony wyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Byle nie zjadły całej zabawki na raz :diabloti:
[quote name='BORA'] Kolor dywanu dobrany do koloru psa, albo pies do koloru dywanu :lol: Sierści nie będzie widać ;) Ach, z tym kolorem to u nas najpierw dywanik był :eviltong: Ale w moim rodzinnym domu mieliśmy pieska podobnej maści do Tamci i najpierw ona była, a potem dywanik- podobny do naszego nawiasem mówiąc :evil_lol: Miała na imię Kora- już jest za Tęczowym Mostem:placz: Teraz mama chciała nowego pieska, i to koniecznie podobnego do Koruni. No i mówiłam jej: po co ci podobny pies, Kora to była Kora i drugiej takiej nie znajdziesz... No i co zrobiłam? Mieszkam już teraz osobno i mam podobną do Kory Tamcię, ale naprawdę to nie było zamierzone, bo podobnej nie szukałam :lol: Ale się mama ze mnie śmiała, jak ją zobaczyła!!! Chciała mi zabrać:-o A to Korcia (na pewno TAma się nie obrazi, że ją wkleję)- miała wtedy 12 lat, w wieku 13 odeszła:-( (coś wtedy w ustawieniach pomieszałam, dlatego takie czerwone wyszło:razz:):

Posted

Ech, trochę się opuściłam, ale to dlatego, że mieliśmy weekendowy wypad, a i dziś niedawno wróciłam ;) Dziś Tamcia została pod opieką dziadków, bo jej pańcia się broniła na uczelni :lol: (nie miałam ją serca zostawić na 9 godzin samą), ale w u teściów była z nami :lol: Zrobiłam jej parę zdjączek w plenerze, niedużo, bo mi później bateria padła :placz::
Ładny uśmiech? :evil_lol:

Tu ją złapałam w biegu :lol:

Zamyślona... a może słucha, co mówią sąsiedzkie psiaki???

A tutaj poza wystawowa.. Hihi, jakby jej głowę zmienił, resztę powiększył, to przypomina trochę goldena, nie? :loveu:

No i jeszcze zdjączka ze "środka"

I oczywiście z podróży (już w nowych psich pasach;))

A to w niedzielę wieczorem- wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :multi:

Posted

Behemot napisał(a):
Justyniu, ona jest nieprawdopodobnie śliczna! :loveu::loveu::loveu:
Zjadłabym ją na surowo :eviltong::eviltong::eviltong:

Hihi! Ciociu Bohemot, proponowałabym jednak obgotować, a wcześniej oskubać- sierść jest ciężkostrawna :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Justyniu, ona jest nieprawdopodobnie śliczna! :loveu::loveu::loveu:
Zjadłabym ją na surowo :eviltong::eviltong::eviltong:

Zaczęłam się zastanawiać czy Sonia nie została już zjedzona :evil_lol:

Posted

justynia napisał(a):
Hihi! Ciociu Bohemot, proponowałabym jednak obgotować, a wcześniej oskubać- sierść jest ciężkostrawna :lol:

Eeee tam, surowe mięsko młodego pieska - to jest to, co tygryski lubią najbardziej :lol::lol::lol:

Posted

BORA napisał(a):
Zaczęłam się zastanawiać czy Sonia nie została już zjedzona :evil_lol:

Jeszcze trochę jej zostało. Na razie zjadłam jej nosio i kłapciate uszka :cool3::cool3::cool3:

Posted

Behemot napisał(a):
Jeszcze trochę jej zostało. Na razie zjadłam jej nosio i kłapciate uszka :cool3::cool3::cool3:

He, he, to ja zjem Ci resztę Sońci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: