justynia Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Wyślij kilka zdjęc Tamci w załączniku, to Gunia sobie wybierze najlepsze... ;-) Wyślę Gunia, tylko jak to kobieta, mam problem z wyborem... Kiedyś ich tyle nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, zdjęć znaczy się :eviltong: Quote
justynia Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 A tymczasem kilka zdjączek z jazdy samochodem. Niedługo będzie miała szelki samochodowe, na razie jest "przypinana" smyczą na zwykłych szelkach. Staramy się ją w miarę możliwości nauczyć siedzieć z tyłu, no i całkiem pojętna jest sunia :evil_lol: Tamcia super znosi jazdę, najpierw patrzy przez boczną albo przednią szybę: Tu już z nowym znaczkiem (poprzedni zgubiła :mad:): Potem znudzona kładzie się... ... i usypia... Quote
g_o_n_i_a Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A gdzie to Tamcia jechała? :cool3: Jaka cudna :iloveyou: :iloveyou: Quote
justynia Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']A gdzie to Tamcia jechała? :cool3: Byliśmy w Janowie Lub., mąż sobie wycieczkę wymyślił, ale jakoś zimno i mokro było. Wzięliśmy ją, żeby się przyzwyczajała na dłuższe trasy, choć miesiąc temu, jak ją wieźliśmy ze schroniska, całą drogę na moich kolanach przespała :loveu: Wracając do wycieczki, Tamcia prawie po pas wpadła do wody (kałuży zamaskowanej lodem). Ale miała minę! No i niestety musiała do końca zostać w samochodzie, żeby się podsuszyć, szkoda, ale cóż...:evil_lol:. Dużo nie straciła, bo pogoda na wycieczki raczej nie sprzyjała :eviltong:,a przy okazji okazało się, że jest bardzo grzeczna i umie sama zostać i "pilnować" samochodu :razz: Gdzie jest Tamcia? Quote
g_o_n_i_a Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='justynia'] Gdzie jest Tamcia? Jaka szczęśliwa i maluuuusia... :iloveyou: Quote
KaRa_ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ona przypomina mi moja Ere tylko,ze dlugowlosa:lol: Quote
BORA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='justynia']Tu już z nowym znaczkiem (poprzedni zgubiła :mad:): Ładny ma identyfikator :lol: Chciałam zamówić podoby na allegro, ale nie było akurat, a ja niecierpliwa nie chciałam czekać, więc zamówiłam inne ;) Quote
olcha Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Jaka piękna, cudna, kochana, maleńka psineczka. :klacz: że ją przygarnęłaś :loveu: Quote
justynia Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 BORA napisał(a):Ładny ma identyfikator :lol: Chciałam zamówić podoby na allegro, ale nie było akurat, a ja niecierpliwa nie chciałam czekać, więc zamówiłam inne ;) Widziałam BORA identyfikator Torci, bardzo ładny jest. Też mi się podobał, ale ponieważ chciałam adres jeszcze wypisać, zamówiłam tą kostkę, bo można było na drugiej stronce wygrawerować :evil_lol: MAm nadzieję, że tego już nie zgubi :mad: Quote
Behemot Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ona przypomina mi moja Ere tylko,ze dlugowlosa:lol: Cudeńko, śpioszek-pieszczoszek :loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 BORA napisał(a):Ładny ma identyfikator :lol: Chciałam zamówić podoby na allegro, ale nie było akurat, a ja niecierpliwa nie chciałam czekać, więc zamówiłam inne ;) Ja też chcę taki identyfikator dla Soni!!! Gdzie to sie zamawia? Na allegro? Quote
BORA Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Behemot proszę bardzo, wybieraj :lol: http://allegro.pl/search.php?string=identyfikator&category=5347&country=1 Ten jest chyba podobny do Tamci identyfikatora http://allegro.pl/item93786555__piekny_identyfikator_dla_psa_.html A my mamy takie http://allegro.pl/item93854211_identyfikator_dla_pieska_promocja_2_szt_sr_3cm_.html bo się na te kostki nie chciało czekać :evil_lol: Quote
justynia Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='Behemot']Ja też chcę taki identyfikator dla Soni!!! Gdzie to sie zamawia? Na allegro? Ja zamawiałam z tej aukcji http://www.allegro.pl/item92495224_super_wytrzymaly_i_grawerowany_identyfikator.html ale widzę, że już zakończona, może wystawi jeszcze, na razie widzę jakieś szklane :evil_lol:. Wybrałam ten identyfikator, bo można grawerować na obu stronach, bez dołpaty, poza tym ze sprzedawcą jest dobry kontakt, na GG i można się świetnie dogadać. Ja np. nie chciałam podwójnych liter w imieniu, tylko pogrubione i zrobił. Mogłam też brać czarny ze srebnymi literkami :lol: No i jestem zadowolona, jest solidny, dość grubą blaszkę ma, na I str. jest imię i numer, a na drugiej pełny adres ;) Wcześniej zamawiałam taki: http://allegro.pl/item93401822_identyfikator_dla_psa_lub_kota_promocja_nr_1_3.html numer 3, nie polecam niestety, Tama go zgubiła, po porstu blaszka się przerwała, chociaż psiaca nie szalała bardzo. W tamtym blaszka była dość cienka, nie za bardzo wytrzymała. Ale się opisałam :lol: Quote
justynia Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='BORA'] Ten jest chyba podobny do Tamci identyfikatora http://allegro.pl/item93786555__piekny_identyfikator_dla_psa_.html Tak, tak, prawie taki sam, tylko Tama ma srebrny a tu jest złoty :evil_lol: Chyba złoty ładniejszy... [quote name='BORA'] A my mamy takie http://allegro.pl/item93854211_identyfikator_dla_pieska_promocja_2_szt_sr_3cm_.html bo się na te kostki nie chciało czekać :evil_lol: Wahałam się właśnie między tym a kostką, ładniejszy mi się zdaje własnie ten okrągły, ale na kostce można więcej napisać :evil_lol:- i to zwycieżyło :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Chyba ja tez skorzystam na tych adresowkach :evil_lol: A gdzie zdjęcia Tamci? Quote
madziasto4 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='justynia'] ... i usypia... no ja się nie dziwię, że Tamcia zasypia, w samochodzie tak fajnie się śpi :roll: :lol: Quote
olcha Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Jaka ona kochana! Moje też tak usypiają w samochodzie :loveu: Quote
Patikujek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ta twoja Tamcia jest prześliczna, taki słodki ma pycholek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Justynia , czy będą jakieś nowe foteczki Tamci? :angel: Quote
justynia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Justynia , czy będą jakieś nowe foteczki Tamci? :angel: Oczywiście Gonia, że będą, tylko jak zwykle muszę wybrać. Jutro obiecuję! :Dog_run: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='justynia']Oczywiście Gonia, że będą, tylko jak zwykle muszę wybrać. Jutro obiecuję! :Dog_run::ppoczekamy do jutra ;) Quote
justynia Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='KaRa_TC'] No no no ale sliczne szeleczki ma:cool3: A, dziękujemy :oops: Niestety, te już się za ciasne robią, w barach się rozrosła maleńka :evil_lol:, więc nowe są w drodze- będą czerwone, ciekawe, czy będą pasowały :eviltong: Quote
justynia Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Obiecałam dziś zdjączka :lol:, więc już wklejam, tylko za dużo ich mam, jak zwykle wybrać nie mogę, ech- kobiety! Już się zaczęło ciepło robić, więc nareszcie zdjączka na polu będą :multi: Ale na razie jeszcze te mieszkaniowe :evil_lol: Dziś kupiłam Tamie nową zabaweczkę- przypadła jej do gustu, dobrze wychodziło jej podrzucanie- taka prosta, sznurek i dwie pętelki, a ile radości! Patrzcie, co mam! A cóż to jest, to do jedzenia? E, chyba nie... Ale do przeciągania się nadaje! Moja marcheweczka :loveu: I łapusia :lol: No dobra, mam już dośą tych zdjęć!!!!! Wyłącz ten aparat! :diabloti: ... bo się zawstydziłam :oops: Quote
Recommended Posts