Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Wyślij kilka zdjęc Tamci w załączniku, to Gunia sobie wybierze najlepsze... ;-)

Wyślę Gunia, tylko jak to kobieta, mam problem z wyborem... Kiedyś ich tyle nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, zdjęć znaczy się :eviltong:

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tymczasem kilka zdjączek z jazdy samochodem. Niedługo będzie miała szelki samochodowe, na razie jest "przypinana" smyczą na zwykłych szelkach. Staramy się ją w miarę możliwości nauczyć siedzieć z tyłu, no i całkiem pojętna jest sunia :evil_lol:
Tamcia super znosi jazdę, najpierw patrzy przez boczną albo przednią szybę:

Tu już z nowym znaczkiem (poprzedni zgubiła :mad:):

Potem znudzona kładzie się...

... i usypia...

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A gdzie to Tamcia jechała? :cool3: Byliśmy w Janowie Lub., mąż sobie wycieczkę wymyślił, ale jakoś zimno i mokro było. Wzięliśmy ją, żeby się przyzwyczajała na dłuższe trasy, choć miesiąc temu, jak ją wieźliśmy ze schroniska, całą drogę na moich kolanach przespała :loveu: Wracając do wycieczki, Tamcia prawie po pas wpadła do wody (kałuży zamaskowanej lodem). Ale miała minę! No i niestety musiała do końca zostać w samochodzie, żeby się podsuszyć, szkoda, ale cóż...:evil_lol:. Dużo nie straciła, bo pogoda na wycieczki raczej nie sprzyjała :eviltong:,a przy okazji okazało się, że jest bardzo grzeczna i umie sama zostać i "pilnować" samochodu :razz:

Gdzie jest Tamcia?

Posted

[quote name='justynia']Tu już z nowym znaczkiem (poprzedni zgubiła :mad:):

Ładny ma identyfikator :lol: Chciałam zamówić podoby na allegro, ale nie było akurat, a ja niecierpliwa nie chciałam czekać, więc zamówiłam inne ;)

Posted

BORA napisał(a):
Ładny ma identyfikator :lol: Chciałam zamówić podoby na allegro, ale nie było akurat, a ja niecierpliwa nie chciałam czekać, więc zamówiłam inne ;)

Widziałam BORA identyfikator Torci, bardzo ładny jest. Też mi się podobał, ale ponieważ chciałam adres jeszcze wypisać, zamówiłam tą kostkę, bo można było na drugiej stronce wygrawerować :evil_lol: MAm nadzieję, że tego już nie zgubi :mad:

Posted

BORA napisał(a):

Ja też chcę taki identyfikator dla Soni!!! Gdzie to sie zamawia? Na allegro?

Posted

[quote name='Behemot']Ja też chcę taki identyfikator dla Soni!!! Gdzie to sie zamawia? Na allegro? Ja zamawiałam z tej aukcji
http://www.allegro.pl/item92495224_super_wytrzymaly_i_grawerowany_identyfikator.html
ale widzę, że już zakończona, może wystawi jeszcze, na razie widzę jakieś szklane :evil_lol:. Wybrałam ten identyfikator, bo można grawerować na obu stronach, bez dołpaty, poza tym ze sprzedawcą jest dobry kontakt, na GG i można się świetnie dogadać. Ja np. nie chciałam podwójnych liter w imieniu, tylko pogrubione i zrobił. Mogłam też brać czarny ze srebnymi literkami :lol: No i jestem zadowolona, jest solidny, dość grubą blaszkę ma, na I str. jest imię i numer, a na drugiej pełny adres ;) Wcześniej zamawiałam taki:
http://allegro.pl/item93401822_identyfikator_dla_psa_lub_kota_promocja_nr_1_3.html
numer 3, nie polecam niestety, Tama go zgubiła, po porstu blaszka się przerwała, chociaż psiaca nie szalała bardzo. W tamtym blaszka była dość cienka, nie za bardzo wytrzymała.
Ale się opisałam :lol:

Posted

[quote name='BORA']
Ten jest chyba podobny do Tamci identyfikatora
http://allegro.pl/item93786555__piekny_identyfikator_dla_psa_.html

Tak, tak, prawie taki sam, tylko Tama ma srebrny a tu jest złoty :evil_lol: Chyba złoty ładniejszy...
[quote name='BORA'] A my mamy takie
http://allegro.pl/item93854211_identyfikator_dla_pieska_promocja_2_szt_sr_3cm_.html
bo się na te kostki nie chciało czekać :evil_lol: Wahałam się właśnie między tym a kostką, ładniejszy mi się zdaje własnie ten okrągły, ale na kostce można więcej napisać :evil_lol:- i to zwycieżyło :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a'] Justynia , czy będą jakieś nowe foteczki Tamci? :angel:
Oczywiście Gonia, że będą, tylko jak zwykle muszę wybrać. Jutro obiecuję! :Dog_run:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
No no no ale sliczne szeleczki ma:cool3:
A, dziękujemy :oops: Niestety, te już się za ciasne robią, w barach się rozrosła maleńka :evil_lol:, więc nowe są w drodze- będą czerwone, ciekawe, czy będą pasowały :eviltong:

Posted

Obiecałam dziś zdjączka :lol:, więc już wklejam, tylko za dużo ich mam, jak zwykle wybrać nie mogę, ech- kobiety! Już się zaczęło ciepło robić, więc nareszcie zdjączka na polu będą :multi: Ale na razie jeszcze te mieszkaniowe :evil_lol:
Dziś kupiłam Tamie nową zabaweczkę- przypadła jej do gustu, dobrze wychodziło jej podrzucanie- taka prosta, sznurek i dwie pętelki, a ile radości!
Patrzcie, co mam!

A cóż to jest, to do jedzenia? E, chyba nie...

Ale do przeciągania się nadaje!

Moja marcheweczka :loveu:

I łapusia :lol:

No dobra, mam już dośą tych zdjęć!!!!! Wyłącz ten aparat! :diabloti:

... bo się zawstydziłam :oops: