justynia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Tak dla przypomnienia niuni :loveu: Wycfaniła się w proszeniu i teraz to wykorzystuje mądrala :mad: Półsiado- warowanie :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Tamcia, czy to naprawde Ty? :evil_lol: Jaka mordka :loveu: Quote
nathaniel Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Tamcia to sprytna bestia. :evil_lol: Quote
justynia Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 nathaniel napisał(a):Tamcia to sprytna bestia. :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie Rambuś też spryciarz się zrobił, hę? Umie wykorzystywać, co go pańcia nauczyła? Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale minka oj nie lubią sie pieski kąpać ;) Quote
g_o_n_i_a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Justyniu, zdjęcia mojej Kruszynki by się przydały - nowiutkie! :cool3: Quote
justynia Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Witamy wszystkich!!!!!!!! Coś ostatnio galeryjka podupadła.... Zresztą i ja mam zaległości w odwiedzinach :shake: Postaram się poprawić ;) Kilka zdjęć Tamci, ale niestety Goniu, nie nowiutkich, bo dziś paskudna pogoda, szaro, ponuro, ani śladu słońca. Jak mnie dziś Tama budziła rano, miałam ją wygonić, bo pomyślałam, że zwariowała, jeszcze ciemno, a już chce wyjść... No, ale popatrzyłam na zegarek i była 7.30 :evil_lol: Chcąc nie chcąc musiałam się podnieść... 3 cm nad ziemią :lol: Trochę słońca zza żaluzji: ...i z ulubioną skarpetką: Quote
justynia Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Gonia do nas zajrzała!!!!!!!! No a dziś Tamcia obchodzi urodzinki :tort:, taka data ustalona, bo niestety, nie wiem, kiedy się naprawdę urodziła :shake: No i wg moich obliczeń mija roczek od tego czasu :multi: Właśnie Tamcia wcina urodzinową kostkę, zdjączka wstawię później ;) Quote
Kati Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 justynia napisał(a):Gonia do nas zajrzała!!!!!!!! No a dziś Tamcia obchodzi urodzinki :tort:, taka data ustalona, bo niestety, nie wiem, kiedy się naprawdę urodziła :shake: No i wg moich obliczeń mija roczek od tego czasu :multi: Właśnie Tamcia wcina urodzinową kostkę, zdjączka wstawię później ;) to w takim razie wszystkiego najlepszego dla Tamci. :loveu: Nie wazna jest data urodzin, najwazniejsze jest swietowanie. :cool3: ;) Quote
justynia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Oczywiście, że nieważne Kati, tylko ciężko się zdecydować na datę :evil_lol: Obiecane zdjączka: Oto solenizantka: No skończ już z tymi zdjęciami i przejdźmy do rzeczy:evil_lol: A co tam jest?? Eeee, myślałam, że będzie lepszy.... No wreszcie coś dobrego! No daj, daj! Pycha, to jest to, co pieski lubią najbardziej! Quote
Behemot Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Rany, co za mina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tamciuniu, sto lat!!! :BIG::new-bday::tort::bday::cunao: Quote
Kati Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] to zdjecie jest najlepsze. :loveu: Jak nie mozecie sie zdecydowac na jakas konkretna date, to najlepiej wybrac dzien, w ktorym Tamcia do was trafila. Quote
Ewa_17 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 sliczny biszkopcik, ta lapka na lapce i przechylony pysio sa cudne :loveu: sto lat dla kochanej Tamci :razz::multi: Quote
justynia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='Kati']to zdjecie jest najlepsze. :loveu: Jak nie mozecie sie zdecydowac na jakas konkretna date, to najlepiej wybrac dzien, w ktorym Tamcia do was trafila. He, he, no i właśnie ten dzień wybraliśmy- 22 :evil_lol:, pamiętam, że była to środa i pojechałam po męża do pracy i prosto do schroniska, żeby nam go przed nosem nie zamknęli :lol: i przede wszystkim wypatrzonej na internecie Tamci przed nami ktoś nie wziął :cool3: To było pół roku temu, a sunia miała wówczas ok. pół roku :loveu: To jeszcze zdjątka z dzisiejszego spacerku na błonie: Tamcia uwielbia taką trawkę- milutka, mięciutka i taaaaka gęsta :loveu: Ale dzisiaj było gorąco, uffffff.... JUż biegnę w podskokach (ale się uśmiałam, jak zając :lol:- przyp. autor) :roll: Idziemy dalej? I po powrocie do domciu ;) Quote
Ewa_17 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 zakrywanie pysia lapkami tez skads znam :cool3: ........ miodzio biszkopcik :loveu: Quote
KaRa_ Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Taniec szczescia na widok kosteczki:lol: A gdzie jej bujna siersc?:cool3: :razz: Quote
Behemot Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='KaRa_TC'] A gdzie jej bujna siersc?:cool3: :razz: No właśnie! Grzywacz chiński się z niej zrobił! :evil_lol: Quote
BORA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 justynia może za dużo ją czeszesz :evil_lol: całą sierść jej wyczeszesz :eviltong: Quote
Behemot Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 BORA napisał(a):justynia może za dużo ją czeszesz :evil_lol: całą sierść jej wyczeszesz :eviltong: Ja mam takie obawy co do Soni. Codziennie wyczesuję z niej 5 szczotek kłaków. Pies mi łysieje :evil_lol: Quote
Recommended Posts