justynia Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Hej! Wróciliśmy :multi: Zrobiliśmy 2 tys. km. :roll:, byliśmy w Jastarni i po drodze jeszcze odwiedzaliśmy znajomych. W Jastarni była tylko jedna plaża, gdzie można było psiaki wprowadzać (ale dobrze,że była choć ta...) Psiaków ogólnie trochę w Jastarni było, większość rasowych (ciekawe dlaczego :hmmmm:) Następnym razem może Tamcię zabierzemy :cool3: tylko jeśli na plaży jest bardzo gorąca, to raczej z psiakiem nie za bardzo... Tak w skrócie, to Tamcia była bardzo dzielna i szybko się przystosowała do moich rodziców :multi: Zanim wróciliśmy, odprowadzili nam ją do mieszkania, więc powitała nas w drzwiach. Tak szalała, że zadyszki dostała :evil_lol: Kochana psinka :loveu: Jakieś zdjączka później porobię. Ogólnie, to się psinka nudzi, ciągle przynosi nam zabawki, szkoda, że nie mamy większego mieszkanka, albo domu, bo przydałby się jej jakiś towarzysz :evil_lol: Tak w ogóle, to nie wyobrażam sobie np. labka w mieszkaniu, zanudziłby się chyba... My mamy taką pchłę, a tyle ruchu i zabawy wymaga. Ale to chyba od charakteru zależy;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Hej Justynko! Super, ze juz jestescie :multi: Oj maleństwo tak przywiazane do Was, ze zadyszki dostało :loveu: Kochana psinka :loveu: Quote
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Justyna, koniecznie zapodaj jakieś morskie foteczki:multi: proszę wymiziać Tamcie:loveu: Quote
justynia Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Cześć Gonia i Alka!!!!!! Jakoś nie mam czasu pisać, ale nadrobię :cool3: Ps. Tamcia wymiziana! Oto kilka fotek: Najpierw romantyczne :evil_lol: Zachód słońca nad portem w Jastarni: A to my- ja i mój mąż :evil_lol:: Molo nocą: Port nocą: Wydmy: Urwisko w Jastrzębiej górze (tu znajduje się najdalej wysunięty na północ punkt Polski): Mewa: Zachmurzone niebo nad prawie pustą plażą :lol:: Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Piękne fotki!! Naprawde jestem pod wrazeniem!! :loveu: :loveu: :loveu: Fiuuu fiuu :loveu: Quote
nathaniel Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Obciełaś włosy? [SIZE=2]Śliiicznie :loveu: Quote
justynia Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Gonia, Nayhaniel, dzięki! Jakoś tak mi się udało z tymm zachodem, bo reszta to gorsza jest- słaba matryca niestety :shake: Muszę Tamci popstrykać, bo coś ostatnio psinkę zaniedbałam co do zdjączek :evil_lol: Quote
Ewa_17 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 sliczne morskie foteczki :cool3:, ja tez bylam w tym roku w tamtych rejonach, ale we Wladyslawowie :evil_lol: prosze nowe foteczki biszkopcika :loveu: Quote
KaRa_ Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ale śliczne mieliście wakacje w Jastarni:loveu: A na zdjecia Tamci czekamy;) Quote
justynia Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 No to parę zdjątek biszkopcika: Wygrzewanmie na słoneczku (przez żaluzje niestety :evil_lol:) A to późny wieczór, przyczłapała ze swoją szmatką i mi się pod nogami ułożyła :lol: Pańcia nauczyła prosić, więc proszę... (już nawet równowagę umiem utrzymać :multi: Tylko nad łapkami trzeba popracować, żeby się trochę wyżej podnosiły :cool3:) A oto o co tak prosiłam, tylko jak się do tego zabrać? Uszko wędzone!!! :multi::multi::multi::multi: Pani wczoraj myła okna i ciągle czymś pryskała :shake: Jak ja nie lubię pryskania!!! Najlepiej jak najdalej od tego psikania!!! Ps. Nathaniel, faktycznie, włosy podcięłam :evil_lol:, Ewa_17, przez Władysławowo przejeżdżałam, też ładna miejscowość ;) Quote
KaRa_ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Moje sucze tez tak prosza z lapami do dolu:lol: Komicznie to wyglada:cool3: tylko te moje po 3sekundach juz padaja na ziemie:evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tamcia jest śliczna taki typowo domowy piesek :loveu: Quote
Behemot Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Surykatka :evil_lol: Tamcia nieodmiennie mnie zachwyca swoim łagodnym pysiem :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 naprawde slodka psina :) jak nauczylas ja "prosic"?? :) Quote
Ewa_17 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tamcia to prawdziwa dama, strasznie przypomina mi moja biszkopcikowa psinke :loveu: zapewne jak prosi i dostanie smaczny kasek to bierze go najdelikatniej jak potrafi, tak jak Tinuszka :cool3:........o Rosolindzie tego powiedziec nie moge :mad:, prosic prosi ale za to pozera prawie z paluchami :shake::evil_lol: Quote
BORA Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Zauważyłam, że Tamci stanęło drugie uszko, bo wcześniej stało do połowy :lol: Chyba, że nastąpiło to już wcześniej, a ja przeoczyłam :oops: Quote
justynia Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Behemot'] Surykatka :evil_lol: Faktycznie, ciekawe, gdzie podpatrzyła :lol: [quote name='zaba14']Tamcia jest śliczna taki typowo domowy piesek :loveu: He, he, tak jak Mikuś :loveu: [quote name='butterfly15']naprawde slodka psina :smile: jak nauczylas ja "prosic"?? Bardzo prosto :evil_lol: Ponieważ już umiała łapkę podawać, więc podnosiłam jej obie łapki do góry, jednocześnie mówiąc komendę. No i po jakimś czasie załapała. Najpierw miała problemy z utrzymaniem równowagi :evil_lol:, bo źle siadała, ale wycfaniła się :razz: [quote name='Ewa_17'] zapewne jak prosi i dostanie smaczny kasek to bierze go najdelikatniej jak potrafi, tak jak Tinuszka :cool3:........o Rosolindzie tego powiedziec nie moge :mad:, prosic prosi ale za to pozera prawie z paluchami :shake::evil_lol: Dokładnie, skąd wiesz? ;) Bierze między przednie ząbki, jak na damę przystało :loveu: Ech, nasze kochane biszkopciki! [quote name='BORA']Zauważyłam, że Tamci stanęło drugie uszko, bo wcześniej stało do połowy :lol: Chyba, że nastąpiło to już wcześniej, a ja przeoczyłam :oops: Z tym uszkiem to różnie bywa, ale fakt, na początku cały czas było oklapnięte aż do dołu:lol: Później się do połowy podniosło, a teraz zależy- jak jest zmęczona i senna to znów kłapie, ale najczęściej stoi jak należy :diabloti: [quote name='KaRa_TC'] Moje sucze tez tak prosza z lapami do dolu:lol: Komicznie to wyglada:cool3: tylko te moje po 3sekundach juz padaja na ziemie:evil_lol: Tama też :evil_lol: tylko do pozycji "siad". To pewnie przez niewyćwiczoną pozycję :evil_lol:Znam natomiast psiaka, któy niezmordowanie stał słupkiem- potrafił tak dłuższy czas... Trening czyni mistrza :diabloti: Quote
justynia Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Kilka fotek z wczorajszego spacerku (spotkaliśmy fajnego piesia, super się Tama z nim bawiła, ale dopiero, jak już poszedł, przypomniałam sobie że mam przecież aparat w torebce :wallbash:) W pogoni za jabłuszkiem: I z powrotem ze zdobyczą: Oj, dobry aport, tylko dlaczego robi się taki miękki?? :-o No rzuć mi, rzuć! DLaczego nie rzucasz?? To ja sobie znajdę coś innego: Maleństwo :loveu: Quote
Ewa_17 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 aaaaaa sliczotka moja malutka :loveu: a identyfikatorek prezentuje sie pierwsza klasa :cool3:, moze mi tylko ktos powiedziec jakim cudem Tina zgubila taki sam :shake:...........to nawet Rosolak rozbojnik ma go jeszcze przy obrozce :evil_lol::diabloti: pozdrawiammy Quote
justynia Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Ewa_17 napisał(a):aaaaaa sliczotka moja malutka :loveu: a identyfikatorek prezentuje sie pierwsza klasa :cool3:, moze mi tylko ktos powiedziec jakim cudem Tina zgubila taki sam :shake:...........to nawet Rosolak rozbojnik ma go jeszcze przy obrozce :evil_lol::diabloti: pozdrawiammy He, he, pewnie przy przeskakiwaniu przez płot zahaczyła :evil_lol: A tak serio, to na pewno to wina kółeczka, bo sama blaszka jest bardzo solidna. Quote
Ewa_17 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 justynia napisał(a):He, he, pewnie przy przeskakiwaniu przez płot zahaczyła :evil_lol: z tym przeskakiwaniem przez plot to nie raz komiczne sytuacje byly, o pogonionym listonoszu juz wspominalam :cool3:, raz za kotekiem tez poszla jak upierdliwie miauczal jej nad uszami :diabloti:...........a na dodatek cwana bestia zamiast pojsc cichaczem zeby jej nikt nie zauwazyl, to jak nie mogla za pierwszym razem przeskoczyc to piszczala :p, i zazwyczaj ktos wychodzil i konczyly sie skoki w zwyz :evil_lol::eviltong: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Witaj Tamciu! Też byłam w tym roku w Jastarni :cool3: Quote
justynia Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Byłam dziś z Tamcią u weta- zrobiłyśmy ekg i badanie krwi. Wyniki po południu. Dalej się waham z tą sterylką :shake: Teraz się zastanawiam nad wetem... A czasu mamy niewiele, bo się zbliża cieczka. Zobaczę, jak wyniki wyjdą. Zdjączka z szaleństw sznurkowych: Mam w domu szaleńca, trzebaby było postarać się o towarzystwo, bo taka niewybawiona jest... Jak się nudzi, zaczepia i przynosi zabawkę: Szaleje po całym domu, wskakuje nawet tam, gdzie jej nei można :diabloti: A jak się już nikt z nią nie chce bawić, to bierze piłkę albo sznurek i sama sobie podrzuca :evil_lol:: Quote
BORA Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 justynia nie masz się czym przejmować, wyniki na pewno będę dobre ;) Już się więcej nie zastanawiaj tylko zapisuj Tamcie na sterylkę. Za parę tygodni o niczym nie będziecie pamiętać ;) Quote
Recommended Posts