Lulka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jaga jest śliczna, super wesoła, ma wadę bo skacze na ludzi :diabloti: uwielbia patyki i zabawę, potrzebuje odrobinę ogłady jak to młody psiak, czym szybciej trafi do domu i zacznie być wychowywana tym lepiej ;) To jest super pies :loveu: Quote
Izabella Hossa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Kochana jest . Trzeba dodać , że jest posłuszna, biega po terenie luzem i przybiega na zawołanie, gdy jest w domu jest grzeczna i czysta. Lulka ,dzięki za zdjęcia i pomoc. Quote
Ellig Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Iza, jezeli udaloby sie zalatwic kastracje to kto bedzie odpowiedzialny za Jagusie, kto ja zawiezie, odbierze i gdzie bedzie po zabiegu kastracji, musze to wiedziec ,zeby cokolwiek zalatwic? Quote
Ellig Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ellig napisał(a):Iza, jezeli udaloby sie zalatwic kastracje to kto bedzie odpowiedzialny za Jagusie, kto ja zawiezie, odbierze i gdzie bedzie po zabiegu kastracji, musze to wiedziec ,zeby cokolwiek zalatwic? Ponawiam pytanie i zycze milego weekendu:) Quote
Izabella Hossa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Jestem . Wczoraj zasnęłam nad klawiaturą :) Ellig za Jagusie jestem i będę odpowiedzialna ja. Ja ją odwiozę i ja ją odbiorę .Ja się nią zaopiekuje. Mozesz mi ufać. Przedtem napisz mi proszę gdzie to będzie, jak daleko i kiedy by to bylo. Pracuje w Izabelinie do 18-ej, wiec muszę się jakoś do tego przygotować. Dziękuje za wszystko. Quote
agada Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 PIsałam wcześniej, że ja mogę ogłosic, ale mam tylko jeden zestaw ogłoszeń z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-na-Suri-do-31-03 więc nie wiem kogo lepiej Jagusię, czy tych dwóch chłopaków też od Izy? Quote
Izabella Hossa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Chłopaki też potrzebują domu, ale w tej sytuacji, gdy trzeba wybierać, to może lepiej ogłaszać Jagę, bo ona jest w hotelu za który trzeba płacić.... Quote
Lulka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 i tu potrzebne deklaracje izabellah-aldonda zabrala uratowala sunie przed schroniskiem w Jozefowie prosimy o stale deklaracje, bazarki, wplaty jednorazowe Quote
Lulka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ten cholerny fiprex nie dziala!!!!!! wyjelam dzis z Jagi 10 kleszczy!!!!!! Quote
morisowa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Frontline jest zawodny już od kilku lat, a fiprex to ta sama substancja. Kleszczce do tego przywykły. Wysłałam opis i zdjęcia Jagi do koleżanki, która właśnie się do mnie odezwała, że szuka sobie psa. Dziewczyna prawei codziennie jest w stajni i zabierałaby psa ze sobą. Więc Jak dla mnie Jaga pasuje :-) Quote
Lulka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jaga bylaby idealna!!!!!!!!!! trzymam mega mocno kciuki! Quote
malawaszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Lulka napisał(a):ten cholerny fiprex nie dziala!!!!!! wyjelam dzis z Jagi 10 kleszczy!!!!!! o kurde a ja własnie dziś zamówiłam i zapłaciłam :cry: Quote
Izabella Hossa Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Jezuuu to co kupić ? Obroże są drogie, ale chyba nie ma wyjścia. Quote
Lulka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Szarotka napisał(a):A nie ma czegos takiego jak frontline ?? to samo g..... zamawiam obrozki dla psow Magdy to wezme tez dla reszty Quote
Ellig Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jest kilka obrozy w typie Preventic, najbardziej skuteczne bo dzialaja rowniez po zamoczeniu, trzeba tylko pamietac ,ze te obroze co jakis czas trzeba szybkim ruchem rozciagac tzn. zlapac za oba konce i szarpnac, wtedy znowu uwalniaja sie substancje ktore zawiera obroza. Zamowilam kilka sprawdzonych i wcale nie drogich,bede miala na poczatku przyszlego tygodnia. a jesli chodzi o preparaty na kleszcze to trzeba pamietac ,ze po wtarciu w skore pies nie moze miec kontaktu z woda w sensie kapiel, deszcz przez co najmniej 48 godzin.... Quote
Lulka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 zamowilam kiltix drogi jak piorun ale skuteczny teraz tak sobie przypomnialam, ze to ze byly kleszcze nie znaczy ze nie dziala, one maja prawo sie wbic i powinny za jakis czas uschnac i rzeczywiscie kilka kleszczy bylo martwych ale przy takiej inwazji jak jest w tej chwili w Rajszewie to najlpeij jak bedzie i obroza i krople. Quote
KWL Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 morisowa napisał(a): Wysłałam opis i zdjęcia Jagi do koleżanki, która właśnie się do mnie odezwała, że szuka sobie psa. Dziewczyna prawei codziennie jest w stajni i zabierałaby psa ze sobą. Więc Jak dla mnie Jaga pasuje :-) I się baaardzo spodobała. Kontakt przekazany Izabellah. Jutro spotkanie zapoznawcze. Quote
Lulka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ojej ojej to cudnie!!! trzymam kciuki!!!!!!!!! Quote
Izabella Hossa Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Jesteśmy umówione. Jutro wieczorem zdam Wam relacje. Quote
Recommended Posts