Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaga jest śliczna, super wesoła, ma wadę bo skacze na ludzi :diabloti:

uwielbia patyki i zabawę, potrzebuje odrobinę ogłady jak to młody psiak, czym szybciej trafi do domu i zacznie być wychowywana tym lepiej ;)
To jest super pies :loveu:

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza, jezeli udaloby sie zalatwic kastracje to kto bedzie odpowiedzialny za Jagusie, kto ja zawiezie, odbierze i gdzie bedzie po zabiegu kastracji, musze to wiedziec ,zeby cokolwiek zalatwic?

Posted

Ellig napisał(a):
Iza, jezeli udaloby sie zalatwic kastracje to kto bedzie odpowiedzialny za Jagusie, kto ja zawiezie, odbierze i gdzie bedzie po zabiegu kastracji, musze to wiedziec ,zeby cokolwiek zalatwic?

Ponawiam pytanie i zycze milego weekendu:)

Posted

Jestem . Wczoraj zasnęłam nad klawiaturą :)
Ellig za Jagusie jestem i będę odpowiedzialna ja. Ja ją odwiozę i ja ją odbiorę .Ja się nią zaopiekuje. Mozesz mi ufać. Przedtem napisz mi proszę gdzie to będzie, jak daleko i kiedy by to bylo. Pracuje w Izabelinie do 18-ej, wiec muszę się jakoś do tego przygotować.
Dziękuje za wszystko.

Posted

i tu potrzebne deklaracje
izabellah-aldonda zabrala uratowala sunie przed schroniskiem w Jozefowie

prosimy o stale deklaracje, bazarki, wplaty jednorazowe

Posted

Frontline jest zawodny już od kilku lat, a fiprex to ta sama substancja. Kleszczce do tego przywykły.

Wysłałam opis i zdjęcia Jagi do koleżanki, która właśnie się do mnie odezwała, że szuka sobie psa. Dziewczyna prawei codziennie jest w stajni i zabierałaby psa ze sobą. Więc Jak dla mnie Jaga pasuje :-)

Posted

Jest kilka obrozy w typie Preventic, najbardziej skuteczne bo dzialaja rowniez po zamoczeniu, trzeba tylko pamietac ,ze te obroze co jakis czas trzeba szybkim ruchem rozciagac tzn. zlapac za oba konce i szarpnac, wtedy znowu uwalniaja sie substancje ktore zawiera obroza.
Zamowilam kilka sprawdzonych i wcale nie drogich,bede miala na poczatku przyszlego tygodnia.
a jesli chodzi o preparaty na kleszcze to trzeba pamietac ,ze po wtarciu w skore pies nie moze miec kontaktu z woda w sensie kapiel, deszcz przez co najmniej 48 godzin....

Posted

zamowilam kiltix drogi jak piorun ale skuteczny

teraz tak sobie przypomnialam, ze to ze byly kleszcze nie znaczy ze nie dziala, one maja prawo sie wbic i powinny za jakis czas uschnac i rzeczywiscie kilka kleszczy bylo martwych
ale przy takiej inwazji jak jest w tej chwili w Rajszewie to najlpeij jak bedzie i obroza i krople.

Posted

morisowa napisał(a):

Wysłałam opis i zdjęcia Jagi do koleżanki, która właśnie się do mnie odezwała, że szuka sobie psa. Dziewczyna prawei codziennie jest w stajni i zabierałaby psa ze sobą. Więc Jak dla mnie Jaga pasuje :-)

I się baaardzo spodobała. Kontakt przekazany Izabellah. Jutro spotkanie zapoznawcze.