Izabella Hossa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jagusia od 5,03,10 "zamieszkała" w hotelu w Rajszewie. Koszt hotelu to 300 zł +karma. Może ktoś mógłby podarować jej stałe deklaracje pomocy , będę wdzięczna za każdą nawet najmniejszą . Potrzebne są także fundusze na szczepienia . WPŁATY : ze Skarbonki Rozalki 300zł Pomoc rzeczowa: Lulka -fiprex, szczepionka przeciw chorobom zakaźnym Ellig -karma, zapewniony zabieg sterylizacji. morisowa -tabletki na odrobaczenie WYDATKI: Hotel od 5.03 do 28.03 tj. 240 zł pozostałe 60 zł przekazuje do opłacenie hotelu Lutka. Jaga to ok 8 m-czna radosna sunia. Jako szczeniak została porzucona przez swoich "właścicieli" ,przygarnął ją pewien Pan z pobliskiej budowy, opiekował się nią, aż do czasu gdy skończył pracę i musiał wrócić do domu. Dlatego Jagusia miała trafić do schroniska, kiedy ją zobaczyłam nie mogłam na to pozwolić. Wzięłam ją bez namysłu,bez pomysłu co dalej...ona tak bardzo wtulała się we mnie... Jagusia jest bardzo miłą , radosną , nadzwyczaj wylewną sunią. Lubi głaskanie, zabawy i bieganie. Jest posłuszna i bardzo kontaktowa. Lubi towarzystwo dzieci i zwierząt. Ona sama jest jeszcze psim dzieckiem. Szukam dla niej ludzi, którzy ją pokochają . Obecnie Jaga przebywa w hotelu dla zwierząt, bardzo źle znosi pobyt w klatce, dlatego proszę o pomoc w poszukiwaniu domu dla niej lub chociaż tymczasowego. Quote
agusiazet Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Śliczna, po ogłoszeniach na pewno znajdzie dom! Quote
tanitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 sunia szuka jakiegos tymczasowego choć schronienia Quote
Izabella Hossa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Jagusia strasznie płacze w boksie, zimno jej :(Czy możecie pomóc w ogłoszeniach ? Quote
Izabella Hossa Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Dzięki Tanitka. Jagusia w ciągu dnia biega już luzem z psami, pilnuje się. Pcha się do domu i łazi za człowiekiem krok w krok. W domu jest grzeczna i opanowana. Bardzo lubi dzieci, dagaduje się z suczkami i psami, w boksie jest z psem. Kilka dni nie chciała jeść, była w okropnym stresie. Jest bardzo uczuciowa i kiedy ma już w pobliżu człowieka robi wszystko by się przypodobać, tak jakby chciała pokazać się od najlepszej strony, by znów jej nie porzucić. Jeśli ktoś jest w stanie wspomóc ją choć workiem karmy będę bardzo wdzięczna. Została przyjęta do hotelu, choć mam w nim dług za poprzednie moje psy . Jestem ogromnie wdzięczna, inaczej Jaga trafiłaby do schronu gdzie pękłoby jej serce. Quote
malawaszka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 możesz napisać tekst ogłoszeniowy? albo wstawić tu jeśli już masz? Quote
KWL Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Będziemy się starać jakieś zdobyć, ale to może chwilę potrwać. Niestety :-( Quote
Lulka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 kocham Jagusie, jest boskim psem:):):) super wdzieczna jest ta mała i ogromnie placze rzeczywiscie jak ja sie w boksie zamknie! jest sliczna, powinna szybko znalezc domek!!!! Iza chyba trzeba ja ciachnac, mysle, ze zaraz bedzie miec cieczke:( Quote
agada Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Podniosę z rana, niech się pięknota pokazuje, poproszę też inne ciotki o ogłoszenia... Quote
Lulka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 zaraz jade robic malej foty i trzeba brac sie za ogloszenia sluchajcie kochani potrzebna jest zbiorka na sterylizacje malej, kazdy grosik sie przyda :modla: Quote
Ellig Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Lulka napisał(a):zaraz jade robic malej foty i trzeba brac sie za ogloszenia sluchajcie kochani potrzebna jest zbiorka na sterylizacje malej, kazdy grosik sie przyda :modla: Czy Jagusia jest u Izy? Moze jeszcze potrzeba karmy? Zadzwonie jutro w sprawie kstracji, moze cos wymyslimy..... Quote
Lulka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jagusia jest Izy, jest w tym samych hoteliku co Lutek i niektóre psy asif1. Dałam Jagusi troche tej karmy co dla szczeniaków dałaś;-) bo ona jeszcze młoda jest i rośnie. Ale pewnie wrąbią to w ciągu tygodnia :diabloti: bo chętnych do papu aż 4 mordki, a domu jakoś nie widać....choć piękne towarzystwo jest :loveu: z tą kastracją byłoby super jakby coś udało się załatwić :p zaraz wstawię fotki ;) Quote
Lulka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 izabellah - aldonda - czy są jakies deklaracje na Jagusie????? wpisz moze w 1 poscie koszt hotelu i prosbe o deklaracje ;-) Quote
Recommended Posts