mari23 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Monika z Katowic']Zdjęcia prześliczne! Bakuś przecudny!:loveu: Taki wesoły! Taki zadbany! Dziękujemy Pianko za troskliwą opiekę!:Rose:[/QUOTE] mogę tylko zacytować i podpisać się pod tym! Quote
sharka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 posłałam chociaż dyszkę na karmę, pozdrawiam Quote
Pianka Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Miałam telefon o Bakusia.... Miła pani, po głosie słychać ze jej zależało, ale przeraziła ją troche karma. Ma sobie to przemyśleć Quote
Kocurek Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 trzymamy kciuki....w razie czego....Buziaki dla Bakusia.... Quote
Monika z Katowic Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Pianka napisał(a):Miałam telefon o Bakusia.... Miła pani, po głosie słychać ze jej zależało, ale przeraziła ją troche karma. Ma sobie to przemyśleć Czy ta Pani się jeszcze odezwała? :loveu: Quote
Pianka Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Nie i nie dziwi mnie to. Teraz wszystkich będzie odstraszać ta karma... Quote
Monika z Katowic Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Pianka napisał(a):Nie i nie dziwi mnie to. Teraz wszystkich będzie odstraszać ta karma... Cóż robić - obecnie ludzie panicznie boją się i stałych wydatków, i emocjonalnych zobowiązań...:bigcry: My jednak nie damy Bakuniowi zginąć, prawda?:loveu::loveu: Quote
Pianka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Bakus ma trochę kaski, może by mu kupić z 10 puszek? Bo on już tak czasem patrzy że ciągle dostaje suche, a moja sucz gotowane je. Quote
Monika z Katowic Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Pianka napisał(a):Bakus ma trochę kaski, może by mu kupić z 10 puszek? Bo on już tak czasem patrzy że ciągle dostaje suche, a moja sucz gotowane je. Oczywiście! Koniecznie kup kochanemu Bakuniowi z 10 puszek!:loveu: Quote
Pianka Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 zamówiłam 10 puszek tutaj http://allegro.pl/royal-canin-pies-gastro-intestinal-puszka-400g-i3499957786.html Quote
Pianka Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Puszki doszły. Dzisiaj Bakuś dostał jedną, bardzo mu smakowało :) Quote
Monika z Katowic Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Pianka napisał(a):Puszki doszły. Dzisiaj Bakuś dostał jedną, bardzo mu smakowało :) To super, że Ci smakuje, nasz kochany Bakuniu!:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Wysłałam moją wrześniową deklarację dla kochanego Bakunia.:Dog_run: Quote
mari23 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Monika z Katowic']Wysłałam moją wrześniową deklarację dla kochanego Bakunia.:Dog_run: moja co miesiąc robi się sama ;) ja tam wolę na swojej pamięci nie polegać - zrobiłam zlecenie stałe :) http://s1172.photobucket.com/user/Faunar/media/ba3_zps91b3e0c7.jpg.html czy ten Bakuś z miną smutasa zdaje sobie sprawe, jakie go szczęście w życiu spotkało ??????? na kanapę trafił - taka wymarzona starość, nie wszystkim psom jest dana niestety Quote
Pianka Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 przeszkadzają mu w spaniu, to jaką ma mieć mine hehe :D Quote
Monika z Katowic Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Fotki cudowne! :loveu: Kochany Bakuś taki szczęśliwy!:loveu: Aż się ciepło na sercu robi... Quote
Livka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Piękne fotki - Bakuś ma jak w niebie :) Quote
Pianka Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Z Bakusiem coś nie tak:shake: Nie jadł dwa dni, ale w pierwszy dzień niejedzenia miał rano biegunke, która szybko przeszła. Nie przeraziło mnie to jakoś, bo zawsze jak coś zje innego niż jego karma to jest biegunka. Teraz trochę je, ale mniej niż powinien. Bardziej mnie martwi, to, ze jest jakiś taki słaby. Na spacerach nie chce chodzić, ledwo idzie, siknie tylko raz i to koniec, wcześniej po troche sobie obsikiwał krzaczki. Po schodach to już w ogóle nie ma siły wchodzić. Juz mu daje teraz codziennie furosemid, ale nie wiem czy nie będzie trzeba zmienić leków na serce na mocniejsze. Quote
Recommended Posts