Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety połamałam się (żebra) i nie pojadę do Bakusia w sobotę. Ale już dałam znać na wątku Dina i Kajtka, żeby pamiętali o zrobieniu fotek Bakiemu też. Jedzie dość spora ekipa z Zabrza - mam nadzieję, że aparatów nie zabraknie.

Posted

fotki Bakusia wklejam pomniejszone, wiec jakośc badziewiata, jesli ktoś potrzebuje w dużej rozdzielczości to dajcie znać... Bakuś jest cudownym psiakiem, niezwykle kontaktowym, bez problemu zgadza się z innymi psiakami, jest bardzo ugodowy :loveu: a ludzi kocha nad życie :loveu: uwielbia też jeść :diabloti: jest naprawde cudowny, psiak idealny według mnie ;)
a do tego jest bardzo fotogeniczny :cool3:

Posted

Jakoś ten portret bardziej mnie bierze - oczywiście z całej sylwetki można się domyśleć więcej, ale jak ma złapać za serce...
Rozmawiałam dzisiaj o Bakusiu z paniami - one mówią, że to najbardziej adopcyjny pies, jakiego mają - kontaktowy, niebojący, otwarty do wszystkich stworzeń i ludzi. Idealny np. dla samotnej osoby bo i posłucha i pogada z człowiekiem. Taki psi terapeuta...

Posted

kaa napisał(a):
Bakuś wyglada rewelacyjnie :)

tak, cudne zdjęcia!
cudny Bakuś !!!!!!!!!:loveu:
dobrze, że nie muszę wybierać, które najładniejsze - oj, miałabym problem nie lada...;)

Posted

Bjuta napisał(a):
Jakoś ten portret bardziej mnie bierze - oczywiście z całej sylwetki można się domyśleć więcej, ale jak ma złapać za serce...

ok. niech będzie portret, chyba, że kto inny doradzi coś mądrego?:razz:

Posted

Panie mówią, żeby szukać domu z przynajmniej jednym emerytem... Bakuś wymaga człowieka do towarzystwa i nie będzie szczęśliwy czekając na powrót z pracy... :lol: