Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam. Wszystko ok. Bakuś grzeczny, nawet Dino dał mu juz spokój i się zgadzają:p
a zdjęcia mają być jak będzie lepsza pogoda, więc czekamy

Posted

Pianka napisał(a):
Dzwoniłam. Wszystko ok. Bakuś grzeczny, nawet Dino dał mu juz spokój i się zgadzają:p
a zdjęcia mają być jak będzie lepsza pogoda, więc czekamy

Wieści super! Teraz czekamy na fotki :lol:

Posted

Obiecałam i zrobiłam, ale okazało się że o 4 rano muszę lecieć w inny kawałek świata. Wrócę 29 to wkleję fotki. Na razie na przeprosiny malutki filmik

[video=youtube;MOquzEwhTuk]http://www.youtube.com/watch?v=MOquzEwhTuk[/video]

Posted

[quote name='Magdalena']Pianko, czy ja bym mogła prosić o potwierdzenie na wątku mojego bazarku:
http://www.dogomania.pl/threads/181857-Poradniki-haftowania-zeszyty-i-laurki-dla-pogryzionego-Bakusia...-do-3.04./page4
że pieniążki z niego do Bakusia dotarły (już co prawda jakiś czas temu ale wyleciało mi z głowy)?

dziękuję
bazarek rozliczony to do usuniecia :)
Usunełam :)

Bjuta z niecierpliwością czekamy na twoje zdjęcia. Damy ogłoszenie do gazety. Płatne, ale Bakus ma wpłaty jednorazowe, wiec spróbujemy.

doszlo 40 zl- kaa

Posted

A ja mam nowe wieści o Bakusiu prosto z Przebieczan!:)
Tak, przy okazji rozmowy telefonicznej o Topiku, dowiedziałam się też, co słychać u Bakusia.

Bakuś uwielbia przebywać z człowiekiem. Człowiek to Jego idol! :)
Inne pieski Bakusia nie interesują.
Jest jeszcze różnica w sierści, ale już zaczyna równo zarastać...
Panie są zdania, że Bakuś jest w pełni gotowy do adopcji! :)

Posted

śliczne:loveu: ale żaden taki typowo portretowy.
Do gazety chyba się nie nadaje. Ok. to poczekamy do 8 maja. Postaraj się bardziej:eviltong::evil_lol:

wysyłam do hotelu opłate za kwiecień. kwiecień był niepełny bo od 7, więc wysyłam 240 zł

i doszło 10 zł- Wunia

Posted

Zdjęcia śliczne, szczególnie te od drugiej strony niż to wyżej cytowane , jak ktoś będzie u Bakusia proszę go mocno uściskać i wyprzytulać. :)