Nikus Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Przepraszam,ale jednak nie dam rady we wtorek:( to zbyt ryzykowne pojechać autem w takim stanie...:( Quote
Pianka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Bakuś juz w hoteliku:multi: Pięknie dziękuje pati_zabrze za poratowanie nas w transporcie:Rose: zwracam za transport 50 zł doszło 300 zł- ketunia 5 zł- Bjuta Quote
Bjuta Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziewczynom w hoteliku Bakuś się bardzo podoba. Mówią, że bystry z niego chłopak, kontaktowy, sporo już umie (w sensie - zna parę komend). Jak usłyszał "idziemy na spacer" to się cieszył jak szczeniak! Nie jest już aż tak zestresowany nową sytuacją (w przeciwieństwie do Topika, który też dziś przyjechał do Przebieczan) Bardzo jestem ciekawa co Pati napisze - jak jej się tam podobało no i jak Bakuś się wprowadzał. Quote
Pianka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 No tak Topik to nawet se warknął na Bakusia. Dino go też pogonił. Na szczęście Bakuś jest ustępliwy. pati robiła zdjęcia to na pewno wrzuci :) Quote
kaa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bakuś był kastrowany 3.04 , na drugą dobę po kastracji dostał antybiotyk, szwy do zdjęcia ma na 13- stego . Bardzo proszę, przekażcie w hotelu żeby miał sprawdzane te szewki i kontrolowaną rane po kastracji. Quote
pati_zabrze Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tak jak pisałam już na wątku Kajtusia i Dinusia, uważam że miejsce do którego trafił Bakuś to prawdziwy raj na ziemi. Piękne tereny i mnóstwo miejsca na spacerki. Bakuś na początku był troche nieśmiały, ale wystarczył jeden smakołyk żeby się wyluzować. Straszny z niego łakomczuch i żebrak :eviltong: Na słowo spacer szalał z radości i robił piruety. Jest naprawde fajnym psem o wspaniałym charakterze. Porostu cud miód! A teraz kilka fotek: Quote
Bjuta Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 To jest prześliczny kawał pozytywnego kundla! Ja takie uwielbiam! Panie z hoteliku mówią, że jest super i że myślą, że on u nich długo miejsca nie zagrzeje, bo za chwilę będzie gotowy do adopcji - takie robi wrażenie. Ale fajnie Pati, że tyle fot nastrzelałaś! :loveu: Quote
Monika z Katowic Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jaki Bakuś wesolutki i uśmiechnięty. :) A fotki piękne! :) Quote
pati_zabrze Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Co tutaj taka cisza? Bakuś to wspaniały, ułożony psiak. Trzeba mu zrobić porządną reklame. Mógłby ktoś pomóc w ogłoszeniach? Quote
Bjuta Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 No właśnie!!! Nikt się nie cieszy, że Bakuś już w hoteliku! ???? Quote
czerda Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 poprostu inny psiak-obejrzałam zdjęcia z 1 strony i te jego oczy mówią wszystko!!! to wspaniale! Quote
mari23 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 też bardzo się cieszę, że Bakuś dołączył do Kajtusia i Dina.... niedobry Dinuś nawet go pogonił na powitanie... a to łobuz! :):mad: Quote
Pianka Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Bakuś jest na adopcje.org, cafeanimal.pl, naszaklasa.pl :) Ktoś jeszcze pomoże? Dzwoniłam do hoteliku wszystko jets w najnajlepszym porządku. Bakuś chodzi cały czas uśmiechnięty. Rane po kastracji czasem jak mu się przypomni to chce wylizać, ale pani go pilnują. doszło 10 zł- Lu_gosiak 30 zł- Czerda 10 zł- Nikuś 20 zł- Livka Quote
Monika z Katowic Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Nie dziwię się, że Bakuś chodzi uśmiechnięty w tym psim raju. Quote
Magdalena Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 melduję, że z bazarku uzbierałam 28zł, które przed chwilą przelałam. Quote
kaa Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kochany Bakusiu, dobrze że jesteś pod dobrą opieką . :) Quote
Bjuta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Magdalena napisał(a):melduję, że z bazarku uzbierałam 28zł, które przed chwilą przelałam. Dzięki ogromne! Quote
mari23 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 rano zrobiłam przelew, a zlecenie stałe na 5-go każdego miesiąca... przykro mi tylko, że tak mało... Quote
Monika z Katowic Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Uśmiechnięty Bakuś szybko znajdzie domek stały! Tak czuję. :) Quote
pati_zabrze Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Bjuta napisał(a):Panie mówią, że jest wspaniały! A spróbowałyby inaczej :eviltong: Quote
Pianka Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Bjuta napisał(a):Panie mówią, że jest wspaniały! Takie zachwycone, że nie chcą sie nim podzielić i nie ma ani jednej fotki jeszcze:mad: Trza ich tam pogonić:mad: Jutro zadzwonie:p doszło 28 zł- bazarek Magdalena 20 zł- emilia111 200 zł- Leyla 10 zł- mari23 Quote
Recommended Posts