Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bakuś juz w hoteliku:multi:

Pięknie dziękuje pati_zabrze za poratowanie nas w transporcie:Rose:
zwracam za transport 50 zł

doszło
300 zł- ketunia
5 zł- Bjuta

Posted

Dziewczynom w hoteliku Bakuś się bardzo podoba. Mówią, że bystry z niego chłopak, kontaktowy, sporo już umie (w sensie - zna parę komend). Jak usłyszał "idziemy na spacer" to się cieszył jak szczeniak!
Nie jest już aż tak zestresowany nową sytuacją (w przeciwieństwie do Topika, który też dziś przyjechał do Przebieczan)
Bardzo jestem ciekawa co Pati napisze - jak jej się tam podobało no i jak Bakuś się wprowadzał.

Posted

No tak Topik to nawet se warknął na Bakusia. Dino go też pogonił.
Na szczęście Bakuś jest ustępliwy.

pati robiła zdjęcia to na pewno wrzuci :)

Posted

Bakuś był kastrowany 3.04 , na drugą dobę po kastracji dostał antybiotyk, szwy do zdjęcia ma na 13- stego . Bardzo proszę, przekażcie w hotelu żeby miał sprawdzane te szewki i kontrolowaną rane po kastracji.

Posted

Tak jak pisałam już na wątku Kajtusia i Dinusia, uważam że miejsce do którego trafił Bakuś to prawdziwy raj na ziemi. Piękne tereny i mnóstwo miejsca na spacerki. Bakuś na początku był troche nieśmiały, ale wystarczył jeden smakołyk żeby się wyluzować. Straszny z niego łakomczuch i żebrak :eviltong: Na słowo spacer szalał z radości i robił piruety. Jest naprawde fajnym psem o wspaniałym charakterze. Porostu cud miód!
A teraz kilka fotek:

Posted

To jest prześliczny kawał pozytywnego kundla! Ja takie uwielbiam! Panie z hoteliku mówią, że jest super i że myślą, że on u nich długo miejsca nie zagrzeje, bo za chwilę będzie gotowy do adopcji - takie robi wrażenie. Ale fajnie Pati, że tyle fot nastrzelałaś! :loveu:

Posted

Bakuś jest na adopcje.org, cafeanimal.pl, naszaklasa.pl :)
Ktoś jeszcze pomoże?

Dzwoniłam do hoteliku wszystko jets w najnajlepszym porządku. Bakuś chodzi cały czas uśmiechnięty. Rane po kastracji czasem jak mu się przypomni to chce wylizać, ale pani go pilnują.

doszło
10 zł- Lu_gosiak
30 zł- Czerda
10 zł- Nikuś
20 zł- Livka

Posted

Bjuta napisał(a):
Panie mówią, że jest wspaniały!

Takie zachwycone, że nie chcą sie nim podzielić i nie ma ani jednej fotki jeszcze:mad:
Trza ich tam pogonić:mad:

Jutro zadzwonie:p

doszło
28 zł- bazarek Magdalena
20 zł- emilia111
200 zł- Leyla
10 zł- mari23