Monika z Katowic Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Bakuś [*] był taki kochany... łagodny... ufny... Quote
Kocurek Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Bakusiu......Pianko dziekujemy.....wspaniale,ze Bakus mial Ciebie.....:(((((smutno....:(((przykro:(((( Quote
mari23 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Bakuń................ :( Mój tata mówił do niego Stefan, Stefanek, nie wiem czemu. Wcześniej mnie to strasznie wkurzało. Teraz chciałabym to słyszeć jeszcze :( codziennie rano przed ósmą przejeżdżam przez nasze osiedle wioząc małą Kasię do przedszkola, ale dopiero od kilku dni spotykam staruszka spacerującego na smyczy.... to sobowtór Bakunia ! i codziennie rano mam oczy pełne łez.... 1 Quote
Monika z Katowic Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Mnie też bardzo smutno, że już nie ma kochanego Bakunia... 1 Quote
Pianka Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 codziennie rano przed ósmą przejeżdżam przez nasze osiedle wioząc małą Kasię do przedszkola, ale dopiero od kilku dni spotykam staruszka spacerującego na smyczy.... to sobowtór Bakunia ! i codziennie rano mam oczy pełne łez.... jak na cokolwiek spojrze co mi się kojarzy z Bakusiem to rycze :( 1 Quote
dorcia2 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 akurat potwierdzałam odbiór książeczek z bazarku a tu taka smutna wiadomość tak mi przykro :( śpij pieseczku spokojnie Quote
Pianka Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 To takie niesprawiedliwe :( https://www.youtube.com/watch?v=HBjJ0i5PimQ dziękuje że byliście z nami przez te lata :( 2 Quote
Bjuta Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Piękny filmik! Widać, że Bakuś był przeszczęśliwy! 1 Quote
Monika z Katowic Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Bakuś miał PRAWDZIWY DOM! A w nim tyle miłości, radości, wyjątkowego szczęścia! Jeszcze raz dziękuję Ci, Pianko! Dziękuję Ci z całego serca! 1 Quote
mari23 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Piękny filmik! Widać, że Bakuś był przeszczęśliwy! aż trudno uwierzyć, że odszedł :( i trudno się z tym pogodzić ! Quote
natie Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Bakuś miał u Ciebie piękny dom, był szczęśliwym psiakiem! 1 Quote
mari23 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Bakuś miał u Ciebie piękny dom, był szczęśliwym psiakiem! tak, to prawda !!!!! Pianko - byłaś Bakusiowym Aniołem !!!!!! smutno mi tak bardzo, bo Kajtuś[*], Dino [*] i Bakuś [*] to obok Czucza[*] moje pierwsze i najukochańsze psiaki na dogo.... i są już razem za TM :( Bakunio przecież z Kajtuniem i Dinusiem był w hoteliku... Quote
agucha007 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 czytam i ryczę... beznadzieja :( przynajmniej ostatni okres w jego życiu był przy kochającym człowieku... Trzymaj się Pianka 1 Quote
Recommended Posts