Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba lepiej. Rano nie chciał jeść, miał podwyższona temperature. Ale teraz temp w normie, zjadł pół puszki i pochrupał nawet suchego troche

Ucieka jak mu chce zmierzyć temp, ale przy kroplówkach grzecznie lezy

Posted

Chyba lepiej. Rano nie chciał jeść, miał podwyższona temperature. Ale teraz temp w normie, zjadł pół puszki i pochrupał nawet suchego troche

Ucieka jak mu chce zmierzyć temp, ale przy kroplówkach grzecznie lezy

nic miłego to mierzenie temperatury u pieska, ale kroplówka - dobra ;)  mądry Bakuś :)

Mam nadzieję, że wróci szybko do zdrowia

Posted

Jakby ktoś mógł coś wpłacic jednorazowo to będe wdzięczna, dziś za badanie krwi+ leki płaciłam 70

Jeśli chodzi o wyniki krwi parametry nerkowe mu pospadały, ma teraz w normie. Natomiast leukocyty wzrosły, dlatego kontynuujemy antybiotyk. W poniedziałek/wtorek badamy znów krew. Do jutra jeszcze kroplówka.

A samopoczucie? No nie najlepsze, mało je, prawie wcale, zazwyczaj na wieczór. Wogóle nie pije, ani troche. Przed chwilą mi biegunki jeszcze dostał, chyba od tego renala, bo wczoraj mu dawałam tylko renal. W takim razie skoro ma parametry w normie będzie dostawałam narazie gastro.

Posted

Bakuś nie ma już nic na koncie. Pomóżcie prosze

dziś na krew i leki 158 zł

Jest z nim bardzo źle. Leukocyty mu lecą w góre. Zmieniony został antybiotyk, będzie dostawał teraz dwa+ kroplówki. Dodajemy tez do leczenia serca cardisure. Nie chce jeść, wziełam puszke na wzmocnienie, będzie dostawał strzykawką do pyska. Musi mieć coś w żołądku inaczej pojawiaja się wymioty i biegunka :(

Leży cały czas bez życia :(

Posted

Z obecnie prowadzonego bazarku (do którego dolożyłam drugi cel - pomoc Bakusiowi) wysłałm na leczenie Bakusia kwotę 250 złotych.

W tytule przelewu napisałam: "Monika z Katowic pieniądze dla BAKUSIA z IBISOWEGO BAZARKU".

Proszę o potwierdzenie na bazarkowym wątku, gdy pieniądze dotrą:

http://www.dogomania.com/forum/topic/146491-dla-ibisa-i-dodatkowo-bakusia-krymina%C5%82y-do-2404godz2000/

Posted

Bardzo, bardzo dziękuje.

Z Bakusiem coraz gorzej :(

Pianko... To rozpaczliwie smutne, ale kochany Bakuś chyba odchodzi... :(

Pomagaj Mu ile się da.

Dawaj Mu smakołyki.

Przytulaj i całuj...

I proszę - ode mnie też pocałuj Jego starutki pyszczek.

Wiesz, że od dawna znam Bakusia w realu i kocham Go.

Posted

Pianko... To rozpaczliwie smutne, ale kochany Bakuś chyba odchodzi... :(

Pomagaj Mu ile się da.

Dawaj Mu smakołyki.

Przytulaj i całuj...

I proszę - ode mnie też pocałuj Jego starutki pyszczek.

Wiesz, że od dawna znam Bakusia w realu i kocham Go.

i ode mnie !

Bardzo go kocham, choć znam go tylko wirtualnie...

Posted

Jakby troche lepiej... ale nie ciesze sie za wcześnie, bo nadal jest słaby

Kontynuujemy leczenie, mam leki do jutra, w czwartek pójde kupić na dalsze dni

Posted

Jakby troche lepiej... ale nie ciesze sie za wcześnie, bo nadal jest słaby

Kontynuujemy leczenie, mam leki do jutra, w czwartek pójde kupić na dalsze dni

postaram się coś jeszcze dorzucić do deklaracji na te leki i inne koszty z chorobą związane

Posted

Dzisiaj odbyło się kolejne badanie krwi. I jest dobra wiadomość, leukocyty spadły prawie że o połowe. Bakuś zareagował na leki.

Jednak dalej jest stan zły, jest słaby, co chwila ma biegunki i wymioty, nie chce jeść. Jeśli tylko udałoby sie nam nad tym zapanować to jest duża szansa, że Bakuś z tego wyjdzie.

Wzięłam leki do poniedziałku. Za te leki i badanie krwi rozliczę się w poniedziałek, bo wzięłam też pare leków takich na wszelki wypadek i jak nie będą potrzebne to je zwrócę, zapłacę tylko za te co wykorzystałam. Z apteki wezmę też probiotyk. Zdjecia wszystkich rachunków wrzucę w poniedziałek.

Trzymajcie kciuki za Bakulinia i dzięki za każdą dodatkową wpłatę.

• Upvote 1
Posted

Oj jak dobrze,ze lepiej....Pianko co prawda juz kiedys mi przesylalas ale go posialam...chodzi oczywiscie o Twoj numer konta wraz z Ibanem....wspomoge grosikiem na poczatku maja....tak skromnie niestety:(((Mocne buziole dla pychola.....