Pianka Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 z masłem nie przechodzi, poliże tylko i zostawi, za-cwany sie zrobił. Nawet w rosole nie przechodzi dawanie mu leków, bo wypluwa. Tylko na parówkę się rzuca i nie zwraca uwagi co tam jest. No chyba, ze coś bardzo duzego i nie dobrego by tam było np. tabletka na robole Quote
mari23 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 natie napisał(a):cwaniaczek :) stary cwaniak nawet bym powiedziała ;) Quote
Pianka Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 To moze ktos chce jeszcze pooglądać Bakunia?:cool3: Wzrok mówiący, jak mi nie dasz tego smaczka to cię zatłuke:mad::evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Bakuniu kochany!:loveu: Jak ładnie dajesz łapkę albo całusa! :loveu: Quote
mari23 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Monika z Katowic napisał(a):Bakuniu kochany!:loveu: Jak ładnie dajesz łapkę albo całusa! :loveu: przesłodki jest !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mari23 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 cudne fotki! aż mi się łzy "posypały" na klawiaturę Quote
Monika z Katowic Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Piękne fotki! :loveu: Całuję Bakunia prosto w śliczny pyszczek!:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [quote name='Kocurek']Pianko jak się ma Bakuniu...?[/QUOTE] Przyłączam się do pytania o naszego ulubieńca Bakusia.:loveu: Quote
Pianka Posted August 20, 2014 Author Posted August 20, 2014 W miare jest ok. Czasami nie chce zjeść śniadania, wybrzydza. Na spacerach chodzi wolno, na dłużej niz 10 minut nie daje rady. Wzięłam recepte na Lotensin i Polfilin, musze dokupić. A wiecie ze dzisiaj dzwonił facet i sie pytał o Bakusia? :D Tylko jak usłyszał o jego lekach, chorobie itp. to stwierdził, ze nie da rady, ale moze przyjedzie jutro do schroniska, to wybierze mu sie jakąś bide. Quote
Kocurek Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Bakuniu jest rozpieszczony...no i każdy dziadzio przeważnie wybrzydza:)) Quote
mari23 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Bjuta']Bakuś! Jak ci ślicznie w żółtym! :)[/QUOTE] tak, tak ! w żółtym przepięknie Bakusiowi !!!! [quote name='Pianka']W miare jest ok. Czasami nie chce zjeść śniadania, wybrzydza. Na spacerach chodzi wolno, na dłużej niz 10 minut nie daje rady. Wzięłam recepte na Lotensin i Polfilin, musze dokupić. A wiecie ze dzisiaj dzwonił facet i sie pytał o Bakusia? :D Tylko jak usłyszał o jego lekach, chorobie itp. to stwierdził, ze nie da rady, ale moze przyjedzie jutro do schroniska, to wybierze mu sie jakąś bide.[/QUOTE] Bakuś na żółtym tle będzie "przynętą" na którą będą łapane domki dla biedaków ze schroniska :) Quote
Monika z Katowic Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Poleciała moja wrześniowa deklaracja dla Bakunia. :loveu: Dołączam też słodkie mizianki. :) Quote
Monika z Katowic Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Wreszcie Cię znalazłam Bakuniu!!! :loveu: :loveu: Co słychać u mojego ulubionego psiaka? Nie ogarniam nowego Dogo... :look3: Quote
Pianka Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 Ja też nie ogarniam Bakuś ma się świetnie, znaczy bez zmian :D Wiecie, że już mija rok od operacji? niesamowite :D Quote
Recommended Posts