Kocurek Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 I cos tam nawet Bakus spiewal?:)))hihi.... Quote
Monika z Katowic Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Kocurek']I cos tam nawet Bakus spiewal?:)))hihi.... Bakuś tak śpiewał oraz uśmiechał się do... mielonki. :) To taki łagodny i KOCHANY pies!!!:loveu: Siedział sobie grzecznie z nami na werandzie. Quote
mari23 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 wiedziałam, że będą fotki Bakusia, bo już u Dinusia na wątku byłam wcześniej :) Moniko - za takie cudne fotki i dobre wieści należą Ci się ogromne podziękowanie !!! słodziaczek z Bakusia! :) Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 [quote name='mari23']wiedziałam, że będą fotki Bakusia, bo już u Dinusia na wątku byłam wcześniej :) Moniko - za takie cudne fotki i dobre wieści należą Ci się ogromne podziękowanie !!! słodziaczek z Bakusia! :) Racja - kochany Bakuś to najsłodszy słodziaczek!:loveu: I bardzo ładnie chodzi na smyczy!:multi: Quote
Bjuta Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Postarzał się Bakuś. Ale ciągle jest piękny! :) Quote
Pianka Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 I jak tu znaleźć dom zwykłemu burkowi :( Quote
Monika z Katowic Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) Tradycyjnie wysłałam moją deklarację stałą dla kochanego Bakusia (za wrzesień 2012). Niedługo wkleję nowe zdjęcia słodziaka, bo mam ich jeszcze sporo. ... wypraszanie jedzenia :):):) ... radosny uśmiech z zapełnionym brzuszkiem :):) ... i znowu oczekiwanie na smakowite kąski :):):) Edited September 8, 2012 by Monika z Katowic dodanie nowych zdjęć Quote
mari23 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Pianka napisał(a):I jak tu znaleźć dom zwykłemu burkowi :( Bakuś - zwykły burek??? to cudowny, niezwykły pies, tylko ludzie chyba ślepi, ech :( Quote
Kocurek Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Az dziwne....jest tak uroczy......i bez domku...Przeciez z niego sama radosc bije...... Quote
Monika z Katowic Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jesienny Bakuś. Taki kochany, słodki, grzeczny, łagodny... Quote
Monika z Katowic Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Wysłałam październikową deklarację dla mojego ulubieńca Bakunia.:loveu: Quote
Livka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zapraszam wszystkich wielbicieli Bakusia na bazarek na jego promocję : http://www.dogomania.pl/forum/threads/233308-Kram-z-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciami-na-promocj%C4%99-Bakusia-Do-14-10-do-godz-20-tej?p=19780168#post19780168 Quote
Pianka Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 :( Jak Leyla się nie pojawi to nie będziemy mieli czym zapłacić za listopad :( aida wysłała kase na ogłoszenie w gazecie, dziekujemy zamówię na 2 listopada, moze być? Quote
mari23 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Kocurek']Az dziwne....jest tak uroczy......i bez domku...Przeciez z niego sama radość bije...... oj, tak! cudny i słodki !!! jesienna fotka śliczna!!! domku nie widać, niestety.... mając w domu dziesiątkę nieadopcyjnych słodziaków już się nie dziwię, smutno mi tylko... a ta fotka tak mi się podoba, że ją wywołam i pokażę dyrygentce mojego chóru - może go przygarnie jako solistę? ;) tylko on tenor, baryton, czy bas? ;) Quote
Livka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='Pianka']:( Jak Leyla się nie pojawi to nie będziemy mieli czym zapłacić za listopad :( aida wysłała kase na ogłoszenie w gazecie, dziekujemy zamówię na 2 listopada, moze być? Pewnie, że tak :) Wpłynie jeszcze jedna wpłata na Twoje konto od halizy :) Quote
Bjuta Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Ma wątku Żabci i Reksia, Leyla też się niestety nie pojawia, miała największą deklarację. Przez tyle miesięcy (właściwie już lat) ją płaciła. No pewnie nie wytrzymała obciążenia. Ostatnio logowała się w maju, więc raczej trzeba szukać innych rozwiązań. Quote
natie Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 ode mnie z bazarku będzie na Bakusia troszkę kaski.. zawsze coś.. Quote
Recommended Posts