Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Natula']
gdyby o mojego psa chodziło to wolałabym o telefon od razu bo pewnie jakby uciekł nie spałabym tylko szukała, ale w tym wypadku wiedziałam ze nie ma co i mozna spokojnie isc spać. Pani opowiadała ze on potrafi na 3 dni znikac i mówiła to bez przerażenia. Wysłałam im smsa w nocy ale rano patrze " brak środków na koncie żeby wysłac wiadomość" :evil_lol:[/QUOTE]

A no to inna sprawa w takim razie:)

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a moga byc jakieś stare z dzieciństwa Lunowej ? bo w domu brzydko, a na dwór nie mam jak bo dalej chora jestem :roll:

swego czasu duzo zwiedzałysmy

takie powrywane z róznych okresów dzieciństwa :loveu: mysle ze dzięki takim podrózą gdzie mloda Luna poznała bliżej ok 100 psów mam tak doskonale tolerancyjną suke :loveu:

Posted

[quote name='Saththa']
http://img404.imageshack.us/img404/2760/dsc00494wm.jpg hmmm a gdzie się kończy a gdzie zaczyna?:D

nie mam pojęcia :eviltong:

[quote name='Tekla64']grzeb dalej i pokazuj jak pikna byla jako szczenie
zdjecia te na siad w szeregu i te ze szczylkami no cus piknego
czekam na nastepne!!!

ciesze się ze się szalone dzieciństwo zwariowanej Luny podoba

to cofnijmy sie wczesniej :loveu:
pierwsze moje spotkanie z Lusiem

troche wiekszy klusek

Posted

bo czasu na nic nie ma :-( ale zyjemy i mamy się dobrze
zaczełam chodzić do szkoły po dość długiej przerwie ( od połowy grudnia) i mam duuuuuzo zaległości , ledwo nadązam :shake:
weekend spedze na wystawach sobota Presov i niedziela Rzeszów z Nesową wiec tez krucho bedzie z czasem ale potem postaram się nadrobić ;)

trzymajcie kciuki za Nessie w niedziele koło 11 :razz: Młoda pierwszy raz w pośredniej a mamy konkurentke, będziemy walczyć :lol: