Tekla64 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jaa jakie zafutrzone czarnuchi!!! i wspaniala kupa futra na kolanach ja jestem na etapie ciecia na krotko hihihi Quote
eria Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://img190.imageshack.us/img190/7471/p1130283.jpg fantastycznie puchaty miś:loveu::loveu::loveu: Quote
Culineo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 jakie kochaneeee !!!!!!! :loveu: z góry sorry za moje pytanie, ale czy twoje dziołchy nie ...pachną brzybko? :D bo to moje 'małe' już zaczyna śmierdzieć dużym psem i nie wiem czy to osobnicze czy to cecha dużych psów... :D Quote
Saththa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Heheh ja poprosze zdjęcie jak Pańcia siedzi na kolankach:D Quote
eria Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='klaudusia0219']jakie kochaneeee !!!!!!! :loveu: z góry sorry za moje pytanie, ale czy twoje dziołchy nie ...pachną brzybko? :D bo to moje 'małe' już zaczyna śmierdzieć dużym psem i nie wiem czy to osobnicze czy to cecha dużych psów... :D[/QUOTE] Ja bym to raczej zrzuciła na karb płci . Pies samiec zawsze ma taki bardziej intensywny psi zapach niż suka . Przynajmniej tak z moich doświadczeń,głównie zawodowych, wynika. ;) Quote
Tekla64 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Natula tys mnie zadala cwieka stwierdzeniem ze w taka pogodetwoje suki maja bana na spacery radosci, ino na krotkie smyczowe!!! jak tak mozna ??? jk mozna zabierac taka wielka radoche siersciuchom???? nie wierze ze naprawde tak robisz???? dyc to zupelnie nie psie!!!! a na zdjecia czarnych futrow i tak czekamy!!!! rudy tyz moze byc i reszta tez hihihi Quote
Natula Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Klaudusia, tak jak Eria pisze , wg mnie to tez płeć. Dopiero sie zacznie jak młody bedzie noge podnosił :evil_lol: Aslan mial straszny zapach, u dziewczyn tego nie ma, chyba ze długo ich nie kąpie Tekla, na serio pisałam ;) moje laski nie biegają codziennie nawet jak jest ładna pogoda, to leniwe bestie(nawet jak je spuszczam to chodzą od niechcenia za mną, choć czasem są głoopawki) i im spacer na smyczy wystarcza. Z tym ze u nas spacer na smyczy jest ciekawy . No i Luna całkiem inaczej niz Amelka, bo Lun nie wyjdzie z domu jak pada deszcz czy jest jakoś bardzo mokro, Amelia za to ma totalny olew na wszystko :evil_lol: i jak widze ze ma ochote biegać to idziemy, ale potem jest ban w przedpokoju ;) Quote
Culineo Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Natula']Klaudusia, tak jak Eria pisze , wg mnie to tez płeć. Dopiero sie zacznie jak młody bedzie noge podnosił :evil_lol: Aslan mial straszny zapach, u dziewczyn tego nie ma, chyba ze długo ich nie kąpie Tekla, na serio pisałam ;) moje laski nie biegają codziennie nawet jak jest ładna pogoda, to leniwe bestie(nawet jak je spuszczam to chodzą od niechcenia za mną, choć czasem są głoopawki) i im spacer na smyczy wystarcza. Z tym ze u nas spacer na smyczy jest ciekawy . No i Luna całkiem inaczej niz Amelka, bo Lun nie wyjdzie z domu jak pada deszcz czy jest jakoś bardzo mokro, Amelia za to ma totalny olew na wszystko :evil_lol: i jak widze ze ma ochote biegać to idziemy, ale potem jest ban w przedpokoju ;)[/QUOTE] hahham to se nagrabiłam :) a ty masz jakieś leniwe te twoje babki !:evil_lol: Quote
chi23 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 E ja swoim też nie zawsze pozwalam na spacery radości ale w naszym przypadku to nie ma sensu bo i tak wpadają w błoto:diabloti: w połowie spaceru odpuszczam bo ile można?:diabloti: ale to chyba co innego toć moje niewystawowe:evil_lol: a potem też siedzą w przedpokoju:eviltong: Quote
Natula Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='chi23']ale to chyba co innego toć moje niewystawowe:evil_lol: a potem też siedzą w przedpokoju:eviltong:[/QUOTE] ale moje to nie ze wzgledu na to ze futro sie poniszczy czy cuś, tylko mam ochote jeszcze troche z rodzicami pomieszkać, a i tak słysze co chwile "NATAAAAAALIA ZNOWU SIĘ Z NICH SYPIE" :razz: ze wzgledu na futro to Nesowa ma ograniczenia :diabloti: Quote
chi23 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Natula napisał(a):ale moje to nie ze wzgledu na to ze futro sie poniszczy czy cuś, tylko mam ochote jeszcze troche z rodzicami pomieszkać, a i tak słysze co chwile "NATAAAAAALIA ZNOWU SIĘ Z NICH SYPIE" :razz: ze wzgledu na futro to Nesowa ma ograniczenia :diabloti: a ja myślałam że się wystawami tak przejmujesz:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Hello... moja wielka bestia tez leniwa jedynie rozkreca sie przy piłce lub patyku ...a tak to se moze isć i 10 km krokiem spacerkowym przy mojej nodze hihihi ale ciciate te szlapki ;-) pozdr!!! Quote
Saththa Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Saththa napisał(a):Hallooooo żyjecie? Ponawiam pytanie;) Quote
Natula Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 umarłyśmy ... a tak serio to brak czasu na wszystko , nawet na kompie mało siedze mam duzo treningów z psami, wystawiam teraz sporo psów- czernysze i cane corso, dużo jeździmy po wystawach Amelkowa tydzień temu została Młodzieżowym Championem Rumunii :) zdjęcia na naszej stronie Quote
Saththa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ehhh przynajmniej żyjecie :razz: Amelkowa tydzień temu została Młodzieżowym Championem Rumunii :smile: I dopiero teraz się chwalisz suczkiem?:mad: A poza tym gratuluję :) Quote
Tekla64 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ooo no to rob te kariery i czasem sie nam pochwal Gratulacje Quote
chi23 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Właśnie też ostatnio się zastanawiałam co się z wami stało:lol: Quote
Saththa Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 nooo w sumie juz wakacje... wiec jedna wymówka mniej :lol: Quote
Recommended Posts