Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłysmy na wystawach, do wczoraj odsypiałam weekend, a w przerwach odsypiania chodziłam do szkoły :D

Nesowej nie poszło, musimy pracowac nad włosem wiec Amelka ma całkowitego bana na zabawy w stylu" wyrywamy włosy z mopa"

za to na CACIB Presov w Koszycach wystawiałam lhasaka AMERICAN GIGOLO z Czańca - dosk1, CAC,CACIB, East Winner 2011 , Richi skończyl Mł.Ch. Słowacji
oraz shih tzu JOKER Ad Acte- dosk1, JCAC, BOB Junior i Junior East Winner

:loveu: :loveu: :loveu:

w weekend miałam jechac do Wrocławia ale weta do którego chcialam nie ma :-( wiec mam 2 dni wolne na uporzadkowanie psów i pokoju :diabloti:
od poniedziałku jest u nas znowu Dzin, tym razem juz planowo , przyprowadzony przez panią ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Tekla64']ale czasem sie oderwij od tej nauki i zapodaj choc troche zdjec!!!

ale mimo wszystko uczyc sie trzeba hihihi kto musi i chce

Dobrze prawi!

Polać jej :D

Posted

[quote name='Tekla64']ale czasem sie oderwij od tej nauki i zapodaj choc troche zdjec!!!

ale mimo wszystko uczyc sie trzeba hihihi kto musi i chce

ten i poprzedni tydzień był straszny, ale juz chyba wszelkie mozliwe sprawdziany skończyły się na jakiś czas wiec bedzie lepiej
dzisiaj same zastępstwa więc zrobiłam sobie dzień wolny :lol:

[quote name='Saththa']Dobrze prawi!

Polać jej :D

tylko ze nie mam zdjętek... ale coś znajde w archiwum , tylko się ogarne :razz:

[quote name='WeronikaM']https://lh3.googleusercontent.com/_Yzia_kBnOrs/TWLTt84FQoI/AAAAAAAAAYc/j3otEH2jpF8/s720/DSC_0504.JPG
świetne :loveu:

dzięki :loveu:

[quote name='zuzolandia']https://lh3.googleusercontent.com/_Yzia_kBnOrs/TWLT81W9RgI/AAAAAAAAAZA/N2ide1-5UCQ/s720/DSC_0513.JPG

jakie boroczki zmeczone hihihihihiih

witankoo;-)

a jakie miały być :diabloti: to była niedziela po południu a one w drodze od piątku nocy byly :evil_lol:

ide z psami , a potem Was poodwiedzam

Posted

spacery troszku mi się wczoraj przeciągły, ale tak to bywa przy 4 psach :diabloti:
potem trzeba było kąpać futro Amelkowe, a że zarośnięte to też zeszło, przy suszeniu spaliłam dwie suszarki :placz::placz::placz: i nie mam jak zrobić Neski dzisiaj :placz:

w ogóle zaczełam jeździć autem i w sumie nie taki diabeł straszny. Może na koniec wakacji albo jesień bede miała juz prawko to bedzie mozna z suczami na wycieczki jeździć, bo chociaz rodzice dają sie namówić ładnie to nie tak często jakbym chciała :evil_lol:

Posted

Wreszcie pokazałaś te swoje czarne cuda:loveu:

A te suszarki co spaliłaś to takie zwykłe ludzkie ? Czy mocniejsze groomerskie ? :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Witamy sie po raz pierwszy ale nie ostatni :loveu: Bardzo wesolo masz :)

Zapraszam tez do nas jak masz ochote :)

witamy :loveu:

[quote name='eria']Wreszcie pokazałaś te swoje czarne cuda:loveu:

A te suszarki co spaliłaś to takie zwykłe ludzkie ? Czy mocniejsze groomerskie ? :lol:

zwykłe ludzkie, jedna była kupiona 2 lata temu pod Lune i służyła mi dzielnie przez te dwa lata, ale Luna ma mało i delikatny włos, a Amelia .... :diabloti:
to był juz jej czas, co tydzień pracowała dośc długo
a druga mamie zabrałam i przestało lecieć ciepłe powietrze :evil_lol:

zbieram teraz na dmuchawo-odkurzacz bo z Amelką nie ma szans nawet 'zwykła' groomerska a róznica w cenie juz niewielka
a Nesowej sie upiekło, nie kąpiemy się ... tylko za tydzień trzy psy musze robić :roll:

[quote name='chi23']Jakie cztery psy? Zaczynam się gubić:razz:
seter znowu jest u nas ;) stały skład sie nie zmienił i szybko nie zmienic(choć taki jeden lhasaczek nie zrobił by wiekszej róznicy...)

Misiu :loveu:

i maleństwo na kolankach :diabloti: