Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Natula napisał(a):
jeszcze się Wam pochwale ze dołączyła przedchwilą do nas nowa dziewczynka - Tosia a co to to pokaze Wam jak bede miec troszke wiecej czasu :D

Ajjj no wiesz co?:) Jak ja teraz spac będę?:) A coś o dziewczynce wiecej?:)

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wróciłam ze szkoly, porobiłam zdjęcia Tosi no i dziś luźniejszy dzień(tylko opanowac kraje i ich stolice oraz sąsiadów z azji i europy:evil_lol:) więc jak odpoczne to wstawie :D

Posted

oto Tosia czyli EL TOSIA Diamante Cavia :eviltong:
Tosia ma 2 miesiące, przyjechała wczoraj z Krakowa. Jest to pupilka mojej siostry która od paru miesięcy płacze, krzyczy i w ogóle :diabloti: że chce psa bo ja w jej wieku miałam a teraz mam trzy a ona nie moze :shake: ( nie dociera do niej ze jest nieodpowiedzialna, a psy są wszystkich). Mama powiedziała ze ok moze mieć psa jak przez pół roku bedzie wychodzić z Nesią na spacer, chodziła owszem, przez 3 dni ... po paru dniach ona znowu chce psa i cyrki z nią straszne to przeprowadziłam z mama długa rozmowe , żeby jej pozwoliła na świnke bo mam jej dość, ale pod warukiem że sobie nazbierał na świnke, klatke itp i pomoge jej załatwić taką jak chce ale z RODOWODEM no i tak po miesiącu zbierania dołączyła do nas Tosia . Zastanawiam się kiedy trafi do mnie bo Paulince się znudziła :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

i jeszcze jedno

Posted

to odpoczywaj szybko!!!!
a najlepiej usiadz se wygodnie przed kompem i machajac tylko paluszkami reszta odpocznie a my w koncu sie doczekamy!!!!!

posty se dlaej skacza jak chca

no bardzo milutka ta Antonina!!!!

zycze by jednak siostra dojrzala do zwierzaka

pikna jest panienka

Posted

to ja ponadrabiam zaległosci :lol:

malawaszka napisał(a):
aaaa nie mogę no :loveu:

:loveu:

klaudusia0219 napisał(a):
jaka piękność !!!

no była ładna, nie to co teraz :diabloti: teraz jest jeszcze piękniejsza :loveu:

chi23 napisał(a):
Aż trudno uwierzyć że to Luna, taka kluska:crazyeye:

no, ale malutka była , własciwie dalej jest po tym jaka ją Amelka przerosła :evil_lol:

Ppx napisał(a):
hejka :loveu:

hej, hej witamy ;) wpadne do Was jak sie troszke ogarne :eviltong:

zuzolandia napisał(a):
http://i50.tinypic.com/2zrzyu0.jpg

:loveu:

eria napisał(a):
więcej czarnych,więcej ! :)

wedle życzenia

z wizytą w archiwum , czyli szczylkowa Lunecka :loveu:

tutaj w wieku Amelki czyli 8 miesięcy

9 mies

Posted

śliczna jest:loveu:

sama się zastanawiam nad kupnem świnki morskiej bo cierpię na niedobór zwierząt odkąd nie mieszkam z rodzicami, a o kupnie psa na razie nie ma mowy ( niestety nie mam teraz możliwości):shake:

Posted

Tekla64 napisał(a):

no bardzo milutka ta Antonina!!!!

zycze by jednak siostra dojrzala do zwierzaka

pikna jest panienka

Mala za pare miesiecy bedzie wyglądać jak Lhasa Apso :loveu:
A moja siostra to watpie ze kiedykolwiek zmądrzeje :diabloti: ma 13 lat

Tekla64 napisał(a):
fajna byla jako mlodka !!!
naprawde cudna taka ..... wlochatomisiata:lol:

włochmisiasta to była mala Amelka, zresztą dalej jest takim pluszakiem

klaudusia0219 napisał(a):
jako szczeniak prawie jak Sharki :D
tylko mały ciupkę mniej włochaty :)
na wystawie myśleli, że to CTR na szczęście nie startowaliśmy, bo by nas wyśmiali :)

no młodziaki sa strasznie podobne,jeszcze można się z briardem czarnym pomylić

Saththa napisał(a):
Tosi to hmm rozetka?

peruwianka ;)

mimi_91 napisał(a):

sama się zastanawiam nad kupnem świnki morskiej bo cierpię na niedobór zwierząt odkąd nie mieszkam z rodzicami, a o kupnie psa na razie nie ma mowy ( niestety nie mam teraz możliwości):shake:

mieszkasz całkiem bez psa ? czy masz którąś dziewczynke ?

vege* napisał(a):
jaka urocza świnka :loveu:

dziękujemy :loveu:

przeniesmy się do czasów aktualnych czyli wczorajsza Luna

Amelka

i Neś czyli poniszczone, wymamlane
, przerzute i wyplute futro(przez Ami oczywiście:evil_lol:)

Posted

Natula napisał(a):

mieszkasz całkiem bez psa ? czy masz którąś dziewczynke ?

niestety całkiem bez psa:-( dziewczyny są ze sobą bardzo zżyte i nie wchodziło w grę żeby je rozdzielać, a poza tym mama by mi psów nie oddała dobrowolnie:evil_lol:

Natula napisał(a):

i Neś czyli poniszczone, wymamlane
, przerzute i wyplute futro(przez Ami oczywiście:evil_lol:)

skąd ja to znam :evil_lol:

Posted

mimi_91 napisał(a):
niestety całkiem bez psa:-( dziewczyny są ze sobą bardzo zżyte i nie wchodziło w grę żeby je rozdzielać, a poza tym mama by mi psów nie oddała dobrowolnie:evil_lol:

oj , ja bym nie wytrzymała
na studia biore Amelke i Lune, Nesia zostaje chociaż o Lune tez cięzka walka, ale nie poddam się :evil_lol:

starzeje się juz chyba mocno... od paru dni nie wiem co sie dzieje...mój dzień wygląda tak
6-6.30 spacery
6.30- 8 ucze się
8-15 ucze się na lekcjach i na nastepny dzień na przerwach
15-17 spacery i chwila na kompa
17-23 ucze się
23-24 spacery

i codziennie musze z jakiegoś przedmiotu rezygnować bo nie daje rady :-(

czas przelatuje mi jak nie wiem no i ciągle nauka, nauka... mam dosć psychicznie i fizycznie

Posted

nauczyciele u mnie w LO powariowali

dzień wolny sobie robiłam i dobrze na tym nie wyszłam...jeden potem drugi, potem 2 dni wolne,na 2 nie opłaca się isc do szkoły... potem byłam chora. Wszystkie zaległosći nadrobiłam ale teraz wszyscy wymyślili sobie sprawdziany, kartk , pytania i zdarza się po 2 dziennie(np na 7 lekcji -1. referat, 2 i 3 odp 4 i 5 kartk a 6 i 7 spr wykończyć się można)...

postanowiłam ze nie bede uczyć się wszystkiego bo i tak nic nie bede pamiętać, wiec skupie się na przedmiotach które bede zadawac ma maturze - mata, polski, ang i rozsz geografia ale tak sie nie da. Jak sobie coś odpuszcze to odrazu gadanie. Nie mam pojecia, naprawde nie mam pojęcia co moi rówieśnicy robią w domu? Ucza się jeszcze więcej ? a gdzie czas na hobby, pasje ? chwila dla siebie?

dzisiaj mam totalną załamke, lenia i nie mam ochoty na nić, ale... byle do jutra bo w jutro w nocy wyjazd :razz: i wróce pewnie na granicy niedzieli z poniedziałkiem i nieprzytomna do szkoły

ale nie samą szkołą człowiek żyje, nie?

juz się nie moge doczekać jutra po południu :multi::multi::multi:

a na dzisiaj mam dość, więcej nie przyswoje więc dobranoc wszystkim :bye:
L. i N.

Posted

Nie nie, mi nie chodziło o to abyś nie szła do szkoły. Tylko np. odpuściła sobie c zęść nauki w jeden dzień. Rozłożyła to w tyg troche inaczej tak aby jedno popołudnie było wolne od nauki.

Wiem, ze łatwo napisać, mi się raz tak udało i od razu lepiej sie czułam:)

Posted

jejku ja nie mogie ogladac takich zdjec ze szczylkami buuuu
mnie sie tez chce miec takie malutkie....... i odzywaja wszystkie wspomnienia
ale to juz przeszlosc!
piekne sa te twoje czernysze
i super zdjecia!!!