Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

jejku ostatnio na nic nie mam czasu, nie chodze po galeriach,nawet nie wchodze juz co chwile na mój ulubiony obrozowo-smyczowy wątek... :shake: :diabloti:

a Luneczka dawno się nie pokazywała :loveu:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

nie mam nic aktualnego, robione dokładnie miesiąc temu

w niedziele kolejna wystawa wiec moze ktoś coś ładnego pstryknie, mój aparat nie daje jej rady :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='vege*']piękna :loveu: i widziałam, że twoja Nessie jest razem z Briardem w PP :-) gratulacje

dzięki :) a ja nie widziałam :evil_lol:

Amelcia ma juz na swoim koncie 2x ocena wybitnie obiecująca i BOB Baby :loveu:

4 miesiace

• 1 month later...
Posted

Luna ma ok 71 cm w kłebie, oczywiscie na szerokośc Amelcia jest drobniejsza bo nie ma masy jeszcze ale na wysokosc są prawie równe

Luna jest średniej wielkości :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Pulpet

• ...
    wczoraj podjełysmy z Olą bardzo cięzką decyzje... :placz: :placz: :placz:

jak brałysmy Pulpa wiedziałysmy że jest chory i że kiedyś ten moment nastąpi...to było pół roku temu, ale nie sądziłysmy ze tak szybko...choć ostatnie tygodnie pozwoliły się nam na to przygotować :-(

Pulp miał dysplazję nerek, zaawansowaną niewydolność, anemię....
    wyniki z zeszłego tygodnia były straszne, weci kazali podąć decyzje...kazdego dnia kolejna nowa rzecz przestawała funkcjonować

choć młody miał ogromną chęc zycia, niesamowite światełko w oczach to gdy zaczeło być po nim widać ze cierpi... gdy zaczął się dusić, wymiotować, nie trzymal moczu...

Pulp mial 2 latka :placz:

biegaj aniołku razem z Aslanem po zielonych łąkach :-( i opiekujcie się sobą dzieciaki kochane, jesteście razem wiec bedzie Wam raźniej

• Posted

[quote name='Saththa']Witam.
    4 strony galerii ale zawartość spora.
    Przykro mi w związku ze stratą dwóch psiaków...

Teriery świetne :)

http://www.fothost.pl/upload/09/32/ceb1cff5.jpg hyhy ilez miał ten szczeniaczek?:D

Pozdrawiam, miziam psiaki i zapowiadam nastepną wizytę;)

witamy :loveu:
    no tak zdjęć to ja zawsze wszędzie mam duzo choć tu i tak się opuszczam :evil_lol:

szczeniaczek to 2 letnia dziewczynka ważąca tylko 44 kg...niestety teraz tak juz nie dam rady, starość nie radość :razz: ( mam jakąś tam rehabiliacje w ferie :roll: ciekawe co będzie jak skończe 20 lat :diabloti:)

Co do Aslana i Pulpeta

• to futerka nie mieszkały ze mną tylko z Olą - moja psio-ludzką przyjaciółką ale byłam z jej psami bardzo związana, szczególnie z Aslanem, był moim ulubionym psiakiem z miotu, od początku taki słodki misiu kochany... :loveu:

od lipca troszke sie pozbierałam ale dalej rycze jak o nim myśle, tak nagle , niespodziewanie i strasznie...:-( Pulp to inna historia , bralysmy go wiedząc ze trzeba bedzie podjąć kiedyś taką decyzje...tylko dlaczego tak szybko :-(

na poprawienie humoru Nesul 15 miesieczna