Natula Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 jest chuda strasznie, wazy 5,8 kg ale od dawna juz nie przytyla a jakby nie było to 7 miesieczne dziecko ktore powinno cos tam jeszcze rosnąć objętościowo... ale ona je jak ptaszek a ciagle w ruchu jest a ta kreatynina to co oznacza jak jest niska ? no bo jak wyzsza to jest juz dosc nie fajnie...pamietam wyniki Pulpa przy jego niewydolnosci nerek... ale niska to nie mam pojecia Quote
Saththa Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 fajnie ze wyniki tak szybko, szkoda ze wet dopiero w piatek... Ja niesttey sie nie znam nie pomoge przy analizie Quote
malawaszka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 niską kreatyninę mają psy z niedoborami - głodzone, a u niej jak jest anemia i jest chuda to musi być jakiś problem z przyswajaniem pokarmu, Quote
Natula Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 dzięki, uspokoilas mnie i jeszcze z hodowczynia Amelowej pogadalam to juz w ogole spokojnie moge do piatku czekac i na diecie ryzowej ją trzymać stado i biedaczka Quote
zuzolandia Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/10105_570556139636992_1329672488_n.jpg noooo są przebowskieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze to jakis wirus do tego cieczka i organizm oslabiony .Jesli jednak dalej bedzie miala krew w kale zrob usg lub rtg czy nie ma jakiegos ciala obcego . Mialam podobny przypadek z Fruziolem. Quote
malawaszka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 albo jakieś robale - nie doczytałam wcześniej o krwi w kale - lamblie czy inne dziadostwo... Quote
Natula Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 zaniesiemy ta kupe i zobaczymy ehh jak to będą lamblie to całe stado musze poddac leczeniu w ogóle skąd to cholerstwo sie moze wziąć... psy odrobaczane regularnie, a maluchy to co miesiac, półtora , po smietnikach ani innych takich nie urzędują, kup nie zjadają, wode piją tylko w domu a nie jakies kaluze. Maluchy sniegu nie jedzą, to ruskie maja takie zapędy... Quote
Natula Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 w kupie nic nie było , Alicja przytyła 100 g ( nie duzo ale wazne ze nie spadła) tak wiec dalej jestesmy na diecie, w czwartek maja przyjechac odczynniki do jakiegos specjalnego badania na trzustke i jak ono wyjdzie negatywnie to znaczy ze mam wrazliwego psa na nowe pokarmy ... Od ponad tygodnia nie ma sraczek , ogólnie na diecie jest ok. I morfologie mam powtórzyc za miesiac. w niedziele na wystawie Dreamer wybitnie obiecujacy, lokata pierwsza i BOB Baby, na Bisach niestety pani nie patrzyla w ogole na kurduple tylko duze wzieła :( a Uniqua dosk 3/4 a po poludniu przychodzi Sara ta młoda gordonka, haha bedzie ciekawie z szóstką w domu w tym dwie nie normalne i nie zmordowane suki Quote
Saththa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No to super ze Alice nie chudnie Ze Dreamer ładnie na wystawie I Uniqa tez;) Quote
Natula Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 ah alez mam wesoło teraz i jak mi dobrze z tym :loveu: siedze w hodowli CC w Radomiu i plinuje stada plus ciułałka 4 miesiecznego i moje lhasaki. Do tego cwicze wystawianie bo to moje handlingowe dzieci wszystko i posluszeństwo bo niedługo BH z Elvisem i moze Uniqua bedziemy zdawac . I najwazniejsze :D w końcu mam aparat :loveu: Sony A500, na razie sie zaprzyjaźniamy i ucze sie choc i tak wiekszosc na sporcie albo portrety lece :lol: z fejsbuka bom leń jest :roll: i Marlon ale cos duze jest więc w linku http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480849_586176214741651_1543045220_n.jpg Quote
Saththa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 ostatnie genialne;) http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/73737_586407081385231_339060040_n.jpg albo ta chichuchua taka duża albo to drugie małe;) Quote
Recommended Posts