Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest chuda strasznie, wazy 5,8 kg ale od dawna juz nie przytyla a jakby nie było to 7 miesieczne dziecko ktore powinno cos tam jeszcze rosnąć objętościowo... ale ona je jak ptaszek a ciagle w ruchu jest

a ta kreatynina to co oznacza jak jest niska ? no bo jak wyzsza to jest juz dosc nie fajnie...pamietam wyniki Pulpa przy jego niewydolnosci nerek... ale niska to nie mam pojecia

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki, uspokoilas mnie i jeszcze z hodowczynia Amelowej pogadalam to juz w ogole spokojnie moge do piatku czekac i na diecie ryzowej ją trzymać

stado

i biedaczka

Posted

zaniesiemy ta kupe i zobaczymy ehh jak to będą lamblie to całe stado musze poddac leczeniu

w ogóle skąd to cholerstwo sie moze wziąć... psy odrobaczane regularnie, a maluchy to co miesiac, półtora , po smietnikach ani innych takich nie urzędują, kup nie zjadają, wode piją tylko w domu a nie jakies kaluze. Maluchy sniegu nie jedzą, to ruskie maja takie zapędy...

Posted

w kupie nic nie było , Alicja przytyła 100 g ( nie duzo ale wazne ze nie spadła) tak wiec dalej jestesmy na diecie, w czwartek maja przyjechac odczynniki do jakiegos specjalnego badania na trzustke i jak ono wyjdzie negatywnie to znaczy ze mam wrazliwego psa na nowe pokarmy ... Od ponad tygodnia nie ma sraczek , ogólnie na diecie jest ok. I morfologie mam powtórzyc za miesiac.

w niedziele na wystawie Dreamer wybitnie obiecujacy, lokata pierwsza i BOB Baby, na Bisach niestety pani nie patrzyla w ogole na kurduple tylko duze wzieła :(
a Uniqua dosk 3/4

a po poludniu przychodzi Sara ta młoda gordonka, haha bedzie ciekawie z szóstką w domu w tym dwie nie normalne i nie zmordowane suki

Posted

ah alez mam wesoło teraz i jak mi dobrze z tym :loveu:
siedze w hodowli CC w Radomiu i plinuje stada plus ciułałka 4 miesiecznego i moje lhasaki. Do tego cwicze wystawianie bo to moje handlingowe dzieci wszystko i posluszeństwo bo niedługo BH z Elvisem i moze Uniqua bedziemy zdawac .
I najwazniejsze :D w końcu mam aparat :loveu: Sony A500, na razie sie zaprzyjaźniamy i ucze sie choc i tak wiekszosc na sporcie albo portrety lece :lol:

z fejsbuka bom leń jest :roll:

i Marlon ale cos duze jest więc w linku
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480849_586176214741651_1543045220_n.jpg