Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Eria, to park miejski , mamy takie cudo po przejsciu przez droge :D

jejku znowu nie mam czasu zagladać na dogo...pokoju dalej brak, walka o kompy nadal...

No i zrobilam sobie drugiego sznaucera :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

hahaha nie mam aktualnych fotek( i czaaasu nadal) ale zobaczcie co przez przypadek znalazłam :D Luna dwa lata temu :D

tata skończył szlifowac pokój, jutro posprzątam, w sobote malowanie i moze na świeta bede miec gdzie mieszkać :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Culineo']pare poprawek i na wystawie mogła iść w sznupach :D[/QUOTE]

Luna to nie bardzo bo jest taka okrągła, Amelka ma sznupowy wyraz jak jest zgolona i jakby ją dobrze zrobić i zmniejszyc to by sie nadała :D

mam pokoik :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: od wczoraj , przedchwilą neta tata zrobił, po poludniu bedziemy kłaść listwy i moge reszte rzeczy wnosic i sie ogarniac powoli. Piesy przeszczesliwe ze w końcu maja pokój, no i wziełam wieksze łożko wiec sie czarne ciesza bo w nocy mogły spac ze mna i sie nie darłam co chwile ' Zjedź bo chce nogi wyprostowac' :lol: pokaze zdjecia jak bedzie wszystko cacy gotowe, a na razie mi sie baaaardzo podoba :D

• 4 weeks later...
Posted

z prawie miesiecznym opóźnieniem ale jestem :eviltong: kurde serio nie mam na nic czasu a w sumie to chyba nic twórczego nie robie... ale to poopowiadam później a teraz obiecany pokoik, który przy 5 psach nie wglada juz tak ładnie jak miesiac temu :diabloti: od wczoraj mam corsiaczke i juz pełno glutów na scianach :shake:
(Alice w klatce bo zacieczkowana, normalnie klatka jest złożona to w kojcu wiecej miejsca i uzywam go jak mam psy hotelowe, a tak jest cały czas otwarty)

ale reszte napisze i wiecej fotek później , lece do zoologa spytac sie dziewczyn czy mają auto zeby ze mna i Alice do weta podjechac a jak nie to chyba pojde jej zrobic badania do takiego niefajnego co mam pod domem i z wynikami do moich po poludniu pojade... Chuda jest strasznie, apetyt ma tzn suchej karmy nie chce ale jak doloze łyzke puszki to zjada..tyle ze potem ma sraczke. Teraz kupa jest ok ale wieczorem była w niej krew wiec oczywiscie juz cala spanikowana jestem.

Posted

kurde nie udalo mi sie jechac do weta, ale jutro matka chrzestna Alicji z zoologicznego z nami pojedzie rano.
za to poszłam do tego weta koło mnie... za kazdym razem mowie ze wiecej tam nie pójde.. pani chciala usypiac psa do pobierania krwi. co mnie troszku zbulwersowało i sie ściełysmy lekko wiec sobie poszłam. zresztą robią tylko biochemie i maja genialna cene za jeden parametr, to poczekam do jutro i zrobie komplet u moich.

:D

na świeta i sylwestra była u nas Sara, młoda Grodonka którą szkole. Wesoło było ale cierpliwosc mi przy tm adhd siadała. Chcialam do Was w chwili załamania przyjść i podzielic sie alete wypowiedzi byłyby chyba niecenzuralne :D Uniqua tez jest walnieta ale ją lubie bo da sie ja ogarnac, a Sary za cholere.

Za to jak spała była cudowna :loveu:

ale to sie zadko zdarzało, do szkolenia jest ekstra bo poza luźno smyczą wszystko łapie w pierwszej lub drugiej sesji i ma wieczna ochote cos robic i jesc smaki wiec super. Ale jak chce sie odpoczac bo zjedzeniu blachy ciasto to gorzej :evil_lol: w drugi dzien swiat mialam ambitny plan zmęczyc Sare, poszlysmy na spacer w miejsca gdzie nie gdy nie bylam(moze psy nie dochodza tak daleko), po ponad dwoch godzinach ja mialam dosc a ta dalej pełna energii...

za to w Sylwestra było tak wesoło w domu ze Luna sie nie bała i nawet nie zorientowala sie ze strzelali :D plus oczywiscie muzyka wszedzie glosno

Posted

i nadrobilam ładnie wszystko do dnia dzisiejszego :D

Alicji sie chyba w końcu cieczka skończyła :multi: i mogą sie dzieciaki juz bawic, maluchy strasznie ze sobą są zzyte i zyc bez siebie nie mogą. Chcoiaz w sumie jakos tak szybko bo dzisiaj 16 dzien, ale to pierwsza. W kazdm badź razie Dream juz nie ma ochoty, tylko ona go ciagle gwałci :evil_lol:

Posted

mam wyniki i wbrew podejrzeniom trzustka i wątroba super :multi:, ale nadal nie wiem o co chodzi :shake:
moze ktos to ogarnia ? bo mojego weta nie było i mam isc dopiero w piątek z kałem z trzech dni

kreatynina 0,46 norma 0,9-1,7
WBC 23,2 norma 6-16.5
LYM 7.0 norma 1-5
GRA 15.8 norma 2-8
MON% 2.0 norma 3-10
MCHC 31.1 norma 32-36

dopiero skonczyła cieczke nie wiem czy to ma jakis wpływ