errobarbatus Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Witamy znajomych i nieznajomych :) Chciałyśmy przedstawić nasze kochane ruskie potfory :eviltong: więc na początku była Luna (POLINA MAKSYMILIANOWNA z Ruskich Bylin) odrobina historii ;) teraźniejsza Lunka :cool3: na karnawałowo po zabawie :loveu: przed wystawą i na wystawie - Rzeszów 2010 cdn :cool3: Quote
Magda & Zicko Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Natalia witamy :) Lunka buziak od Ciotki Magdy :) Quote
errobarbatus Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 potem była Lori Czarna Piętnastka, czernyszka po przejściach, która niestety jest już za Tęczowym Mostem (więcej na www.alexandriota.pl.tl) i mój wymarzony Aslan (RATMIR KODIAKOWICZ z Ruskich Bylin) maluszek :loveu: szalona zabawa :razz: Aslan na wystawie Aslan i Luna na wystawię Będzin 2009 Quote
errobarbatus Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Magda & Zicko napisał(a):Natalia witamy :) Lunka buziak od Ciotki Magdy :) tym razem Ola :D Quote
Magda & Zicko Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dobra ,żeby nie było Cicotka Magda pozdrawia i Ole i Natalie :) a ucalowywuje czarne potforki( nie pasuje mi do Nich stwierdzenie potforki :P) :) i Neske i Kocice ;) Quote
errobarbatus Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Magda & Zicko napisał(a):Dobra ,żeby nie było Cicotka Magda pozdrawia i Ole i Natalie :) a ucalowywuje czarne potforki( nie pasuje mi do Nich stwierdzenie potforki :P) :) i Neske i Kocice ;) heh dzięks :) oni mają różne określenia w zależności od okazji ;) jeszcze niejedno się pokaże :) my również pozdrawiamy :cool3: uściski dla Zicka :loveu: Quote
Natula Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 no to ja dalej powklejam zdjecia naszych niedzwiadków :loveu: Aslanowaty Lunowata i razem Quote
Recommended Posts