Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Madallena']Tam gdzie Nana, tam i kropka Nie no BOMBA :) ale się uśmiałam jak to zobaczyłam, hahaha Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 hehe, Nana zdecydowanie woli różyk :) Jak Kropa pójdzie na jej poslanie to pstrykne fotkę, żeby nie bylo, ze nie ma :P najsmieszniej jest jak nana zwinie sie w kullke i umiejscowi w rozyku a Kropa za wselka cene stara sie gdzie upchnac, zeby tylko lezec kolo niej :) Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Madallena, to skoro to jest taka super przyjaźń między Naną a Kropką, to może nie warto tej przyjaźni rozdzielać, co ?? hihi Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 No i dorzuc jeszcze romas z Pyskiem :) Nie! rozdziele z premedytacja! Nie moge jej zostawic, bo nie wezme juz zadnego innego :( Taki wlasnie dylemat mialam przy Gabisi, tymczasowiczce poprzedniej. strasznie przezylam z nia rozlake, ale dzieki temu, ze Gabiska pojechala do DS Kropa mogla u mnie zagrzac miejscowke. Najchetniej zostawilabym wszystkie. Serio. Ale i tak Pysiek porzadnie zapchal mi DT bo siedzi juz od maja :) Nie namawiac, nie namawiac, bo nie uratuje Fizi! czyli kolejnej, ktora czeka az Kropa pojdzie do DS :) a jest w podobnym stanie co Kropa na poczatku :( Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 To prawda,chciałoby się wszystkie psiaki zatrzymać, ale jak to zrobić... Oddając tymczasowicze do ds robi się miejsce na kolejne potrzebujące psiaki, ale... czasami tak się człowiek z tymczasowiczem zżyje, że serce pęka przy rozstaniu... Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 oj, racja. Mi peklo przy oddawaniu Gabisi :( Z zadnym nie zwiazalam sie az tak emocjonalnie jak z nia. To byl koszmar. Ludzie na serio swietni a ja wymyslalam jakies gupoty, zeby tylko mojej ksiezniczki nie oddac :) ale wtedy pomyslalam sobie o watku Mikrusow, o tych wszystkich Gabiskach, zleknionych, wycofanych, bez szans na adopcje i ze lzami w oczach oddalam ja. No i na pocieszenie mam Kropke :) Lezy damesa na kanapie oczywiscie obok Nany. Zaraz biore sie za ogarniecie wszystkiego co lezy na podlodze :) kapcie dwa dostala do gryzienia. nic wiecej jej nie wolno. Kupilam jej anwet pilke na sznuru ale ... Nana sie do niej dorwala iz ostal sam sznurek :) Quote
Ilka21 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Madallena zabierz jej te kapicie bo uczysz ją gryźć buty, pies nie rozumie że te są stare i może a te to twoje ulubione czy nowe i nie można. Daj jej pluszową zabawkę czy coś innego ale nie buty, bo potem będzie gryzła. Na tych podgryzionych już mozesz uczyc ją że nie ruszamy butów by zniszczeń większych ci nie poczyniła ale nie jako zabawka dla niej. Quote
Kana Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dokladnie madallenko gamoniu pisalam Ci to wczesniej. Kapeć to owoc zakazany! A Ty kusisz ją do grzechu ! :bigcool: Ona może gryźć tylko swoje zabawki. W nowym domu nie będzie rozróżniała kapci do gryzienia i tych do nie gryzienia. Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kana napisał(a):Dokladnie madallenko gamoniu pisalam Ci to wczesniej. Kapeć to owoc zakazany! A Ty kusisz ją do grzechu ! :bigcool: Ona może gryźć tylko swoje zabawki. W nowym domu nie będzie rozróżniała kapci do gryzienia i tych do nie gryzienia. Się zgadzam w 100% z Kana i Ilka21 :) Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 macie racje. zabiore kapcie! pluszaki ma i gumowe kielbasy i sznurki tez ma :) Quote
Kana Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No to Ty jeszcze jej kapcie dajesz?? Rozpieszcza nooo ;) Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kana napisał(a):No to Ty jeszcze jej kapcie dajesz?? hihi, to się Madallenie dziś oberwało ... Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 no te kapcie jej zostawilam, ktore juz pogryzla :) Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 ale nam sie dostaje :) kropka ratuj! Quote
Ilka21 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 nie dostaje tylko uświadamiamy cię ;P ale naprawdę zabieraj kapcie bo to że dałaś te które nadgryzła to dla niej bez różnicy i se nadgryzie i kolejne i kolejne....poprostu nagrodziłas jej złe zachowanie, jak coś ci zniszczy to zabierasz i koniec zabawy wiec koniec samonagradzania się ;) Quote
Kana Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Osz Ty Magdolu jak do surowym mięsem o ściane! :bigcool: Zabieraj te kapcie wooon!!!! :) Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 eeeej! ale te kapcie to duz tygryski, ktore wygladaja jak maskotka :) To zabrac jej kapcie tygryski (mikolaje juz pogryzla) i dac pluszaka? :) A jak Kropka odrozni ktory to pluszak a ktory to kapec? Quote
Kinia1984 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 hm...kapec a pluszak pachną inaczej hehehehe Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 kinia no racja. Pliszak pachnie kurzem a kapec proszkiem :P:P Quote
Ilka21 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kana magdolę masz na innym wątku bo tu Madallena upiera się na kapcie. Kinga ma rację inny zapach, zabieraj i to już, to nie usłuchana kobieta hahahaha nie kapeć "pachnie" twoimi nóżkami albo osoby która w nich chodziła:eviltong: Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Dobra, zabiore i wywale :( pluszaki mala gnida ma 3 starczy jej ... :P Quote
Malwi Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 aktywowałam kropie ogłoszenia które przyszły na maila ;) http://www.pineska.pl/?do=view&id=73585&buyOrSell=2 http://petsy.pl/ogloszenia/2/1/34/6161.html http://warszawa.olx.pl/malenka-i-delikatna-kropeczka-pomoz-jej-zwalczyc-strach-iid-81043459 http://www.petworld.pl/ogloszenie/psy/malenka-i-delikatna-kropeczka-pomoz-jej-zwalczyc-strach/13327 w ostatnim fajnie wygląda : www: www.bullowate.republika.pl email: info@bernardyn.com.pl xD Quote
Madallena Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 o super Malwi! Dzieki :) Kropka dala mi wczoraj na spacerze caly pakiet! i K i S bylo :P W nocy NIC a NIC na podlodze! kurde, jak dziwnie sie wstaje i idzie normalnie a nie slalomem :) Rano powtorka :) pakiecik ...moja kochana malenka dziewczynka :) Quote
Madallena Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 bullowate z bernardynem wygladaja PIEKNIE :) Quote
Kana Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ojej nie mialam jakiej strony wrzucic a puste pole nie moglo być to wzielam pierwsze lepsze z listy :D Ale nie powiem misz max kynologiczny :bigcool: Quote
Recommended Posts