Kana Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dziewczyny nie nie nie! Absolutnie nie piszcie jej w typie jakiejś rasy. Kropka jest pięknym, cudownym i maluśkim kundelkiem :) Nie wyszukujmy się w niej niczego bo ona taka jaka , jest cudowna! Poproszę tekst i ładne zdjęcia i zrobię jej serie ogłoszeń. Im więcej tym lepiej. Magdolu a jak do obcych ? P.S A co do tamtego teriera to ma o niego tyle co owczarek do grzywacza :lol: Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 obcych toleruje. niwsmialo podchodzi i jak jej "przypasi" zaczyna delikatnie lizac po rekach. Potrzebny jest tekst "normalny" ja nie umiem takich pisac. W mich jest dramat i ceirpienie. moj tekst nie zdal egzaminu. porzebny zwykly, prosty. Zdejcia sa w pierwszych postach (i w drugich). Dziekuje :) Quote
Kana Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No to napiszcie zwykły tekst opisujący ją, skąd sie wziela, jaka jest dokladnie jej charakter, jakiego opiekuna dla niej poszukujemy. i kontakt. Na co i ile potrzeba $$? Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 No wlasnie pieniedzy potrzeba malo. To plus. Jakies 55 zl (35 Advocate i 20 wizyta u weta) wsjo. Kropka 3 lata, malutka (ok 6 kg), nakolankowa, centkowana sunia szuka bezpiecznego domu. Sunia przeszla bardzo wiele. Jest niesmiala ale dzielnie pokonuje swoje leki i obawy. Bardzo akceptuje inne psy, wiec poszukuje domu, gdzie moze wspolnie z innym psiakiem spedzac czas, lezac na kanapie i bawiac sie. Sunia nie do konca zachowuje czystoc w domu. uczy sie i robi bardzo duze postepy. Uwielbia wylegiwac sie na kanapie. W domu czuje sie najbezpieczniej. jest bardzo niesmiala i lekliwa, ale swojemu czlowiekowi ufa bezgranicznie. Sunia potrzebuje spokojnego domu takiego, w ktorym nigdy juz reka ludzka jej nie skrzywdzi. Kropeczka jest zaszczepiona, wysterylizowana, zdrowa i gotowa do adopcji. Warunkiem adopcji sa wizyty przed i po adopcyjne oraz umowa adopcyjna. nie wiem czy dobrze, ale pewnie czekalybysmy na inny tekst bardzo dlugo :) Quote
Kana Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Napisz jeszcze w sprawie adopcji prosimy o kontakt pod numerem : Oraz : Sunia przebywa w DT w .... Quote
Malwi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Kropka 3 lata, malutka (ok 6 kg), nakolankowa, cętkowana sunia szuka bezpiecznego domu. Sunia przeszła bardzo wiele. Jest nieśmiała ale dzielnie pokonuje swoje leki i obawy. Bardzo akceptuje inne psy, wiec poszukuje domu, gdzie moze wspólnie z innym psiakiem spędzać czas, leżąc na kanapie i bawiąc się. Sunia nie do końca zachowuje czystość w domu, ale cały czas się uczy i robi bardzo duże postepy. Uwielbia wylegiwać się na kanapie. W domu czuje się najbezpieczniej. Jest bardzo nieśmiała i lękliwa, ale swojemu człowiekowi ufa bezgranicznie. Bez problemu dogaduje się z dziećmi i innymi zwierzętami. Sunia potrzebuje spokojnego domu - takiego, w którym nigdy już ręka ludzka jej nie skrzywdzi. Kropeczka jest zaszczepiona, wysterylizowana, zdrowa i gotowa do adopcji. Warunkiem adopcji są wizyty przed i po adopcyjne oraz umowa adopcyjna. Sunia przebywa w Domu Tymczasowym w WARSZAWIE w sprawie adopcji prosimy o kontakt pod numerem : 0 501 226 939 lub mailowo: info@bernardyn.com.pl Poprawione błędy i literówki :D + polskie znaki ;) Quote
Kana Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dopisz malwi jeszcze to co ja napisalam na poprzedniej stronie. Quote
Malwi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 dopisane , tylko zaznaczyłam na czerwono bo nie wiem ;) Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 info@bernardyn.com.pl 0 501 226 939 tak, w DT w Warszawie do dzieci ok, koty pewnie tez. Quote
Akrum Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 aż mnie dziwi, że w sprawie Kropki nikt nie zadzwonił... Quote
Kana Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Madallena czy na Twoje konto można wplacić grosik ? Jeżeli tak to proszę numer konta na pw. Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Akrum napisał(a):aż mnie dziwi, że w sprawie Kropki nikt nie zadzwonił... Mnie tez dziwi ;/ Ona przeciez idealna na kolanka! Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Kana napisał(a):Madallena czy na Twoje konto można wplacić grosik ? Jeżeli tak to proszę numer konta na pw. Dziekuje w imieniu Kropy :) Quote
Kana Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=963030265 www.alegratka.pl www.cafeanimal.pl www.kupiepsa.pl www.adopcjapsa.pl www.petworld.pl www.gumtree.pl www.animalia.pl www.mojpupil.pl www.kupsprzedaj.pl www.aukcjezwierzat.pl www.eoferty.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.pineska.pl www.nowe-ogloszenia.hiperogloszenia.pl www.olx.pl Za chwilę będziesz musiala niektóre aktywować. Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 wow :) dziekuje kolejnej ogloszeniodawczyni :) Akrum i Kana - tworzycie rewelacyjny zestaw :) Kana, pies o ktorym Ci pisalam idzie do hotelu pod Warszawe (dobry, znam go) Ogloszenia beda mu potrzebne :) ale najpierw fotki zrobie :) Quote
Kana Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Czy ten meil jest aby na pewno poprawnie napisany? Wyskakuje mi że jest zly. Quote
Kana Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wiem wiem już zauważylam w czym problem. Mialam spacje za meilem i juz nie czytalo dobrze meila ;) Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 no ladnie! istnialo podejrzenie, ze nie ma bernardyniego maila ! :) ps. tak po cichu powiem, ze siku bylo na panele (podklady mi sie skonczyly, czekam na [rzesylke) ale kupa juz na spacerku :P ciiii, zeby tylko nikt nie slyszal, bo znowu bedzie, ze ja o niczym innym tylko o jej kupach :) zaraz wstawie fotke,a le nie kupy :P Quote
Malwi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 BAZAREK GRAFICZNY! BANERKI,AVATARY,SYGNATURKI,PLAKATY,TAPETY czyli co kto potrzebuje! na OPERĘ która potrzebuje na pobyt w DT, sterylizację i szczepienia ZAPRASZAM SERDECZNIE! Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Tam gdzie Nana, tam i kropka Psie poslanko :P Quote
Madallena Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Buziaki! cd romansu: O! tyle miejsca zajmuje na kanapie: Quote
anouk92 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Madallena']Tam gdzie Nana, tam i kropka Piekna fotka - dajcie ja do ogloszen zeby ludziaksa zobaczyli jaka mala jest Kropka. A Ty ciotka zlituj sie i kup Nanie poslanie pasujace jej gabarytowo, ha, ha ;) Quote
Recommended Posts