Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ilka21 napisał(a):
no to jest już żenada, druga suka tak samo "załatwiona" chyba się wnerwię...

A druga suka tez zaciazona?

Kropka ma plody wiekszego od siebie psa. Porod zagrazalby jej zyciu. Z reszta co ja mowie o porodzie! Nie ma takiej mozliwosci! aborcyjna natychmiast!
Dobrze ze Ci ludzie tez maja takie zdanie.

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klementynka przynajmniej ma widoczne szwy... no bo sa do zdjecia.
Czy widzialyscie Kropke w kaftaniku kiedykolwiek? Z tego co pamietam byla w schronie od listopada chyba.

Goraca prosba. sprawdzcie Kizi !

Posted

Pierwszy raz w Klembowie byłam w lutym, więc nie mam pojęcia. Mam nadzieję, że moja Kostka jest po sterylce, ale raczej tak, bo Kago sprawdzała, a i Aga35 była u weta. Skaranie boskie z tym Klembowem :(

Posted

Jutro o 8 rano Kropka idzie na zabieg :(
Biedactwo...

Poprosilam, zeby zadzwonili jak sie wybudzi i ja odbiora. Trzymajcie kciuki!

i Kizi prosze sprawdzic. Tot a Kropka2 wystraszona sarenkowata biala z ciemnym lebkiem :(

Posted

Biedna Kropeczka... ale musiała przeżywać te nachalne naloty niewyżytych samców...
Ale najważniejsze,że w pore zauważone i można jeszcze aborcyjną zrobić...
Trzymam kciuki, żeby wszystko się pomyślnie udało i z niecierpliwością oczekuje na jakieś info tutaj!
Dobrze, że trafiła na tak wyrozumiałych i troskliwych ludzi!

Posted

JA PIERD*** !!!!! :angryy::angryy::angryy:

To fajnie KLEMBÓW naciaga gminę na kasę za sterylki, wet dostaje kasę za sterylki których nie ma a PIES CIERPI!

Madallena a jak to Pani znosi?? Nie no trzeba zrobić z tym porządek........... nie no, brak słów.....

:angryy::angryy::angryy:

Posted

To jej coreczka ukochana, wiec jak ma to znosic. Dzwonila, byla oburzona! drżał jej głos, prawie plakala. (w przeciwienstwie do Kropencji, ktora lezala rozwalona na kanapie :) )
Nie bede jeszcze dzwonic do niej, poczekam do popoludnia i zadzwonie...

Posted

Madallena napisał(a):
To jej coreczka ukochana, wiec jak ma to znosic. Dzwonila, byla oburzona! drżał jej głos, prawie plakala. (w przeciwienstwie do Kropencji, ktora lezala rozwalona na kanapie :) )
Nie bede jeszcze dzwonic do niej, poczekam do popoludnia i zadzwonie...

siedze jak na szpilkach... ja piernicze.....

Posted

pewnie, nie ma co się kłócić na wątkach, to już by teraz musiały załatwić ciotki, które jeżdżą do Klembowa i pogadać osobiście z wetem...

Posted

To się musi skończyć!! Najpierw Tosia, teraz Kropka, jaka jeszcze kolejna sunia z Klembowa??? Tia, wiem, najlepiej nie robić afery, siedzieć cicho i nic nie mówić. Jak to cholera ugryźć??

Posted

Ja to widzę inaczej. Nie ma co bić piany o głupoty, ale to bardzo poważna sprawa, nie należy tego tuszować, bo nigdy się nie skończy.. Trzymam kciuki,żeby sterylka aborcyjna się udała...

Posted

[quote name='Akrum']pewnie, nie ma co się kłócić na wątkach, to już by teraz musiały załatwić ciotki, które jeżdżą do Klembowa i pogadać osobiście z wetem...

Z jakim wetem? W książeczce jest tylko wpis o sterylce, bez pieczątki lekarza !

Posted

Problem w tym,ze to onui niestety maja przewage. Jedno ich slowo i wolnotariat stracony.

Nie wiem co robic, nie mam pojecia. Tez uwazam, ze te sytuacje powinny byc jakos rozwiazane. To nie pierwszy takie przypadek (niestety, biedna Kropka ma szczeniory :( )

Posted

Hmmm. Wolontariat powiadasz? Na Stronie przytuliska był kiedyś wpis o tym, z kim pracuje Klembów. Wymieniona była m.in. Dogomania (za co dziekowano jej członkom). Tego wpisu o Dogo już nie ma. Dziwne, nie?