Madallena Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Ilka21 napisał(a):no to jest już żenada, druga suka tak samo "załatwiona" chyba się wnerwię... A druga suka tez zaciazona? Kropka ma plody wiekszego od siebie psa. Porod zagrazalby jej zyciu. Z reszta co ja mowie o porodzie! Nie ma takiej mozliwosci! aborcyjna natychmiast! Dobrze ze Ci ludzie tez maja takie zdanie. Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Madallena napisał(a):W ksiazeczce byl wpis bez pieczatki. Kurde, powinna być pieczątka :( Quote
mshume Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Kurde, powinna być sterylka. Niesterylizowana sunia w boksie z samcami? Koszmar mala_czarna napisał(a):Kurde, powinna być pieczątka :( Quote
Ilka21 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 no jest jeszcze jedna sunia która miałabyć wysterylizowana a nie jest i dostała cieczki ale już w DS, sterylka będzie tez na koszt schronu. Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Madaleno, czy ta sterylka zagraża życiu kropki? Kompletnie się nie znam na tych aborcyjnych. Quote
Madallena Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Klementynka przynajmniej ma widoczne szwy... no bo sa do zdjecia. Czy widzialyscie Kropke w kaftaniku kiedykolwiek? Z tego co pamietam byla w schronie od listopada chyba. Goraca prosba. sprawdzcie Kizi ! Quote
Ilka21 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 My nie jeździmy tam codziennie więc nie sądze by któras widziała nawet jakby była Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Pierwszy raz w Klembowie byłam w lutym, więc nie mam pojęcia. Mam nadzieję, że moja Kostka jest po sterylce, ale raczej tak, bo Kago sprawdzała, a i Aga35 była u weta. Skaranie boskie z tym Klembowem :( Quote
Tola Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Rozmawialam przed chwila z Madalleną; trzymam bardzo mocno kciuki za sunieczkę Quote
Madallena Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Jutro o 8 rano Kropka idzie na zabieg :( Biedactwo... Poprosilam, zeby zadzwonili jak sie wybudzi i ja odbiora. Trzymajcie kciuki! i Kizi prosze sprawdzic. Tot a Kropka2 wystraszona sarenkowata biala z ciemnym lebkiem :( Quote
Akrum Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Biedna Kropeczka... ale musiała przeżywać te nachalne naloty niewyżytych samców... Ale najważniejsze,że w pore zauważone i można jeszcze aborcyjną zrobić... Trzymam kciuki, żeby wszystko się pomyślnie udało i z niecierpliwością oczekuje na jakieś info tutaj! Dobrze, że trafiła na tak wyrozumiałych i troskliwych ludzi! Quote
obraczus87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 JA PIERD*** !!!!! :angryy::angryy::angryy: To fajnie KLEMBÓW naciaga gminę na kasę za sterylki, wet dostaje kasę za sterylki których nie ma a PIES CIERPI! Madallena a jak to Pani znosi?? Nie no trzeba zrobić z tym porządek........... nie no, brak słów..... :angryy::angryy::angryy: Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 To jej coreczka ukochana, wiec jak ma to znosic. Dzwonila, byla oburzona! drżał jej głos, prawie plakala. (w przeciwienstwie do Kropencji, ktora lezala rozwalona na kanapie :) ) Nie bede jeszcze dzwonic do niej, poczekam do popoludnia i zadzwonie... Quote
obraczus87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Madallena napisał(a):To jej coreczka ukochana, wiec jak ma to znosic. Dzwonila, byla oburzona! drżał jej głos, prawie plakala. (w przeciwienstwie do Kropencji, ktora lezala rozwalona na kanapie :) ) Nie bede jeszcze dzwonic do niej, poczekam do popoludnia i zadzwonie... siedze jak na szpilkach... ja piernicze..... Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 mshume napisał(a):A czemu zmieniłaś tytuł? bo po co robic kolejne watki do wszczynania awantur. Bylam wsciekla... tyci mi przeszlo. Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Nie wiem jaki bedzie koszt sterylki w Podkowie. Czy Klembow zaplaci, pewnie tak, tylko ta cene, jaka oni maja. Quote
Akrum Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 pewnie, nie ma co się kłócić na wątkach, to już by teraz musiały załatwić ciotki, które jeżdżą do Klembowa i pogadać osobiście z wetem... Quote
mala_czarna Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 To się musi skończyć!! Najpierw Tosia, teraz Kropka, jaka jeszcze kolejna sunia z Klembowa??? Tia, wiem, najlepiej nie robić afery, siedzieć cicho i nic nie mówić. Jak to cholera ugryźć?? Quote
mshume Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ja to widzę inaczej. Nie ma co bić piany o głupoty, ale to bardzo poważna sprawa, nie należy tego tuszować, bo nigdy się nie skończy.. Trzymam kciuki,żeby sterylka aborcyjna się udała... Quote
mala_czarna Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Akrum']pewnie, nie ma co się kłócić na wątkach, to już by teraz musiały załatwić ciotki, które jeżdżą do Klembowa i pogadać osobiście z wetem... Z jakim wetem? W książeczce jest tylko wpis o sterylce, bez pieczątki lekarza ! Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Problem w tym,ze to onui niestety maja przewage. Jedno ich slowo i wolnotariat stracony. Nie wiem co robic, nie mam pojecia. Tez uwazam, ze te sytuacje powinny byc jakos rozwiazane. To nie pierwszy takie przypadek (niestety, biedna Kropka ma szczeniory :( ) Quote
mala_czarna Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Hmmm. Wolontariat powiadasz? Na Stronie przytuliska był kiedyś wpis o tym, z kim pracuje Klembów. Wymieniona była m.in. Dogomania (za co dziekowano jej członkom). Tego wpisu o Dogo już nie ma. Dziwne, nie? Quote
Recommended Posts