mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ech,łezka szczęścia w oku się kręci. :mdleje:Takie chwile przywracają wiarę w człowieka... Quote
Malwi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 była kropa nie ma kropy ! i super! :D teraz trzeba sie brać za te 32 benki które są na stronie + 3 których jeszcze nie ma ..... Quote
Akrum Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Madallena napisał(a):No i wróciłam...sama, bez Kropki...serce mi się kraje. cholernie mi jej brakuje :( Od początku: domek z ogrodkiem, nie skonczone tam jeszcze wszsytko, ale pod koniec roku wyprowadzaja sie pare kilometrow do innego, skonczonego. W domu sunia ratlerek. W zyciu nie widzialam tak malego gówienka, które tak potrafi ujadać! i ujada non stop! wiecie co? bałam się jej ;) Ksiązeczka suni prowadona wzorcowo! Wszystko w niej bylo!i szczepienia, i zakazne i odopchlenia. Normalnie cudo! Kropka, jak Kropka. Ladowala sie do mnie na kolana i byla oniesmielona. Nie wiedziala o co chodzi. Maly gnojek ratlerek probowal zachecic ja do zabawy - nie dala sie. Powiedzialam, zeby zaczeli przekupywac ja smakolykami. "Moze byc szynka" - spytali. Oczywiscie ze moze - mowie - tylko prosze dawac obydwu suniom naraz. "ale nie wiem czy nasza bedzie chciala jesc". przyniesi szyneczke na mini talerzyku pokrojona w kosteczke. Kropa ciach! i z palcami chciala ja zjesc. a rezydentka? powachala i odeszla! rozumiecie!? pies, ktory nie chce jesc szynki! jak to swiadczy o domownikach? tak, ze oddaje im swoje psiaki, bez zadnego mrugniecia! 2 kanapy w salonie. Na jednym kocyk (przed tv).. bo rezydentka kropka beda sobie razem z nimi filmy opgladaly :) poslanie? "a jakie kupic" - pytaja. mowie, ze troszke wieksze niz ratlerki, bo lada dzien beda razem spaly w jednym. Ae nasza to nei spi w swoim. bo ona spi w lozku! :) Powiem Wam tak: szkoda, ze ludzie biora TYLKO dwa psy! tym chcialabym oddac cale schronisko! Kropka trafila na ludzi bardzo podobnych do siebuie, charakterem. spokojnych, niesmialychm, subtelnych. Mozna powiedziec - trafil swoj na swego ;) zdjecia wkleje pozniej, bo mam. A! pokaalam im (bo mialam w aparacie) zachowanie Kropki na spacerze u mnie. czekaja na ten moment. Kazalam dac miesiac na ogarniecie sie. W takich warunkach i z takim sercem to o miesiac za duzo. Kropa aufa juz za kilka dni. szynka jest cala dla niej. reeydentka jej nie lubi - tej szynki ;) Cudowne wieści :) aż miło się to czyta :) żeby więcej było takich domeczków :) Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Malwi napisał(a):była kropa nie ma kropy ! i super! :D teraz trzeba sie brać za te 32 benki które są na stronie + 3 których jeszcze nie ma ..... Tylko gdzie ja se tego benka wsadze :( na DT :( do lazienki? :) Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Akrum napisał(a):to jaki teraz kolejny mikrus na dt? Fizia z Lowicza. Podobna dziewuszka do mojej poprzedniej Gabiski. tylko ruda a gabiska byla brazowa. Tez bidul taki maly wystraszony...:( Quote
Malwi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Madallena napisał(a):Tylko gdzie ja se tego benka wsadze :( na DT :( do lazienki? :) jak to gdzie! DO WYRKA!!!! Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 jedne juz zalega ;) ej! cos imidzszak nie dziala! Nie moge zdjec wrzucic! Quote
Malwi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 mi wszystko działa... patrz: P.S. oprócz imageshack jest jeszcze photobucket gdzie jest przecież bernardynie konto! tam wrzucaj! dane masz przecież! Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 eee? jakie dane :) Poczekaj sprobuje przez IE, bo w chroome jakis plug costam sie nie zainstalowal Quote
Akrum Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 no to przecież muszę już ogłoszenia ściąga na dniach dla Kropki, bo już nie potrzebne :) Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Nie sciagaj. Moze ktos sie odezwie to sie poleci innego mikrusa. A Ty myslisz ze mala biala z banerku mikropsiakow to sciagnelam? a skad! kazalam zostawic i dzwonili. Dzieki temu bialasowi inne mikrusy domki znalazly ;) ha! do tej pory po nia dzwonia! Quote
mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jak dzwonią to im Pchełkę proponuj, ten sam typ ;) Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Kurde, najgorse to jest to, ze nie dzwonia. Wiecie co? Musze napisac sablonowy tekst, ktory bede wysyalac wszystkim zainteresowanym, ze psiaki cierpia, ze mikrusy nie radza sobe w schronach, ze trzeba sie spieszyc i takie tam. Wysylam a oni...zamiast brac psiaki biora sie za mycie okien! okna poczekaja, mikropsy NIE! Quote
Madallena Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 No to zaczynamy relacje z DS Kropeczki (acha, imie zostaje ;) ) To male na zdjeciu to to, co szynki nie lubi :) Pancio dawal szynke, pancio moze poglaskac: A moze jeszcze kawaleczek zostal ;) Pancia kochana bedzie wpuszczac do lozeczka i ropzieszczac. Kochana kobieta o wielkim sercu! Pancio oczywiscie tez ;) to male przyszlo na mnie szczekac, Brutus normalnie! i to blagalne spojrzenie - NIE ZOSTAWIAJ MNIE madallena! a ja wredna malpa ja oddalam :( ryczec mi sie chce... Quote
mshume Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pa pa Kropunia. Jeżdzę do stajni w Podkowie, to do Ciebie zajrzę... Uważaj na tego małego Brutusa, ma oczy kosmity ;) Quote
losiczka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 GRATULACJE:)bardzo sie ciesze!!!!pozdrowienia od Miji dla Miji - Kropki:) Quote
Akrum Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ok nie ściągnę :) Kropka przy tym mikrusku ratlerku wygląda jak pies gigant :) Quote
Kana Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 O bozilka Kropa!! powodzenia kochana. Obyś miala w tamtym domu tak dobrze jak u Madalleny... Quote
Kinia1984 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 super bardzo sie ciesze:) powodzenia Kropeczko! Quote
Madallena Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 relacje z pierwszej nocy sa taie jak przypuszczalam. Kropencja jest zagubiona :( Dostala jesc, oczywiscie nie protestowala. Pakiecik zostawila na wykladzinie. Spacer to koszmar, kuli sie, plaszczy...powtorka z rozrywki. Jak ja wolaja to chce isc, ale nagle stop. blokada - powtorka z rozrywki. Plus jest taki, ze przez chwile brutus polozyla sie na tej samej kanpaie co kropka. lezaly, przez chwile, ale lezaly, na dwoch kocach kanapy, ale lezaly ;) Panciostwo wyrozumiale, wiedza, ze trzeba dac jej czas. Kropcia, sloneczko! trzymaj sie, bedzie dobrze :) Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Madallena napisał(a):Plus jest taki, ze przez chwile brutus polozyla sie na tej samej kanpaie co kropka. lezaly, przez chwile, ale lezaly, na dwoch kocach kanapy, ale lezaly ;) no to pierwsze lody przełamane :) Madallena bo nie pamiętam, czy Kropka była już wysterylizowana? czy dopiero pańciostwo ma to zrobić?? Quote
Akrum Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Kropeczko, wiem że to twój watek, ale sprawa jest pilna: http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia?p=14376442#post14376442 Quote
Madallena Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 wysterylizowana. Dlatego miala ten szaszczyt w schronisku, ze siedziala z 3ma innymi samcami w jednym pudle... Brutus tez bedzie sterylizowany. W rozmowie potwierdzilam slusznosc sterylek. Oni chceili zrobic to wczesniej, ale slyszeli,m ze to ingerencja w gospodarke hormolnalna bla bla bla. Dopiero w necie przeczytai jakis artykul o ropomaciczu i raku i zdecydowali sie na sterylke brutusa. Kurcze, nasze polskie, zacofane spoleczenstwo Quote
Recommended Posts