Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze spuszczaniem uwazam. Tam gdzie ulica, biore ja na smycz, gdzie miejsce neiznane rowniez.:)

Kana? To Ty bylas na wizycie przed u Tafinki???

A zdecia sa, tylko stare. Nagram dzisiaj filmiki jakies nowe i rpzesle Malwi albo postaram sie sama wstawic, wreszcie malwi dala super costam, co czyta wszystko :)

Posted

[quote name='Madallena']Ze spuszczaniem uwazam. Tam gdzie ulica, biore ja na smycz, gdzie miejsce neiznane rowniez.:)

Kana? To Ty bylas na wizycie przed u Tafinki???

A zdecia sa, tylko stare. Nagram dzisiaj filmiki jakies nowe i rpzesle Malwi albo postaram sie sama wstawic, wreszcie malwi dala super costam, co czyta wszystko :)
eeee ... ale co ? XD

aaaaaaaaaaaaa! KMPlayer :D ;p

Posted

Kana napisał(a):
Tak to ja ;)
Wiesz co u niej?
Jest po operacji ?

Ja chce zdjęcia bo filmów nie mogę oglądać ;)

Porobilabym nowe ogloszenia.

Kana no wlasnie dopiero teraz skojarzylam, a dokladnie jak przepisywalam ksiazke tel w tel i wlazlam na Twoj numer :)

Tafinka juz po zabiegu .Za jednym razem machneli wszystko. Panciostwo rpzeszczesliwe! a Tafinka zasuwala w spioszkach :):)

Dobra, porobie fotki dzisiaj na spacerze bo idziemy na dluuugi w krzaczory!

A. kropka zaczyna powoli biegac za patyczkiem. Podbiega do niego i ...zostawia. Najlepiej jednak wychodzi jej bieganie za Nana gdy ta leci po badyla!

a czemu nie mozesz filmow ogladac? Mamy tu speca Malwi. rozwiaze kazdy problem, nawet moj z KM Playerem :)

Posted

No ja tez :) ale tys moj wyslannik :)
To kiedy? bo ja wtedy cala dusza bede z Toba :P
Tylko nie 10 wieczorem, wesele mam, bede nieprzytomna i nie bede mogla byc z Toba, nawet dusza :)

Posted

Zazdrosze Ci strasznie, ze bedziesz mogla przytulaka wziac na rece i poglaskac! Ja prose jej corke, ze jak bedzie w Warsawie na weekend np. niech malenka moja kochana zabierze i da 5 minut, zebym sie poprzytulac mogla ;)
Wysciskaj ja ode mnie! tylko uwazaj, nie zlam ;)

Powiedz od razu o kropce, moze maja cos na oku. Oj, im bym, Krope be zadnego ale oddala! i psy i kto i serce....

Kropa! gdzie Twoj dom! Taki jak Tafinki!?

Posted

Od kutra Kropa chodzi WYLACZNIE na smyczy.
Ona ma mega lek przed smycza.

Wychodzimy na smyczce, ogon podkulony, czolga sie. Idziemy na nasze pole, spuszczam ja i ogon fru do gory i szczescie niesamowite! lazi przy nodze pieknie, slucha sie i jest szczesliwa.
Wracamy, ide ja zapiac od razu czołg i strach.

Teraz bedzie dostawac smakolyki tylko jak bedzie na smyczy. Ciezki tydzien przed nami...

Posted

jutro wstwie. Kolega przyjechal i pstryjnal jej troche fotencji fajnego aparatu, wiec i fajne, ladne beda :)
BNa razie nudne mam te foty. znowu na rózyku albo na kanapie. Ile mozna :P :D

Posted

mshume. Niczym :):) :P powietrzem sie dziewczyna zywi :P:P

a tak na serio to po karmie husse tak rosna :D

Zauwazylyscie, ze te uszy sa inaczej postawione? na poczatku sterczaly tak...tak...cholera, brakuje mi slowa... no tak, ze na pierwszych zdjeciach one stercza tak niespokojnie. Teraz dosc ostro nimi manipuluje. wiecie o co mi chodzi? :D

Posted

[quote name='Madallena']mshume. Niczym :):) :P powietrzem sie dziewczyna zywi :P:P

a tak na serio to po karmie husse tak rosna :D

Zauwazylyscie, ze te uszy sa inaczej postawione? na poczatku sterczaly tak...tak...cholera, brakuje mi slowa... no tak, ze na pierwszych zdjeciach one stercza tak niespokojnie. Teraz dosc ostro nimi manipuluje. wiecie o co mi chodzi? :D
Wiemy,wiemy:fadein:

Posted

jak oduczyc Kropke posikiwania...to nie jest posikiwanie bo mi sie chce, tylko posikiwanie bo kocham. Emocje wylaza z niej nie tedy co powinny...

Posikuje na lozku, kanapie, spacerze - wszedzie!

Posted

przestanie posikiwać sama jak się poczuje pewniej psychicznie a to może potrwać i to nie koniecznie z czystej radości tylko pokazuje tym uległość wobec człowieka czy innego psa

Posted

oj nie. Psu to ona potrafi pokazać zęby. nie lubi jak się samce na nią sadzą. Nie przepada tez za rozbrykanymi szczeniakami, co pokazuje poprzez warczenie i irokeza wzdłuż całego grzbietu!

W stosunku do obcych jest coraz bardziej ufna, powoli podchodzi, poliże po rekach, daje sie poglaskac (najchetniej kobietom, facio musi ja przekupic).
A posikuje wylacznie jak ja do niej mowie. Cieplym tonem glosu. Wtedy SIK!