lika1771 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Slicznie razem wygladacie,widac ze psiunie szczesliwe oby wiecej takich ludzi Andy:lol: Quote
mshume Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Andrzej, piękne fotki. Emanuje z nich szczęście:loveu: Quote
Andy B. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mam dola :( Akcja wsparcia dla schronu idzie super ale wspolpraca z nim... to droga przez meke. Dalismy poligrafie, reklame, transport. Przywozimy cale auto darow kazdego (!) dnia. A kierownictwo traktuje nas jak psie g... Wczoraj bylo wedlug schematu: masz cos dla nas to rzuc tu. Potwierdzenie odbioru? Nie mam czasu... Qrwa:mad:zly jestem strasznie:mad::mad::mad: Pada deszcz, na dlugi spacer nie pojdziemy wiec chyba sie... upije...;) Quote
Andy B. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Nie moge tylko narzekac :) Podobaja sie Wam pieski???:evil_lol: taaak???? :evil_lol:no to macie prezentacje tego... co dwie slicznotki nosza pod szyja :evil_lol: I prosze zwrocic uwage na ogon Lilki, gdzies tam za nia lezy.. :diabloti: lisy wymiekaja...:evil_lol: Quote
Andy B. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='Jasza']Andy, jakie zdjęcia fajniste!!! A "Figowe" łapeczki - krzywe i pękne! Miodzio! I Figa na tych krzywych lapkach gonila ostatnio na Bloniach za hartem, pol godziny... :evil_lol: dogonic nie dogonila ale bardzo sie starala. :evil_lol: Po drodze zaliczyla pare wywrotek, przy okazji wytarzala sie w towarzystwie reszty sfory w martwym krecie :evil_lol: i zaliczyla kapiele blotne co w przypadku Figi jest raczej nietypowe bo wody boi sie jak ognia :evil_lol: Ale za to usmiecha sie pieknie....:evil_lol: Quote
Jasza Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Przyznaję, uśmiech ma boski! A co do biegania, to uwielbiam patrzeć na Misię bawiącą się z amstafkiem Ramzesem - dwa tajfuny śmigające w trawie! I też co chwila któreś z nich zalicza wywrotkę. Jak Ramzes przygniecie małą, Miśka piszczy, wtedy jest chwiowy, kilkusekundowy spokój, Ramzes siada, przekrzywia głowę, patrzy, klepie ją łapką, jakby chciał powiedzieć: "Ej, no już ok!" i dalej gonitwa. Jak już języki fruwają w powietrzu, to spacer może być kontynuowany i każdy spokojnie idzie w swoją stronę. Oj, przepraszam, rozpisałam się, jakbym była na Misiowym wątku...:oops::oops::roll: Quote
Jasza Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 eliza_sk napisał(a):Mój słodki prawie jamnik !!! Zaraz wpadnie Andy i sprostuje, że już nie Twój, tylko WYŁĄCZNIE jego....:evil_lol: Quote
eliza_sk Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No fakt - ona już dawno nie moja i Lilka - która była "nielegalnie" u Andy'ego od grudnia też juz nie moja - umowę mi przysłał niedawno :( Quote
Andy B. Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 eliza - nie placz...;) One sa nasze wspolne!!! a u mnie tylko mieszkaja:) Quote
EVA2406 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 No i tym sposobem wszyscy to jedna rodzina , tylko adresy inne :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ale ślicznoty i te uśmiechy , powalające :lol:. Quote
tomcug Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Wszystkie pieknie wyglądają, ciekawe coś Ty w ręce trzyamał, że tak zgodnie w góre patrzyły. Kawał kiełbachy?:razz: Quote
Andy B. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Hey :) Lato piekne takie... :) na razie... Pozdrowienia od Trojcy. I troche ruchomych obrazkow [video=youtube;MRCSGqsvMIs]http://www.youtube.com/watch?v=MRCSGqsvMIs[/video] kompresja na youtube jest okrutna wiec warto na odtwarzaczu ustawic 480p :)) Quote
Andy B. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 :bigcry:Nikt tu do nas nie zaglada:bigcry: tak czy siak, Trójca podrawia :cunao: a ja :drinka: Quote
Jasza Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Andy B. napisał(a)::bigcry:Nikt tu do nas nie zaglada:bigcry: tak czy siak, Trójca podrawia :cunao: a ja :drinka: Ja zaglądam zawsze! Andy - nie pij tyle, bo w czasie upałówto będziesz miał bombę...:diabloti: Uściskaj trójcę - tylko po równo i sprawiedliwie, no, może Pusię troszkę mocniej... :razz:;) Quote
mshume Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Słodkie te twoje suńki :) Serce rośnie na widok takich szczęśliwych zwierzaków. A za Pusią jeszcze tęskni moja córcia i Kiki pewnie też. :(To była jego najlepsza kompanka do zabaw ;) Quote
eliza_sk Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Obejrzałam filmik - szczęście bije na kilometr :) Quote
Andy B. Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wreszcie mam pelna (noo prawie) rodzine :) Trzy sliczne corki :) Quote
lucia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 witam serdecznie widać,że Pusia jest szczęśliwa oraz , że nabrała pewności siebie dziękuję Ci za to wszystko Andy Quote
Andy B. Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wszystkie sa kochane :) a Pusia to taka miluchna przylepka :) jej milosc do czlowieka jest niespotykana :) Quote
lucia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 oczywiście , że wszystkie twoje sunie są kochane , ale Puśkę znam osobiście i po części jej przeszłość, która niestety bywała dramatyczna , dlatego z radością oglądam fotki na których widać jej metamorfozę dzięki takim wspaniałym ludziom jak Ty:lol: Quote
lucia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 oczywiście , że wszystkie twoje sunie są kochane , ale Puśkę znam osobiście i po części jej przeszłość, która niestety bywała dramatyczna , dlatego z radością oglądam fotki na których widać jej metamorfozę dzięki takim wspaniałym ludziom jak Ty:lol: Quote
Recommended Posts