Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dola :(
Akcja wsparcia dla schronu idzie super ale wspolpraca z nim... to droga przez meke. Dalismy poligrafie, reklame, transport. Przywozimy cale auto darow kazdego (!) dnia. A kierownictwo traktuje nas jak psie g... Wczoraj bylo wedlug schematu: masz cos dla nas to rzuc tu. Potwierdzenie odbioru? Nie mam czasu...
Qrwa:mad:zly jestem strasznie:mad::mad::mad:
Pada deszcz, na dlugi spacer nie pojdziemy wiec chyba sie... upije...;)

Posted

Nie moge tylko narzekac :)
Podobaja sie Wam pieski???:evil_lol: taaak???? :evil_lol:no to macie prezentacje tego... co dwie slicznotki nosza pod szyja :evil_lol:
I prosze zwrocic uwage na ogon Lilki, gdzies tam za nia lezy.. :diabloti: lisy wymiekaja...:evil_lol:

Posted

[quote name='Jasza']Andy, jakie zdjęcia fajniste!!!
A "Figowe" łapeczki - krzywe i pękne! Miodzio!

I Figa na tych krzywych lapkach gonila ostatnio na Bloniach za hartem, pol godziny... :evil_lol: dogonic nie dogonila ale bardzo sie starala. :evil_lol: Po drodze zaliczyla pare wywrotek, przy okazji wytarzala sie w towarzystwie reszty sfory w martwym krecie :evil_lol: i zaliczyla kapiele blotne co w przypadku Figi jest raczej nietypowe bo wody boi sie jak ognia :evil_lol: Ale za to usmiecha sie pieknie....:evil_lol:

Posted

Przyznaję, uśmiech ma boski!
A co do biegania, to uwielbiam patrzeć na Misię bawiącą się z amstafkiem Ramzesem - dwa tajfuny śmigające w trawie!
I też co chwila któreś z nich zalicza wywrotkę.
Jak Ramzes przygniecie małą, Miśka piszczy, wtedy jest chwiowy, kilkusekundowy spokój, Ramzes siada, przekrzywia głowę, patrzy, klepie ją łapką, jakby chciał powiedzieć: "Ej, no już ok!" i dalej gonitwa.
Jak już języki fruwają w powietrzu, to spacer może być kontynuowany i każdy spokojnie idzie w swoją stronę.

Oj, przepraszam, rozpisałam się, jakbym była na Misiowym wątku...:oops::oops::roll:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Mój słodki prawie jamnik !!!

Zaraz wpadnie Andy i sprostuje, że już nie Twój, tylko WYŁĄCZNIE jego....:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Hey :)
Lato piekne takie... :) na razie...
Pozdrowienia od Trojcy.
I troche ruchomych obrazkow
[video=youtube;MRCSGqsvMIs]http://www.youtube.com/watch?v=MRCSGqsvMIs[/video]
kompresja na youtube jest okrutna wiec warto na odtwarzaczu ustawic 480p :))

Posted

Andy B. napisał(a):
:bigcry:Nikt tu do nas nie zaglada:bigcry:
tak czy siak, Trójca podrawia :cunao: a ja :drinka:

Ja zaglądam zawsze!
Andy - nie pij tyle, bo w czasie upałówto będziesz miał bombę...:diabloti:
Uściskaj trójcę - tylko po równo i sprawiedliwie, no, może Pusię troszkę mocniej...
:razz:;)

Posted

Słodkie te twoje suńki :) Serce rośnie na widok takich szczęśliwych zwierzaków. A za Pusią jeszcze tęskni moja córcia i Kiki pewnie też. :(To była jego najlepsza kompanka do zabaw ;)

Posted

oczywiście , że wszystkie twoje sunie są kochane , ale Puśkę znam osobiście i po części jej przeszłość, która niestety bywała dramatyczna , dlatego z radością oglądam fotki na których widać jej metamorfozę dzięki takim wspaniałym ludziom jak Ty:lol:

Posted

oczywiście , że wszystkie twoje sunie są kochane , ale Puśkę znam osobiście i po części jej przeszłość, która niestety bywała dramatyczna , dlatego z radością oglądam fotki na których widać jej metamorfozę dzięki takim wspaniałym ludziom jak Ty:lol: