Andy B. Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 To mam pisac o suchej karmie ? :evil_lol: Od rana pierwsze niesmiale figle Pusi z Lilka :) Quote
Jasza Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Pisz o jedzeniu małą czcionką, to może nie doczytam i mi nie będzie żal...:diabloti: I czekam na fotki bardzo niecierpliwie... Twoja Pusia to klon mojej Misi, napatrzeć się nie mogę... Quote
Andy B. Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jest cos niesamowitego w psach o tym wygladzie. Wlasciwie kazdy kundel jest inny a wlasnie tak wygladajacych jak Puska jest dosyc duzo i wszystkie takie same i bardzo zmyslne. To chyba "rasowy kundel" :) Quote
Jasza Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Andy B. napisał(a):Jest cos niesamowitego w psach o tym wygladzie. Wlasciwie kazdy kundel jest inny a wlasnie tak wygladajacych jak Puska jest dosyc duzo i wszystkie takie same i bardzo zmyslne. To chyba "rasowy kundel" :) Odkąd jest z nami Reksio mam słabość do psów rudych i krótkołapkowych, a od momentu kiedy zakochałam się w Misi - już sama nie wiem...dla mnie jest najpiękniejsza na świecie...:loveu: Reksiowi powtarzam, że jest najlepszym rudzielcem, a Misi - że najlepszą czarnuszką. I tak jak każdy uważam że MOJE PSY SĄ NAJPIĘKNIEJSZE!!!:Cool!: Quote
Andy B. Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 To co ja mam powiedziec??? Figa jest zdecydowanie krotkolapkowa, Lilka owczarkowata a Pusia seterowata :) i tez uwazam ze sa naj naj.... :) Quote
Jasza Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [FONT=Verdana]"– Rasowy? [/FONT][FONT=Verdana] – Poczwórnie. – To znaczy, że jak? – Znaczy nogi jamnika, morda buldoka, uszy wyżła, ogon owczarka – a razem, uważasz pan, mój pies." - Stefan Wiechecki[/FONT][FONT=Trebuchet MS][/FONT] Quote
Andy B. Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Raport. Pusia polubila ryz, ale robiony jak risotto :) na bulionie, wrzucam jej do tego tarta marchewke i miesko z kurczaka. Je spokojnie ale z duzym apetytem. Zaprzyjaznila sie ze wszystkimi lokalnymi psami. Z Lilka odstawia prawdziwie szalone figle na zmknietym terenie. I lubi sobie poszczekac :) ale nie za duzo. Aparat foto wraca jutro wiec mam nadzieje ze zadowole Was fotkami, no i avatara musze sobie zmienic :) Sunia nadal sypia z moja mama ale coraz bardziej ciagnie ja do sfory :) Podsumowujac, Pusia jest super psiakiem! :) eliza - nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby sie "pewna fundacja" dowiedziala ze otrzymalem trzeciego psa, i to bez przesluchania i spowiedzi:lol: Quote
Andy B. Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Jasza - na jakim serwerze masz postawione zdjecia Misi? Jest sliczna, rzeczywiscie wyglada jak blizniaczka Pusi. Watek Misi to ponad 100 stron wiec przegladanie za fotami... wiesz :) podrzuc linka. Quote
Jasza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Andy B.']Jasza - na jakim serwerze masz postawione zdjecia Misi? Jest sliczna, rzeczywiscie wyglada jak blizniaczka Pusi. Watek Misi to ponad 100 stron wiec przegladanie za fotami... wiesz :) podrzuc linka. Masz PW Andy.... Zdjęcia Misi są na Fotosiku. Quote
eliza_sk Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Andy B.'] eliza - nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby sie "pewna fundacja" dowiedziala ze otrzymalem trzeciego psa, i to bez przesluchania i spowiedzi:lol: Pewna fundacja by nas pewnie zlinczowała p - to przegięcie danie CI trzeciego psa ... a my ciągle Twojego nr buta nie znamy :diabloti: Quote
Jasza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 No, ale znacie upodobania kulinarne Andy'ego...a to ważniejsze....:diabloti: Quote
Jasza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Przepraszam, zajrzyjcie do maluszka...cztery dni bez jedzenia i wychodzenia, na 40 cm.łańcuchu....:-( http://www.dogomania.pl/threads/184158-Boluś-4dni-bez-jedzenia-i-wychodzenia-kopany-i-bity-sa-dzieci-wiec-był-męczony-pilnE/page3 Quote
Andy B. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Nie moge sie powstrzymac zeby nie wrzucic fotki Misi od Jaszy :) Przeciez to blizniaczka Pusi :) Quote
mshume Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 bardzo podobna:) Puska ma troche dłuższy włos. Quote
Andy B. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Misia nie jest taka sama, ale na fotach w jej watku widac baaardzo duzo podobienstwa :) Pusia rano stwierdzila ze dobra kasza nie jest zla... i wcinala z radoscia. Quote
Jasza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Andy B. napisał(a):Misia nie jest taka sama, ale na fotach w jej watku widac baaardzo duzo podobienstwa :) Pusia rano stwierdzila ze dobra kasza nie jest zla... i wcinala z radoscia. ...ten zaś o jedzeniu....:diabloti: Quote
Andy B. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Jasza... kręci Cie gryczana kasza??? :) :) :) Quote
Jasza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Andy B. napisał(a):Jasza... kraci Cie gryczana kasza??? :) :) :) ...uwielbiam jeść.....:oops::oops::oops: A o tej porze to już w ogóle...:oops::oops::oops: Quote
eliza_sk Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Andy - a co Ty na to - jakbym Ci wysłała mailem umowę na Lilkę - a Ty byś druknął, wypełnił i mi odesłał ... co ? Bo się do przyszłej wielkanocy nie zbiorę ;) Quote
Andy B. Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 eliza - jezeli to takie wazne to mozemy tak zrobic. Jezeli moze poczekac ( posiadlem psa tak czy siak przez "zasiedzenie" :) ) to podpisze jak sie spotkamy bo wierze ze do tego spotkanie wreszcie dojdzie :) Quote
eliza_sk Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Wyślę Ci jednak, jeśli to nie kłopot, bo mnie Potter ściga - bo brakuje jej tego do zamknięcia papierowego 2009 :) Oki... ? Quote
Recommended Posts