Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisz o jedzeniu małą czcionką, to może nie doczytam i mi nie będzie żal...:diabloti:
I czekam na fotki bardzo niecierpliwie...
Twoja Pusia to klon mojej Misi, napatrzeć się nie mogę...

Posted

Jest cos niesamowitego w psach o tym wygladzie. Wlasciwie kazdy kundel jest inny a wlasnie tak wygladajacych jak Puska jest dosyc duzo i wszystkie takie same i bardzo zmyslne. To chyba "rasowy kundel" :)

Posted

Andy B. napisał(a):
Jest cos niesamowitego w psach o tym wygladzie. Wlasciwie kazdy kundel jest inny a wlasnie tak wygladajacych jak Puska jest dosyc duzo i wszystkie takie same i bardzo zmyslne. To chyba "rasowy kundel" :)

Odkąd jest z nami Reksio mam słabość do psów rudych i krótkołapkowych, a od momentu kiedy zakochałam się w Misi - już sama nie wiem...dla mnie jest najpiękniejsza na świecie...:loveu:
Reksiowi powtarzam, że jest najlepszym rudzielcem, a Misi - że najlepszą czarnuszką.
I tak jak każdy uważam że MOJE PSY SĄ NAJPIĘKNIEJSZE!!!:Cool!:

Posted

[FONT=Verdana]"– Rasowy? [/FONT][FONT=Verdana]
– Poczwórnie.
– To znaczy, że jak?
– Znaczy nogi jamnika, morda buldoka, uszy wyżła, ogon owczarka – a razem, uważasz pan, mój pies." - Stefan Wiechecki
[/FONT][FONT=Trebuchet MS][/FONT]

Posted

Raport.
Pusia polubila ryz, ale robiony jak risotto :) na bulionie, wrzucam jej do tego tarta marchewke i miesko z kurczaka. Je spokojnie ale z duzym apetytem.
Zaprzyjaznila sie ze wszystkimi lokalnymi psami.
Z Lilka odstawia prawdziwie szalone figle na zmknietym terenie. I lubi sobie poszczekac :) ale nie za duzo.
Aparat foto wraca jutro wiec mam nadzieje ze zadowole Was fotkami, no i avatara musze sobie zmienic :)
Sunia nadal sypia z moja mama ale coraz bardziej ciagnie ja do sfory :)
Podsumowujac, Pusia jest super psiakiem! :)
eliza - nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby sie "pewna fundacja" dowiedziala ze otrzymalem trzeciego psa, i to bez przesluchania i spowiedzi:lol:

Posted

Jasza - na jakim serwerze masz postawione zdjecia Misi? Jest sliczna, rzeczywiscie wyglada jak blizniaczka Pusi. Watek Misi to ponad 100 stron wiec przegladanie za fotami... wiesz :) podrzuc linka.

Posted

[quote name='Andy B.']Jasza - na jakim serwerze masz postawione zdjecia Misi? Jest sliczna, rzeczywiscie wyglada jak blizniaczka Pusi. Watek Misi to ponad 100 stron wiec przegladanie za fotami... wiesz :) podrzuc linka.

Masz PW Andy....
Zdjęcia Misi są na Fotosiku.

Posted

[quote name='Andy B.']
eliza - nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby sie "pewna fundacja" dowiedziala ze otrzymalem trzeciego psa, i to bez przesluchania i spowiedzi:lol:

Pewna fundacja by nas pewnie zlinczowała p - to przegięcie danie CI trzeciego psa ... a my ciągle Twojego nr buta nie znamy :diabloti:

Posted

Misia nie jest taka sama, ale na fotach w jej watku widac baaardzo duzo podobienstwa :)

Pusia rano stwierdzila ze dobra kasza nie jest zla... i wcinala z radoscia.

Posted

Andy B. napisał(a):
Misia nie jest taka sama, ale na fotach w jej watku widac baaardzo duzo podobienstwa :)

Pusia rano stwierdzila ze dobra kasza nie jest zla... i wcinala z radoscia.

...ten zaś o jedzeniu....:diabloti:

Posted

Andy B. napisał(a):
Jasza... kraci Cie gryczana kasza??? :) :) :)

...uwielbiam jeść.....:oops::oops::oops:

A o tej porze to już w ogóle...:oops::oops::oops:

Posted

eliza - jezeli to takie wazne to mozemy tak zrobic. Jezeli moze poczekac ( posiadlem psa tak czy siak przez "zasiedzenie" :) ) to podpisze jak sie spotkamy bo wierze ze do tego spotkanie wreszcie dojdzie :)