Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leni356 napisał(a):
czemu wraca? biedak :(

Pani na sierść się uczuliła, bidula. :angryy::angryy::angryy:
Szkoda zaśmiecać tak wspaniały wątek. Cieszę się, że Pusia tak świetnie trafiła. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie bylo nas wczoraj bo net mi sie zbiesil:-( Ale juz wszystko ok.
Pusia jest super. Mamy za soba spacerek bez smyczki na zamknietym terenie. Sunia uwielbia dluuugie spacerki:) Relacje z Figa i Lilka bardzo poprawne, czasami musze Lilce przypomniec o miejscu w sforze :) z Figa zaczyna brykac :evil_lol:
Pusiaczek okazal sie wybrednym konsumentem co jak na psiaka z jej przeszloscia jest dosyc zaskakujace, ale moze to jeszcze efekt stresu po zmianie domku. Dzis rano pierwszy raz zalatwila szybko swoje psie sprawy i chciala wrocic do domku, sprawdzila kilka przygotowanych dan sniadaniowych i zdecydowala sie na tunczyka z twarozkiem ale pod warunkiem ze nie ma w nim ryzu ani kaszy :) Witaminki uzupelniamy sucha karma bo na warzywa i owoce patrzy "z byka".
Moja mama jest zachwycona Pusia bo wrezszcie ma przytulaka :evil_lol:
Spacerowanie z cala trojca wychodzi zupelnie niezle:) Kiedy opiekowalem sie psami w Londynie bywalo ze chodzilem z piecioma:evil_lol:
Dzisiaj moj aparat wraca do domu z wypozyczenia wiec zaczniemy wrzucac fotki.

Posted

Prawde mowiac, ten twarozek z tunczykiem to ja dla siebie przygotowalem :) ale Pusia hipnotyzowala mnie wzrokiem... i poniewaz nic nie chciala wczesniej zjesc moj tunczyk stal sie jej tunczykiem :) A ja zjadlem reszte twarozka :)

Posted

Nooo, Andy B, mówiłam, że z Ciebie idealny kandydat na TZ-ta..:diabloti:
Zapsiony i jeszcze na dodatek z talentami kulinarnymi..marzenie!:loveu::loveu:

Posted

Pusia rzeczywiście jest niejadkiem. Je powoli, dystyngowanie i tylko niektóre rzeczy, mięsko gotowane i owszem, kasza i ryż nie, dziękujemy. Czsem, raz na 3-4 dni kość do zabawy, taka mięsna, ale dopóki inna suczka jej nie zabrała.

Posted

Pusia to prawdziwa ksziezniczka :)
Wczoraj z menu wybrala: rano wolowine gotowana bez dodatkow a wieczorem kotlety sojowe w jajku :) Ma sunia gust... :)
Przd chwila dala sie namowic na pol nalesnika ze serem:)
Chyba preferuje jedzenie domowe.
Wiem ze to nie najlepsze dania dla czworonoga ale na razie zalezy mi na tym zeby cos jadla. Bo tylek ma koscisty wyjatkowo :)
Powolutku bedziemy przechodzic na bardziej "psie" posilki :)

Posted

Andy B. napisał(a):
Pusia to prawdziwa ksziezniczka :)
Wczoraj z menu wybrala: rano wolowine gotowana bez dodatkow a wieczorem kotlety sojowe w jajku :) Ma sunia gust... :)
Przd chwila dala sie namowic na pol nalesnika ze serem:)
Chyba preferuje jedzenie domowe.
Wiem ze to nie najlepsze dania dla czworonoga ale na razie zalezy mi na tym zeby cos jadla. Bo tylek ma koscisty wyjatkowo :)
Powolutku bedziemy przechodzic na bardziej "psie" posilki :)

AndyB, zlituj się, ja jestem w pracy i takie rzeczy tu czytam,że teraz tylko myślę o obiedzie...a będę go jadła o siódmej wieczorem pewnie....I co??:placz::placz: