mshume Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Super wieści. Jeszcze dzień i ogon będzie kręcił się jak śmigło :) Quote
tomcug Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 A mój Pinek wczoraj poszedł do nowego domu a jutro........wraca. :-(:-(:-( Quote
leni356 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 tomcug napisał(a):A mój Pinek wczoraj poszedł do nowego domu a jutro........wraca. :-(:-(:-( czemu wraca? biedak :( Quote
tomcug Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 leni356 napisał(a):czemu wraca? biedak :( Pani na sierść się uczuliła, bidula. :angryy::angryy::angryy: Szkoda zaśmiecać tak wspaniały wątek. Cieszę się, że Pusia tak świetnie trafiła. :loveu::loveu::loveu: Quote
mshume Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Ludzie są bez serca. Pinuś jeszcze znajdzie domek, a u Aguchy mu dobrze. Quote
Jasza Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Strasznie się cieszę, że Pusia - Dasza - już u siebie, to znaczy u Andy'ego... Niech Wam się wiedzie jak najlepiej!! Uściski! Quote
malagos Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 To ciekawe, jak tam sie Puśka sprawuje...... Quote
eliza_sk Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 z 3 dziewczynami nie ma kiedy do kompa siąść - nie dziwię się :) Quote
Andy B. Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Nie bylo nas wczoraj bo net mi sie zbiesil:-( Ale juz wszystko ok. Pusia jest super. Mamy za soba spacerek bez smyczki na zamknietym terenie. Sunia uwielbia dluuugie spacerki:) Relacje z Figa i Lilka bardzo poprawne, czasami musze Lilce przypomniec o miejscu w sforze :) z Figa zaczyna brykac :evil_lol: Pusiaczek okazal sie wybrednym konsumentem co jak na psiaka z jej przeszloscia jest dosyc zaskakujace, ale moze to jeszcze efekt stresu po zmianie domku. Dzis rano pierwszy raz zalatwila szybko swoje psie sprawy i chciala wrocic do domku, sprawdzila kilka przygotowanych dan sniadaniowych i zdecydowala sie na tunczyka z twarozkiem ale pod warunkiem ze nie ma w nim ryzu ani kaszy :) Witaminki uzupelniamy sucha karma bo na warzywa i owoce patrzy "z byka". Moja mama jest zachwycona Pusia bo wrezszcie ma przytulaka :evil_lol: Spacerowanie z cala trojca wychodzi zupelnie niezle:) Kiedy opiekowalem sie psami w Londynie bywalo ze chodzilem z piecioma:evil_lol: Dzisiaj moj aparat wraca do domu z wypozyczenia wiec zaczniemy wrzucac fotki. Quote
Jasza Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Twarożek z tuńczykiem!!! Juz się głodna zrobiłam!!! A na zdjęcia to się nie mogę doczekać. Quote
Andy B. Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Prawde mowiac, ten twarozek z tunczykiem to ja dla siebie przygotowalem :) ale Pusia hipnotyzowala mnie wzrokiem... i poniewaz nic nie chciala wczesniej zjesc moj tunczyk stal sie jej tunczykiem :) A ja zjadlem reszte twarozka :) Quote
Jasza Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Nooo, Andy B, mówiłam, że z Ciebie idealny kandydat na TZ-ta..:diabloti: Zapsiony i jeszcze na dodatek z talentami kulinarnymi..marzenie!:loveu::loveu: Quote
mshume Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Super wieści,Pańcio dogadza,Pańcia przytula, szczęśliwa Puśka :) Ja od wczoraj mam u siebie taką zestrachaną maliznę: http://www.dogomania.pl/threads/183788-Pche%C5%82ka-minisunia-PROSI-O-OG%C5%81OSZENIA-szuka-DS Quote
malagos Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Pusia rzeczywiście jest niejadkiem. Je powoli, dystyngowanie i tylko niektóre rzeczy, mięsko gotowane i owszem, kasza i ryż nie, dziękujemy. Czsem, raz na 3-4 dni kość do zabawy, taka mięsna, ale dopóki inna suczka jej nie zabrała. Quote
Andy B. Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Pusia to prawdziwa ksziezniczka :) Wczoraj z menu wybrala: rano wolowine gotowana bez dodatkow a wieczorem kotlety sojowe w jajku :) Ma sunia gust... :) Przd chwila dala sie namowic na pol nalesnika ze serem:) Chyba preferuje jedzenie domowe. Wiem ze to nie najlepsze dania dla czworonoga ale na razie zalezy mi na tym zeby cos jadla. Bo tylek ma koscisty wyjatkowo :) Powolutku bedziemy przechodzic na bardziej "psie" posilki :) Quote
lika1771 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ale sunieczka ma dobrze a moze jakies fotki Quote
mshume Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 U mnie z apetytem wsuwała duszony schab z marchewką, rosół i karmę Royal Canin mini adult ;) Quote
Andy B. Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 To ja sie dziwie ze Puska nie chce kurczaka... ;) jak ja mshume kotletami karmila:) Foty beda jak do mnie aparat od zalobnikow wroci. Quote
Jasza Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Andy B. napisał(a):Pusia to prawdziwa ksziezniczka :) Wczoraj z menu wybrala: rano wolowine gotowana bez dodatkow a wieczorem kotlety sojowe w jajku :) Ma sunia gust... :) Przd chwila dala sie namowic na pol nalesnika ze serem:) Chyba preferuje jedzenie domowe. Wiem ze to nie najlepsze dania dla czworonoga ale na razie zalezy mi na tym zeby cos jadla. Bo tylek ma koscisty wyjatkowo :) Powolutku bedziemy przechodzic na bardziej "psie" posilki :) AndyB, zlituj się, ja jestem w pracy i takie rzeczy tu czytam,że teraz tylko myślę o obiedzie...a będę go jadła o siódmej wieczorem pewnie....I co??:placz::placz: Quote
Recommended Posts