Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś nam sie dogomania znów zmieniła?........

Beata dzwoniła do mnie i mówi, ze pacuje niedaleko Torwaru, wyłączają z ruchu całe ulice, nie jeździ komunikacja miejska, robi sie nieciekawie. A dziś dopiero środa....
Ale sobie Pusia wybrała termin na podróże...........

Posted

Ja nic o tym nie wiem, co prawda siedze pod miastem ;) ale TZ codziennie jeździ do centrum i nic mi nie mówił. Czyli Beata nie podjedzie? To jest problem, bo ja mam w poniedzialek egzamin na prawo jazdy i wlasnie sobie umówiłam w piątek od 18.00 2 godziny jazdy, innego terminu nie mam. :(
Moze ktos w Wwie by Pusie przenocował, zeby ją Beata z miasta odebrała.
Ja ciągle chora, dzieci chore.
Puska super,, dokazują z moim psiulem. Śpi w łóżku z moją córcią :)

Posted

Awit, kochana jesteś :loveu: Ja jednak mam nadzieję,że ten transport z Beatą wypali. Dzisiaj rzeczywiście w okolicy Torwaru zamykali przejazd, do trumny były tam przewożone :-(

Awit napisał(a):
Jak ten transport? Ja ewentualnie mogłabym autobusem i tramwajem do centralnego lub wschodniego

Posted

mshume napisał(a):
Awit, kochana jesteś :loveu: Ja jednak mam nadzieję,że ten transport z Beatą wypali. Dzisiaj rzeczywiście w okolicy Torwaru zamykali przejazd, do trumny były tam przewożone :-(

A ja tak sobie mysle... Pusia ma jechac w piatek do Krakowa pociagiem tak?
A jestescie pewni ze będzie bilet? Albo że będzie miejsce dla psiny? Tlok może być koszmarny...

Z przeciśnieciem się z Okecia na Wschodni w piatek tez moze byc ne may problem.
Mój syn nadal ma goraczke więc póki co jestem wylaczona z pomocy :(

Posted

malagos nie pisala ze Beata nie moze wiec chyba jest ok., moze dostawa bedzie z objazdami...
Ostatnio Malgosia miala problemy z siecia i moze dlatego sie nie odzywa. Poczekajmy...

Posted

Ludziska, to trzeba sprawdzić:shake:A w ogóle to w tą sobotę będą zajęcia na studiach?

karolina_g_k napisał(a):
A ja tak sobie mysle... Pusia ma jechac w piatek do Krakowa pociagiem tak?
A jestescie pewni ze będzie bilet? Albo że będzie miejsce dla psiny? Tlok może być koszmarny...

Z przeciśnieciem się z Okecia na Wschodni w piatek tez moze byc ne may problem.
Mój syn nadal ma goraczke więc póki co jestem wylaczona z pomocy :(

Posted

mshume napisał(a):
Ludziska, to trzeba sprawdzić:shake:A w ogóle to w tą sobotę będą zajęcia na studiach?

W sobotę o 12 są uroczystości żalobne. Jutro i byc moze w piatek beda przylatywac kolejne trumny, które beda przewozone na Torwar. No a w niedziele w Krakowie bedzie pogrzeb. To wszystko moze troche skomplikowac transport Pusi co?
Chyba, że mi sie wlączylo barierowe myslenie, a mam do tego tendencje.

Posted

Myślę, ze musimy spokojnie poczekać do piatku Beata sie nie wycofuje. Zobaczymy co sie da zrobić. Jak sie nie uda, to nie koniec świata, spróbujemy w przyszłym tygodniu.

Posted

Julia ktora wiezie Pusie stoi twrdo na tym swiecie :)
Jezeli mowi ze jedzie to znaczy ze bilet ma :) Jezdzi na tej trasie co tydzien... Musi tylko doplate za pieska zrobic, u konduktora za 4zl.

Posted

No nie bardzo. Ja od niedzieli mam nową tymczaskę...

malagos napisał(a):
Myślę, ze musimy spokojnie poczekać do piatku Beata sie nie wycofuje. Zobaczymy co sie da zrobić. Jak sie nie uda, to nie koniec świata, spróbujemy w przyszłym tygodniu.

Posted

Andy B. napisał(a):
Forum nam sie pozmienialo... Teraz za posty dostajemy "lapki" :) malagos Ty masz "plonace lapki" :) :)

Czyli wszystko wraca do normy, łapki i ogniki...

Posted

Oj, Mshume, ja przez przypadek trafiłam na ten wątek...
Pisałaś kiedyś gdzieś o Daszy, jak jeszcze nie miała wątku na Dogo,
Misia ,która jest u mnie od półtora miesiąca jest prawie identyczna jak Daszeńka...
Cieszę się, że mała bezpieczna u Malagos, cieszę się, że domek się kroi, .....
A to Misia, już zostaje u nas!!!