malagos Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/183666-WARSZAWO-pomocy?p=14484064#post14484064 tu tez proszę o pomoc.......... Quote
malagos Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Chyba mam, podałam Beacie dane kontaktowe mshume i Julii. Quote
Andy B. Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 malagos - bardzo, bardzo dziekuje :) Jestes WIELKA :) Quote
Andy B. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mshume - jak zdrowko? I jak sie miewa Pusia? Grzeczny piesek? Quote
malagos Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Coś nam sie dogomania znów zmieniła?........ Beata dzwoniła do mnie i mówi, ze pacuje niedaleko Torwaru, wyłączają z ruchu całe ulice, nie jeździ komunikacja miejska, robi sie nieciekawie. A dziś dopiero środa.... Ale sobie Pusia wybrała termin na podróże........... Quote
Andy B. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Mnie tez sie cos poymienialo na ekranie. No chyba calego miasta nie zamkna... Quote
mshume Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Ja nic o tym nie wiem, co prawda siedze pod miastem ;) ale TZ codziennie jeździ do centrum i nic mi nie mówił. Czyli Beata nie podjedzie? To jest problem, bo ja mam w poniedzialek egzamin na prawo jazdy i wlasnie sobie umówiłam w piątek od 18.00 2 godziny jazdy, innego terminu nie mam. :( Moze ktos w Wwie by Pusie przenocował, zeby ją Beata z miasta odebrała. Ja ciągle chora, dzieci chore. Puska super,, dokazują z moim psiulem. Śpi w łóżku z moją córcią :) Quote
Awit Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jak ten transport? Ja ewentualnie mogłabym autobusem i tramwajem do centralnego lub wschodniego Quote
mshume Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Awit, kochana jesteś :loveu: Ja jednak mam nadzieję,że ten transport z Beatą wypali. Dzisiaj rzeczywiście w okolicy Torwaru zamykali przejazd, do trumny były tam przewożone :-(Awit napisał(a):Jak ten transport? Ja ewentualnie mogłabym autobusem i tramwajem do centralnego lub wschodniego Quote
karolina_g_k Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mshume napisał(a):Awit, kochana jesteś :loveu: Ja jednak mam nadzieję,że ten transport z Beatą wypali. Dzisiaj rzeczywiście w okolicy Torwaru zamykali przejazd, do trumny były tam przewożone :-( A ja tak sobie mysle... Pusia ma jechac w piatek do Krakowa pociagiem tak? A jestescie pewni ze będzie bilet? Albo że będzie miejsce dla psiny? Tlok może być koszmarny... Z przeciśnieciem się z Okecia na Wschodni w piatek tez moze byc ne may problem. Mój syn nadal ma goraczke więc póki co jestem wylaczona z pomocy :( Quote
mshume Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Andy, chocby balonem, Pusia na Centralny doleci. Nie bój nic ;) A przy Torwarze to tylko dzis takie zamieszanie było. Quote
Andy B. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 malagos nie pisala ze Beata nie moze wiec chyba jest ok., moze dostawa bedzie z objazdami... Ostatnio Malgosia miala problemy z siecia i moze dlatego sie nie odzywa. Poczekajmy... Quote
mshume Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Ludziska, to trzeba sprawdzić:shake:A w ogóle to w tą sobotę będą zajęcia na studiach? karolina_g_k napisał(a):A ja tak sobie mysle... Pusia ma jechac w piatek do Krakowa pociagiem tak? A jestescie pewni ze będzie bilet? Albo że będzie miejsce dla psiny? Tlok może być koszmarny... Z przeciśnieciem się z Okecia na Wschodni w piatek tez moze byc ne may problem. Mój syn nadal ma goraczke więc póki co jestem wylaczona z pomocy :( Quote
karolina_g_k Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 mshume napisał(a):Ludziska, to trzeba sprawdzić:shake:A w ogóle to w tą sobotę będą zajęcia na studiach? W sobotę o 12 są uroczystości żalobne. Jutro i byc moze w piatek beda przylatywac kolejne trumny, które beda przewozone na Torwar. No a w niedziele w Krakowie bedzie pogrzeb. To wszystko moze troche skomplikowac transport Pusi co? Chyba, że mi sie wlączylo barierowe myslenie, a mam do tego tendencje. Quote
malagos Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Myślę, ze musimy spokojnie poczekać do piatku Beata sie nie wycofuje. Zobaczymy co sie da zrobić. Jak sie nie uda, to nie koniec świata, spróbujemy w przyszłym tygodniu. Quote
Andy B. Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Julia ktora wiezie Pusie stoi twrdo na tym swiecie :) Jezeli mowi ze jedzie to znaczy ze bilet ma :) Jezdzi na tej trasie co tydzien... Musi tylko doplate za pieska zrobic, u konduktora za 4zl. Quote
mshume Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 No nie bardzo. Ja od niedzieli mam nową tymczaskę... malagos napisał(a):Myślę, ze musimy spokojnie poczekać do piatku Beata sie nie wycofuje. Zobaczymy co sie da zrobić. Jak sie nie uda, to nie koniec świata, spróbujemy w przyszłym tygodniu. Quote
Andy B. Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Forum nam sie pozmienialo... Teraz za posty dostajemy "lapki" :) malagos Ty masz "plonace lapki" :) :) Quote
Madallena Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 "łapki" to cieniasy a "ognie" to twardziele :D:D:D :P Quote
tomcug Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Andy B. napisał(a):Forum nam sie pozmienialo... Teraz za posty dostajemy "lapki" :) malagos Ty masz "plonace lapki" :) :) Czyli wszystko wraca do normy, łapki i ogniki... Quote
Jasza Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Oj, Mshume, ja przez przypadek trafiłam na ten wątek... Pisałaś kiedyś gdzieś o Daszy, jak jeszcze nie miała wątku na Dogo, Misia ,która jest u mnie od półtora miesiąca jest prawie identyczna jak Daszeńka... Cieszę się, że mała bezpieczna u Malagos, cieszę się, że domek się kroi, ..... A to Misia, już zostaje u nas!!! Quote
mshume Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 To prawda, dziewczyny są podobne :) A Daszka teraz u mnie rezyduje, będzie do jutra.Jutro wyrusza do miasta Kraka, do Andy'ego :) Quote
Recommended Posts