mshume Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Jak będziesz ustalał odbiór suni na dworcu, to pamiętaj,ze mój TZ jest dyspozycyjny do 9.00. Potem zaczyna pracę. A ja auta w Raszynie nie mam. Quote
Andy B. Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 jeszcze w domu poszukam, mam chyba gdzies kaganiec po spanielu (byl potrzebny u weta i w podrozy) jak znajde to podesle przesylka konduktorska, tylko czy bedzie mial go kto odebrac? Pilnie potrzebujemy operatywnej osoby w centrum Warszawy! Ochotnicy wystap :) :) :) Quote
mshume Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Moze podeslji mi kurierem do domu, to wyjdzie na to samo. Quote
Andy B. Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 wyjazd z Wawy w piatek o 17.58 z dworca wschodniego. NADAL POSZUKUJEMY OPERATYWNEJ OSOBY Z WARSZAWY KTORA POMOZE W ZORGANIZOWANIU WYJAZDU PUSI :) Quote
mshume Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Ja nie pomoge niestety. Ewentualnie mogę Pusię dowieźć wieczór wcześniej do tej osoby. Quote
mshume Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Andy dowiedz sie jeszcze, czy pociag zatrzymuje sie rowniez na Centralnym. Moze komus byłoby łatwiej tam dowieźć Pusię. Quote
Andy B. Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 No nieee... Stajemy w miejscu :( MOZE ZNAJDZIEMY JAKAS POMOCNA DUSZYCZKE KTORA PRZEWIEZIE PUSIE Z RASZYNA NA DW.WSCHODNI.... Ludzie pomozcie!!! Quote
Andy B. Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 na centralnym zatrzymuje sie wszystko :) ale jeszcze sie upewnie.... Quote
mshume Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Jeszcze nadzieja w wolotariuszkach ze schroniska na Paluchu, napisz gorącą prośbę tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/107540-Uratuj-jednego-z-2000-bezdomnych-CzekajAE-w-schronisku-juA-dA-ugie-lata-PSY Ja mieszkam 5 minut od Palucha, na Rybiu. Quote
Madallena Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kup materialowy. Tak zeby miala go na szyi dla sciemy ;) Quote
mshume Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Cioteczka a Ty nie znasz kogoś, kto by dowiózł sunię ode mnie z Rybia na dworzec? Mamy na to kaskę (prawda Malagos). Quote
Andy B. Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Sprawa kaganca zalatwiona :) Pociag zatrzymuje sie na Centralnym ale ze wzgledu na tlum w piatkowe popoludnie trzeba by dostarczyc pieska na peron. Quote
mshume Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 No to sie rozumie,ze na peron :) Centralny, to juz lepiej niz wschodni ;) Quote
Madallena Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nie znam. Mysle o sobie, ale na chwile obecna pracuje o tej porze. Mamy jeszcze kilka dni, zobaczymy co wymyslimy. Quote
EVA2406 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ode mnie bliżej na wschodni, ale ja niestety w piątek nie mogę :shake: Quote
Andy B. Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='mshume']Jeszcze nadzieja w wolotariuszkach ze schroniska na Paluchu, napisz gorącą prośbę tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/107540-Uratuj-jednego-z-2000-bezdomnych-CzekajAE-w-schronisku-juA-dA-ugie-lata-PSY Ja mieszkam 5 minut od Palucha, na Rybiu. napisalem u nich goraca prosbe... http://www.dogomania.pl/threads/107540-Uratuj-jednego-z-2000-bezdomnych-CzekajAE-w-schronisku-juA-dA-ugie-lata-PSY?p=14478064#post14478064 Quote
Andy B. Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wolontariuszki milcza... :( Z ich watkow wynika ze maja pracy az za duzo.... Udalo sie przetransportowac Pusie z Makowa, jest transport z Wawy do Kraka i te kilka km. nie moze nam przeszkodzic! Quote
malagos Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Andy B. napisał(a):na centralnym zatrzymuje sie wszystko :) ale jeszcze sie upewnie.... Wiecie, to roche to smutne i ...żenujace, jest tyle osób z Warszawy, a Andy ma sam sobie załatwiać transport w obrebie miasta?......Jak sie powiedziało a trzeba powiedzieć b i dograć sprawę do końca. Wieczorem podzwinie do MIOICH warszawskich znajomych i poproszę o pomoc. Czy te osoby, które są na watku, nie mają a) znajonych z samochodem, B) sąsiada, C) zaprzyjaźnioenego dogomaniaka? Andy, nie martw się, zorganizuję wszystko ładnie. Muszą podtrzymać honor Warszawianki, którą jestem z urodzenia i od pokoleń :) choćbym miała sama pojechac po Puśkę i ją dowieżć na Centralny. Wczoraj nie maiłam internetu i wiem o sprawie z telefonów z dogomanii, widzę, ze jak nie podziałam, nie mam na kogo liczyć. To tyle. Podaj mi na pw nr telefonu. Quote
Andy B. Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 malagos - dla mnie to tez jest niezreczna sytuacja. Chetnie bylbym juz dzisiaj w Wawie ale w srodku tygodnia to naprawde nie jest mozliwe. Pracuje... Z domu ale jestem uwiazany do terminala. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy. Quote
mshume Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Ja nie mam takiej osoby, mieszkam pod miastem. Trudno znaleźć kogoś z autem o takiej godzinie, wszyscy są w pracy o 16.00. Jestem chora, ale ostatecznie wsiądę w autobus i podwiozę Pusię. Pamiętajcie też,że w piątek są olbrzymie korki w mieście o tej porze. Chyba ten tramwaj bedzie najlepszym pomysłem.;) Quote
Andy B. Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 mshume - wiem ze jestes chora ale wierze ze do piatku wydobrzejesz :) Quote
mshume Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Mam zapalenie oskrzeli, biorę antybiotyk. Ale ja pokochałam Pusię i chcę,zeby już się skończyła ta jej wędrówka ludów. Jak nikt się nie znajdzie,wezmę dzieci w tramwaj i pojadę... Quote
Andy B. Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 mshume - spokojnie... moze ktos inny podejmie sie misji... Quote
Andy B. Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Piatkowy pociag dla Pusi jedzie przez dw. Wschodni, Centralny i Zachodni i na tych trzech stacjach mozna sunie dostarczyc. Moze komus bedzie blizej.... :) Quote
Recommended Posts