Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak będziesz ustalał odbiór suni na dworcu, to pamiętaj,ze mój TZ jest dyspozycyjny do 9.00. Potem zaczyna pracę. A ja auta w Raszynie nie mam.

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze w domu poszukam, mam chyba gdzies kaganiec po spanielu (byl potrzebny u weta i w podrozy) jak znajde to podesle przesylka konduktorska, tylko czy bedzie mial go kto odebrac?
Pilnie potrzebujemy operatywnej osoby w centrum Warszawy! Ochotnicy wystap :) :) :)

Posted

[quote name='mshume']Jeszcze nadzieja w wolotariuszkach ze schroniska na Paluchu, napisz gorącą prośbę tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/107540-Uratuj-jednego-z-2000-bezdomnych-CzekajAE-w-schronisku-juA-dA-ugie-lata-PSY

Ja mieszkam 5 minut od Palucha, na Rybiu.

napisalem u nich goraca prosbe...

http://www.dogomania.pl/threads/107540-Uratuj-jednego-z-2000-bezdomnych-CzekajAE-w-schronisku-juA-dA-ugie-lata-PSY?p=14478064#post14478064

Posted

Wolontariuszki milcza... :(
Z ich watkow wynika ze maja pracy az za duzo....

Udalo sie przetransportowac Pusie z Makowa, jest transport z Wawy do Kraka i te kilka km. nie moze nam przeszkodzic!

Posted

Andy B. napisał(a):
na centralnym zatrzymuje sie wszystko :)
ale jeszcze sie upewnie....

Wiecie, to roche to smutne i ...żenujace, jest tyle osób z Warszawy, a Andy ma sam sobie załatwiać transport w obrebie miasta?......Jak sie powiedziało a trzeba powiedzieć b i dograć sprawę do końca. Wieczorem podzwinie do MIOICH warszawskich znajomych i poproszę o pomoc. Czy te osoby, które są na watku, nie mają a) znajonych z samochodem, B) sąsiada, C) zaprzyjaźnioenego dogomaniaka?

Andy, nie martw się, zorganizuję wszystko ładnie. Muszą podtrzymać honor Warszawianki, którą jestem z urodzenia i od pokoleń :) choćbym miała sama pojechac po Puśkę i ją dowieżć na Centralny.
Wczoraj nie maiłam internetu i wiem o sprawie z telefonów z dogomanii, widzę, ze jak nie podziałam, nie mam na kogo liczyć.
To tyle.
Podaj mi na pw nr telefonu.

Posted

malagos - dla mnie to tez jest niezreczna sytuacja. Chetnie bylbym juz dzisiaj w Wawie ale w srodku tygodnia to naprawde nie jest mozliwe. Pracuje... Z domu ale jestem uwiazany do terminala.

Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy.

Posted

Ja nie mam takiej osoby, mieszkam pod miastem. Trudno znaleźć kogoś z autem o takiej godzinie, wszyscy są w pracy o 16.00. Jestem chora, ale ostatecznie wsiądę w autobus i podwiozę Pusię. Pamiętajcie też,że w piątek są olbrzymie korki w mieście o tej porze. Chyba ten tramwaj bedzie najlepszym pomysłem.;)

Posted

Mam zapalenie oskrzeli, biorę antybiotyk. Ale ja pokochałam Pusię i chcę,zeby już się skończyła ta jej wędrówka ludów. Jak nikt się nie znajdzie,wezmę dzieci w tramwaj i pojadę...