Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos. jak pisalam, ja mam ale na 23 bezplatny.
Czekam na odpowiedz od jeszcze jednej babki, moze bedzie jechala wczesniej.

Poinformowalam pare osob,. czekam na odpowiedzi. bedzie dobrze l;)

Posted

troszke mnie nie bylo. Ale jestem. Rozpatruje jedyna chyba w tym momencie ewentualnosc ze wskakuje w pociag do Wawy, odbieram Pusie i expresem wracamy do Kraka. Wyglada to najrozsadniej. Expres jedzie ok.3godz. wiec Pusia chyba wytrzyma.

Dostalem odpowiedz z DHL ze chetnie by pomogli ale... regulamin firmy zabrania przewozu zwierzat w pojazdach ktore do nich naleza. :(

Jest jeszcze jedna szansa, zaprzyjazniony konduktor expresu smigajacego na interesujacej nas trasie. Jestem z nim umowiony na jutro, nie chcialem za duzo gadac przez tel. zeby mi sie facet za szybko nie wycofal:) :)

Posted

Andy, ja/ lub mój mąż/ mogę Ci Daszkopusię na Wwa Centralny podrzucić czy do zaprzyjaźnionego konduktora, czy do Ciebie :) Wtedy została by kwestia dojazdu Pusi do Wwy.

Posted

Kolejny trnsport ale w przyszlym tygodniu:

Akurat w tym tygodniu nie jadę...
Prawdopodobnie jechał będę pod koniec przyszłego.
Pozdrawiam

Andy. Edycje musisz kliknac dwa razy, wtedy dziala ;)

W tym przypadku pociag to najlepsze rozwiazanie. 3 godzinki i Pusia w nowym domu!

Posted

[quote name='Madallena']Kolejny trnsport ale w przyszlym tygodniu:

Akurat w tym tygodniu nie jadę...
Prawdopodobnie jechał będę pod koniec przyszłego.
Pozdrawiam

Andy. Edycje musisz kliknac dwa razy, wtedy dziala ;)

W tym przypadku pociag to najlepsze rozwiazanie. 3 godzinki i Pusia w nowym domu!

I tu też przylazłaś :diabloti: Do roboty w końcu Ciotka siadaj :mad:

Posted

eliza_sk napisał(a):
I tu też przylazłaś :diabloti: Do roboty w końcu Ciotka siadaj :mad:

Alez Cię miło witają, Madziu :)
Andy, spoko, je wiem, że Pusia do Ciebie trafi, czasem się czeka i czeka, a tu raptem...bach, jest połączenie :)

Posted

Podłączyłam sie też do watku na transportowym Kielce - Warszawa, do pekińczyka, zgłosił się ajlii - moze przewieźć oba psy za 340 zł. Ale czy dziewczyny z Kielc sie zgodzą na połowę ceny? My dokładamy resztę? Plus ode mnie do Warszawy 100 km.... Drogo, kurcze......

Posted

Takiego mejla wlasnie dostalam:
'
Pani Joasiu czy zaglądałyście w sprawie transportu Pusi do
Krakowa na wątek transportowy miau? Dałam ogłoszenia na naszych
wątkach.
Znalazłam taki namiar - keirzontko - tel. 519-516-447 begin_of_the_skype_highlighting 519-516-447 end_of_the_skype_highlighting. Niestety nie znam

terminu wyjazdu z Warszawy do Krakowa.
Będę jednak szukała dalej.'

Posted

eliza to mnie do roboty goni, bo sama pracuje..jak jest na dogo :D:D

340 zl? kurde, na serio drogo !
Ja tam uwazam, ze Andy powinien sie w pociag wsadzic i mała na DC odebrac. A na Dc dowiezie ja mshume. o! :) a jak nie, poczekajmy do transportu za tydzien, tego ode mnie, w miedzyczasie szukajac czegos inengo. ale bezplatnego.

Posted

Nie no cholercia, albo ja jeszcze śpię, ale już nie, bo pracuję przecież ... albo ona coś pokićkała - wpis jest z 7 kwietnia - przecież nie jest możliwe, żeby anonsowała się już na ten październik - chyba, że możliwe, ale .... Trzeba sprawdzić u źródła.

Posted

Kochani... Przeczytalem ostatnie posty i rzeczywiscie wsadzenie mojego tylka do pociagu wydaje sie najtansze. Do Wawy moge sie tluc w nocy nawet osobowym a wrocic z Pusia expresem. Biletu za nia nie zaplace bo ja na kolanka wezme, zreszta mozemy nawet na korytarzu te 3 godz. przesiedziec. Forse jakos wygospodaruje:) ale musze sobie zastepstwo do obowiazkow domowych znalezc.

Z konduktorem sie zaprzyjaznilem, chlopisko poczciwe ale straszny cykorant. Pies jako przesylka konduktorska odpada a jak wezmie na lewo to moga byc konsekwencje itd... Trudno mu sie dziwic.

Jeszcze troszeczke poszukamy.

malagos - sorki ze sie sprawa troszke przeciagla, wybacz...

Posted

Ja jakiś czas temu dzwoniłam do keirzontko - tel. 519-516-447- ona jest z miau, była bardzo chętna do pomocy w transporcie na tej trasie. Andy zadzwoń do niej - bo widzę, że namiary padły i na tym koniec.