Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spokojnie, foty będą jutro, bo teraz na pysk padam, upiekłam mazurki i posprzątałam dom... :)
Uciekam, kochani, jutro też jest dzień, jak to mówią. I pogłaszcze Pusię od Ciebie Andy, i powiem mu o nowym wujku:)
Na transportowym wpisałam prośbę w założonym już przez kogoś watki Warszawa-Kraków. I zmieniam tytuł, tak? Że szukamy transportu?

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdecydowanie tak! Zmieniaj tytul :) :) :)
Pusia ma dom ktory juz za nia teskni, dodaj w tytule ze szukamy transportu.
I dpoczywaj... w swieta czeka Cie pewnie mnostwo pracy :) :)
Wielkie usciski takie ze och ach... :)
Buziaki od sfory

Posted

[quote name='Ania&Rudy']to i ja się narażę :) blisko jest też do Przasnysza[/QUOTE]
Pusia ma domek! SUPER, SUPER....:lol::lol::lol:.TO BĘDĄ RADOSNE ŚWIĘTA.

Posted

Ja mieszkam między Przasnyszem, Makowem Mazowieckim a Ostrołękę. Do Warszawy jest 100km.
Biegnę wyjać sernik, a wstawić makowiec, jeszcze czeka mazurek daktylowy w kolejce. Jej, lubię pichcić, lubię święta!

Posted

Wykąpana, wyczesana, śliczna!
I taka delikatna, nadal w nocy nie wchodzi na łóżko, tylko kładzie się na kocu przy łóżku po mojej stronie.

Posted

malagos - dzieku za foty:)
mshume - dzieki za deklaracje noclegu:)
elizka zaproponowala ze u niej moze byc rowniez stacja przesiadkowa.
Jakos damy rade, musimy bo tutaj przygotowania na calego. Miska gotowa, legowisko tez. Jutro kupimy obroze i smyczke :)

Posted

[quote name='Andy B.']
elizka zaproponowala ze u niej moze byc rowniez stacja przesiadkowa.
[/QUOTE]

Kochani, przepraszam, ale u mnie sytuacja jak w kalejdoskopie ... Wczoraj po długiej chorobie zmarła przyjaciółka mojej teściowej, nie miała nikogo, osierociła sukę w typie PONa, która jakieś 3-4 lata temu znalazła się u niej oczywiście przeze mnie ... Czuję się za nią odpowiedzialna, niewykluczone, że suka trafi do mnie na DT, a wtedy ze stacji przesiadkowej u mnie nici - bo nie wiem jak się suki dogadają, a poza tym 3 psy nie przejdą z rodzicami ... Wszystko będę wiedziała na dniach.