Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak przedwczoraj przyszla nad Krakow burza to Pusia o malo nie wyskoczyla z futerka. Nic jej nie uspakajalo. Ani przytulanie, ani przykrywanie... Serduszko jej bilo w tempie werbla. W pewnej chwili chciala schowac sie w szafie... Wiec wzialem pudlo po komputerze (dosyc duze), owinalem je koldra a do sredka kocyk... i Pusia ma bude:) Od razu sie do niej wprowadzila:) I najwyrazniej nowe mieszkanko bardzo sie jej spodobalo bo woli spac w tej budce niz na lozku:) W teraz lezy sobie na budzie:) reszte towarzystwa trzyma od budy na dystans:)

Posted

Puska tak strasznie panikowala ze i ja wpadlem w panike:) Buda daje jej poczucie bezpieczenstwa, moze miala kiedys podobne miejsce gdzie chowala sie w najgorszych momentach swojego zycia... Nie wiem. Ale sposob okazal sie strzalem w dziesiatke:) moze Reksiowi tez pomoze:) Teraz zastanawiam sie nad bardziej solidna buda, pudlo po kompie nie wytrzymuje wskakiwania i lezenia Puski na daszku:) i grozi nam katastrofa budowlana :)

Posted

Oj, Andy Andy zawsze taki skromny :) Mnie się zawsze serducho raduje, jak widzę naszą piękną brunetkę taką szczęśliwą u Ciebie ze swoimi kopankami. Powiem Ci,ze ostatnio przy adopcjach Diny miałam do czynienia z tak beznadziejnymi ludzmi,ze jak tu zaglądam, to jest to dla mnie super terapia :)

Andy B. napisał(a):
to nie ja... innym sie takie slowa naleza, Malgosi, Asi i wszystkim ktorzy sunie ratowali.
Pusia dotarla do mnie juz jako psi ideal :)

Posted

A ja wpadłam na chwile po pracy, przeczytałam rewelacje o budce i musiałam biec znowu do pracy. Cały czas pomstowałam na Andy'ego w myślach:motz:, może nie będę prztaczać epitetów, jakie cisnęły mi się na usta. :evil_lol:

Posted

Pomysł z budką jest super, moja straszka Zulka zawsze spi w takiej z gąbki, strasznie już starej i podartej.
Chyba daje to poczucie bezpieczeństwa, jak nora dla wilka.

• 2 weeks later...
Posted

Nooo... Dzisiaj moje dziewczyny, czyli TRÓJCA udowodniły że nie boja sie nawet dobermana... :evil_lol:
Mam klopot z wrzuceniem video... poprzednio sie udawalo a teraz linka nie mozna wrzucic... Do d... z takim serwisem:mad::mad::mad:

Posted

:mad: Tak czy siak, jutro rusza nasza lokalna, miedzydzielnicowa strona, i forum tez bedzie...:mad: i na pewno nie takie kaprysne jak na dogo:mad: teraz wracam do pracy (goncie mnie:mad:)
Jutro podrzucam adresik i zapraszam:mad:
A jak cos nie wyjdzie to mnie pałą:mad:

Posted

Jestem. Ze stroną wystąpiło małe opóżnienie :( ale czasami tak bywa.
W związku z pełnią lata Figa wprowadziła nową modę jezeli chodzi o noszenie uszu:)
Były już stojące, stojąco-leżące, leżące a teraz są boczno-leżące:)