malagos Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Spokojnie, foty będą jutro, bo teraz na pysk padam, upiekłam mazurki i posprzątałam dom... :) Uciekam, kochani, jutro też jest dzień, jak to mówią. I pogłaszcze Pusię od Ciebie Andy, i powiem mu o nowym wujku:) Na transportowym wpisałam prośbę w założonym już przez kogoś watki Warszawa-Kraków. I zmieniam tytuł, tak? Że szukamy transportu? Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Zdecydowanie tak! Zmieniaj tytul :) :) :) Pusia ma dom ktory juz za nia teskni, dodaj w tytule ze szukamy transportu. I dpoczywaj... w swieta czeka Cie pewnie mnostwo pracy :) :) Wielkie usciski takie ze och ach... :) Buziaki od sfory Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 malagos, widze ze jeszcze jestes w sieci. Do jakiego duzego miasta jest do Ciebie najblizej? Moze znajde latwiejsza i szybsza droge. :) Quote
tomcug Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Malagos mieszka niedaleko Makowa Mazowieckiego. Mam nadzieję, że nie dostanę pałką po łbie za tę informację. :mad::mad::mad: Quote
Ania&Rudy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 to i ja się narażę :) blisko jest też do Przasnysza Quote
lucia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ania&Rudy']to i ja się narażę :) blisko jest też do Przasnysza[/QUOTE] Pusia ma domek! SUPER, SUPER....:lol::lol::lol:.TO BĘDĄ RADOSNE ŚWIĘTA. Quote
mshume Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Przepraszam,mnie tez wciągnął wir przygotowań. Już zmieniłam tytuł:) Quote
malagos Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ja mieszkam między Przasnyszem, Makowem Mazowieckim a Ostrołękę. Do Warszawy jest 100km. Biegnę wyjać sernik, a wstawić makowiec, jeszcze czeka mazurek daktylowy w kolejce. Jej, lubię pichcić, lubię święta! Quote
malagos Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/183058-Warszawa-KrakA-w-albo-Kielce-JAE-drzejA-w?p=14419068#post14419068 Tu prosba o pomoc na transportowym Quote
Andy B. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 no no no... smakowicie brzmi Twoje yłumaczenie. Chyba wpadne do Ciebie osobiscie :) :) :) Quote
malagos Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A dawaj :) Szukamy transportu! I do Warszawy ode mnie (to 100 km) i do Krakowa! Quote
mshume Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Czyli dla Puśki: nuda, Panie, nuda ;) Ale z niej pieszczocha. A jak lśni.:loveu: Quote
malagos Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wykąpana, wyczesana, śliczna! I taka delikatna, nadal w nocy nie wchodzi na łóżko, tylko kładzie się na kocu przy łóżku po mojej stronie. Quote
mshume Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Jaka ja jestem szczęśliwa,że już się sunia nie błąka, jest u Ciebie a zaraz będzie w nowym domu :) Quote
malagos Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Żeby tylko ten transport... Mam nadzieje,z ę coś wypali po świętach. Quote
mshume Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Żeby ją jakoś do Wwy dowieźć. Mogłaby i u mnie troszkę na transport przeczekać. Quote
malagos Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Dzieki, mshume, taka pomoc moze być przydatna.... Quote
Andy B. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 malagos - dzieku za foty:) mshume - dzieki za deklaracje noclegu:) elizka zaproponowala ze u niej moze byc rowniez stacja przesiadkowa. Jakos damy rade, musimy bo tutaj przygotowania na calego. Miska gotowa, legowisko tez. Jutro kupimy obroze i smyczke :) Quote
eliza_sk Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Andy B.'] elizka zaproponowala ze u niej moze byc rowniez stacja przesiadkowa. [/QUOTE] Kochani, przepraszam, ale u mnie sytuacja jak w kalejdoskopie ... Wczoraj po długiej chorobie zmarła przyjaciółka mojej teściowej, nie miała nikogo, osierociła sukę w typie PONa, która jakieś 3-4 lata temu znalazła się u niej oczywiście przeze mnie ... Czuję się za nią odpowiedzialna, niewykluczone, że suka trafi do mnie na DT, a wtedy ze stacji przesiadkowej u mnie nici - bo nie wiem jak się suki dogadają, a poza tym 3 psy nie przejdą z rodzicami ... Wszystko będę wiedziała na dniach. Quote
Andy B. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Elizo - sprawa jest jasna. Szukaj domku dla sierotki... Jak nie znajdziemy pomocy transportowej to i tak bede sie musial wybrac prosto do Wa-wy. Quote
Recommended Posts