tomcug Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Małgosia pewnie by się pochwaliła. Ludzie zagonieni, święta... Quote
malagos Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Aż dziwne, kurka, ze nikt nie zadzwonił o nią, nie zapytał...Ani maila, ani dryń dryń. Tak było z Heśką, ludzie dzwonili po Emi, która już miała dom, i ja mówiłam o Hesi. Tylko jedna pani weszła wtedy na dogo, obejrzała pannicę i... Heska ma u niej za Katowicami raj na ziemi :) Quote
mshume Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Będzie dobrze, już się rusza w adopcjach :) Quote
lucia Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 żeby Pusieńce trafił się raj na ziemi jest tego warta , zwłaszcza, że wiele już wycierpiała trzymam kciuki :) Quote
karolina_g_k Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Mi tez się wydaje, że ludzie zajmuja sie teraz światecznymi porządkami i samymi świetami. Po nastepnym weekendzie sie ruszy :) Quote
malagos Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 no mam nadzieję, ze się ruszy. Pusia jest psim ideałem, poważnie :) Quote
mshume Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Moja czarnowłosa piękność :) Czekam,aż trochę kaski za bazar spłynie, to wyślę na dniach hurtem. Bo niedługo możanby suńkę szczepić, prawda? Quote
Ania&Rudy Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 a ja się przywitam i przy okazji podrzucę :) i jeszcze dodam, że od malagos to same psie ideały wychodzą, tylko moja Niuśka od czasu kiedy ją wzięliśmy 2 razy większa się zrobiła :) wyprostowały jej się łapki, ogonek sterczy jak antena, sierść błyszczy i groźna się zrobiła :) jak obcy wchodzą do domu to obszczeka, obwarczy i ziaje nienawiścią do rowerzystów (myślę, że ona się kamuflowała, że taka mała i bidna z niej myszka; teraz to pani na włościach, jest naprawdę przekochana, urocza i komiczna, szczególnie w tym swoim przekonaniu, że jest psem obronnym :evil_lol: ) Quote
malagos Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tak, jutro zaszczepimy od wścieklizny. Dzis dostała potraktowana Fiprexem. Aniu, ja wydałam Ci ulożoną grzeczną, małą sunię - u Ciebie podrosła i zrobiła się wyszczekana :) Quote
Ania&Rudy Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 jest kochana, nawet jeśli zamieni w rotka zostanie moją miłością ;) najśmieszniejsze jest, że całkiem wielcy faceci się jej boją :) wczoraj tak warczała na pana od pieca, że zastanawiał się czy może obok niej spokojnie przejść, a ona to wyczuwała i dalej :) Gosiu, dopiero trafiłam na wątek Twojej nowej podopiecznej, gdybym mogła jakoś pomóc, daj znać koniecznie, dziewczynka pewnie ma allegro, ale jeśli by nie miała chętnie jej zrobię i na przyszłość koniecznie podsyłaj mi wątki :) Quote
malagos Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lika, strasznie przepraszam, oczywiście, doszły i to dawno....Gapa ze mnie, miałam napisać o tym kilka dni temu...........:oops: Quote
mshume Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Jak brunetka się miewa? Nadal grzeczna ;)? Quote
lika1771 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 malagos napisał(a):Lika, strasznie przepraszam, oczywiście, doszły i to dawno....Gapa ze mnie, miałam napisać o tym kilka dni temu...........:oops: To dobrze:lol: Quote
Ania&Rudy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 hopnę małą z rana :) no może już nie z rana, ale przed południem ;) Quote
malagos Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Pusia wczoraj odryła, ze fajnie jest sie bawić kawałkiem kory, a potem nosiła qw zębach zabawkę. Po raz pierwszy ja widziałam taką rozbawioną. I chyba po raz pierwszy ma swoje zabawki, bo przypuszczam, że nei miała dzieciństwa i młodosci jak np. moje domowe suczki... Podpatrzyła, ze moje wyrywaja sobie misia, to i ona zapragneła sie pobawić. Jest przeurocza! Ale juz nauczyła sie wchodzić na fotel i wersalkę. A najbardziej lubi, jak ja siedzę prze TV a ona wsakuje i przytula sie całą sobą, i śpi. Quote
Owieczka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 malagos napisał(a): A najbardziej lubi, jak ja siedzę prze TV a ona wsakuje i przytula sie całą sobą, i śpi. To musi byc piękny obrazek :) Quote
mshume Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Miód na moje serce :) Dzisiaj poślę przelewem, co mi wpłynęło na konto. Niestety nie wszyscy jeszcze wpłacili... malagos napisał(a):Pusia wczoraj odryła, ze fajnie jest sie bawić kawałkiem kory, a potem nosiła qw zębach zabawkę. Po raz pierwszy ja widziałam taką rozbawioną. I chyba po raz pierwszy ma swoje zabawki, bo przypuszczam, że nei miała dzieciństwa i młodosci jak np. moje domowe suczki... Podpatrzyła, ze moje wyrywaja sobie misia, to i ona zapragneła sie pobawić. Jest przeurocza! Ale juz nauczyła sie wchodzić na fotel i wersalkę. A najbardziej lubi, jak ja siedzę prze TV a ona wsakuje i przytula sie całą sobą, i śpi. Quote
Recommended Posts