Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aż dziwne, kurka, ze nikt nie zadzwonił o nią, nie zapytał...Ani maila, ani dryń dryń.

Tak było z Heśką, ludzie dzwonili po Emi, która już miała dom, i ja mówiłam o Hesi. Tylko jedna pani weszła wtedy na dogo, obejrzała pannicę i... Heska ma u niej za Katowicami raj na ziemi :)

Posted

Moja czarnowłosa piękność :) Czekam,aż trochę kaski za bazar spłynie, to wyślę na dniach hurtem. Bo niedługo możanby suńkę szczepić, prawda?

Posted

a ja się przywitam i przy okazji podrzucę :)
i jeszcze dodam, że od malagos to same psie ideały wychodzą, tylko moja Niuśka od czasu kiedy ją wzięliśmy 2 razy większa się zrobiła :) wyprostowały jej się łapki, ogonek sterczy jak antena, sierść błyszczy i groźna się zrobiła :) jak obcy wchodzą do domu to obszczeka, obwarczy i ziaje nienawiścią do rowerzystów
(myślę, że ona się kamuflowała, że taka mała i bidna z niej myszka; teraz to pani na włościach, jest naprawdę przekochana, urocza i komiczna, szczególnie w tym swoim przekonaniu, że jest psem obronnym :evil_lol: )

Posted

Tak, jutro zaszczepimy od wścieklizny.
Dzis dostała potraktowana Fiprexem.

Aniu, ja wydałam Ci ulożoną grzeczną, małą sunię - u Ciebie podrosła i zrobiła się wyszczekana :)

Posted

jest kochana, nawet jeśli zamieni w rotka zostanie moją miłością ;)
najśmieszniejsze jest, że całkiem wielcy faceci się jej boją :) wczoraj tak warczała na pana od pieca, że zastanawiał się czy może obok niej spokojnie przejść, a ona to wyczuwała i dalej :)

Gosiu, dopiero trafiłam na wątek Twojej nowej podopiecznej, gdybym mogła jakoś pomóc, daj znać koniecznie, dziewczynka pewnie ma allegro, ale jeśli by nie miała chętnie jej zrobię i na przyszłość koniecznie podsyłaj mi wątki :)

Posted

Pusia wczoraj odryła, ze fajnie jest sie bawić kawałkiem kory, a potem nosiła qw zębach zabawkę. Po raz pierwszy ja widziałam taką rozbawioną. I chyba po raz pierwszy ma swoje zabawki, bo przypuszczam, że nei miała dzieciństwa i młodosci jak np. moje domowe suczki... Podpatrzyła, ze moje wyrywaja sobie misia, to i ona zapragneła sie pobawić.
Jest przeurocza!
Ale juz nauczyła sie wchodzić na fotel i wersalkę. A najbardziej lubi, jak ja siedzę prze TV a ona wsakuje i przytula sie całą sobą, i śpi.

Posted

Miód na moje serce :) Dzisiaj poślę przelewem, co mi wpłynęło na konto. Niestety nie wszyscy jeszcze wpłacili...

malagos napisał(a):
Pusia wczoraj odryła, ze fajnie jest sie bawić kawałkiem kory, a potem nosiła qw zębach zabawkę. Po raz pierwszy ja widziałam taką rozbawioną. I chyba po raz pierwszy ma swoje zabawki, bo przypuszczam, że nei miała dzieciństwa i młodosci jak np. moje domowe suczki... Podpatrzyła, ze moje wyrywaja sobie misia, to i ona zapragneła sie pobawić.
Jest przeurocza!
Ale juz nauczyła sie wchodzić na fotel i wersalkę. A najbardziej lubi, jak ja siedzę prze TV a ona wsakuje i przytula sie całą sobą, i śpi.