Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daszeńka to czarna, puchata sunia,ma dwa lata, jest średniej wielkości . Daszeńka nigdy nie poznała, co to ciepła kanapa i kochający dom. Od szczeniaka błąka się na wsi pod Radomskiem. Co cieczkę rodzi szczeniaki, które giną w różnych okolicznościach. Mała jest bardzo łagodna,lgnie do człowieka, dokarmia ją pewna Pani.Daszka uwielbia dzieci. Sunia ładnie chodzi na smyczy i pięknie jeździ autem.Zachowuje czystość w domu.
Oto, co napisała mi Pani z TOZ Radomsko:
2 letnia bezdomna suczka. Od małego szczeniaka błąka się po tej samej wsi co poprzednie pieski. Co roku
rodzi małe , które giną z rąk ludzi. Kobieta , która się nią opiekowała,nie wpuszcza jej teraz do mieszkania aby się trochę ogrzała , ponieważ
jej pies zachorował na parwowirozę. Suczka nie ma się teraz gdzie ogrzać i przespać. Suczka jest bardzo miła i przyjazna. Teraz może być znowu przychówek , bo idzie wiosna.
Jest przed kolana ,łagodna , delikatna , posłuszna . Jeśli idzie za tą panią , która ją
dokarmia to idzie przy nodze i cierpliwie czeka przed sklepem.Wieczorem dotrą do
mnie inne jej zdjęcia.

TEKST DO OGŁOSZEŃ:
DASZA to czarna, długowłosa sunia małej, no może średniej wielkości .Ma 2 lata. Wygląda jak mini flat coated. Waży 9 kg, sięga przed kolano. Miała smutne dzieciństwo:dotąd nie wiedziała, co to ciepła kanapa i kochający dom. Od szczeniaka błąkała się na wsi pod Radomskiem. Co cieczkę rodziła szczeniaki, które ginęły w różnych okolicznościach. Mimo to ma maniery damy i psa domowego. Sunia jest bardzo łagodna, grzeczna i uwielbia dzieci. Ładnie chodzi na smyczy i pięknie jeździ autem. Zachowuje czystość w domu. Jest cichutka, nie szczeka za dużo. Jest bardzo wdzięczna za każdy przyjazny gest, spojrzenie, słowo.
To pies niemal idealny, śliczny, miły i posłuszny.
Sunia przebywa w domu tymczasowym niedaleko Makowa Maz. Jest po sterylizacji, odrobaczeniu i szczepieniach.

kontakt
:
domalagos@gmail.com
692 781 745.

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe zdjęcia z DT u Malagos :multi:

Malagos zglosiła chęć przygarnięcia suni na DT.:loveu: Koszt niewielki, bo 150 zł/m-c. Prosze o deklaracje, to wielka szansa na dopm dla tej małej suni!

Posted

Zgodzę się, oczywiście.Za tę kwotę kupuję karmę i zapewniam podstawową opiekę weterynaryjną w naszym gabinecie. Oprócz sterylizacji, bo większych zabiegów u nas nie robimy.

Lika zapłaciła za pierwszy miesiąc dt Pusi! :multi:

Posted

e, to rzut beretem. 100km zaledwie. Najgorzej się jedzie w piątek po południu, bo trasa oblegana-na Pułtusk, Przasnysz, Mazury.
Czy jest nadzieja, że Daszę ktoś do Warszawy przywiezie?

Posted

rozmawiałam teraz z Figu, jedzie do Katowic w piątek wieczorem, może zabrać Hesię. Pytanie tylko, czy ja zdążę zawieźć Hesie do Warszawy w piatek po południu (te cholerne korki....) i czy Dasza byłaby do "odbioru" ?...Czy zdążymy po prostu?
Czekam na odpowiedź od ania-sami na transportowym, jadą w weekend do Częstochowy.Miałybyśmy trochę więcej czasu, 1 dzień.

Posted

rozmawiałam teraz z Figu, jedzie do Katowic w piątek wieczorem, może zabrać Hesię. Pytanie tylko, czy ja zdążę zawieźć Hesie do Warszawy w piatek po południu (te cholerne korki....) i czy Dasza byłaby do "odbioru" ?...Czy zdążymy po prostu?
Czekam na odpowiedź od ania-sami na transportowym, jadą w weekend do Częstochowy.Miałybyśmy trochę więcej czasu, 1 dzień.