MSMIMI Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 oto Coco podczas zabaw z drugą moja sunieczką Pyzą :razz: http://video.google.com/videoplay?docid=-7387514642739636057&pr=goog-sl Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='MSMIMI']oto Coco podczas zabaw z drugą moja sunieczką Pyzą :razz: http://video.google.com/videoplay?docid=-7387514642739636057&pr=goog-sl :loveu:słodkości :evil_lol:no i nie dziwota że panienka Miniaturka jak trzymana pod meblami;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asztir Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 rewelacja! widze, że wszystkie bullowate mają zamiłowanie do maltretowania się nawzajem :D i proszę się już ze mnie nie śmiać z tej miniatury :mad::lol::lol::lol: Quote
MSMIMI Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 nie no co ty, kazdy sie moze pomylic. ;) ja kiedys na wystawie pomylilam samca z suką i ale gafa:oops: i dostalam ochrzan od wlascicielki bo przeciez pomyslec o samcu ze suka to potwarz dla bulka, bo pisze samiec wyglad samczy a suka suczy musi miec ;) ale to nie bylo ze zlosliwosci wtedy powiedziane tylko z emocji bo to byl jeden z pierwszych bulkow jakie widzialam:oops:;) Quote
Asztir Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :evil_lol: no to faktycznie, bo jak jeszcze w drugą stronę to co innego, ale na psa sukę :evil_lol: ja się oczywiście nie obrażam, mój "próg obrazy" jest bardzo wysoki :eviltong: a ja tak pomyślałam sobie bo nie widziałam proporcji do człowieka i jakoś tak :oops::roll: a że się nie znam to już w ogóle :lol: Quote
Alojzyna Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Coco w Raciborzu (ależ jestem zmęczona tymi pokazami...:lol: ) Quote
Kati Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Alojzyna']Coco w Raciborzu (ależ jestem zmęczona tymi pokazami...:lol: ) nie dziwie sie, ze taka zmeczona, bo pewnie znowu byla oblegana i glaskana przez wszystkich tak jak w Bytomiu. Ale trudno sie powstrzymac, bo ona jest cudowna. :) Quote
MSMIMI Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 milo mi ze Wam sie coco podoba :loveu: mam jeszcze kilka fot z ostatniego spaceru dzis na półkoloniach... beztroskie pływanie w trawie.. obfitowało w zadziwiające odkrycia... sunia poznała największego bulteriera w swoim zyciu :) maskowanie się w celu podejścia przeciwnika... starsza siostra jako asekuracja... wspólne podejście haszi tez chciała zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie z tą przystojną panią każdy zuch ma swoją menażkę :) oprocz relaksu na półkoloniach, czas wykorzystywany jest na naukę. w planie zajęć jest między innymi szkolenie PO (przystosowanie obywatelskie) :) no i dwa bardzo romantyczne :loveu: \ Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale wam się udało szkolenie PO :razz: zuszek z menażką the best:loveu: a tu tak milutko:loveu: Quote
Asztir Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Wprost nie mogę uwierzyć, że przy tej krowie takie spokojne! :-o a krowa zresztą też... :p nasze to uciekają jak tylko krowa ryknie i ruszy w ich stronę :evil_lol: Prześliczne zdjęcia i śliczne dziewczyny! Quote
zgredzia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 hmm hmmmm coz za nowe znajomosci zawieraja twoje psy ,krowka ....:-) Quote
naomi Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 MSMIMI, a która lokata w tym Raciborzu? Ja tu nigdy nie mogę znaleźć wyników bulterierów, tylko stafiki. Quote
MSMIMI Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 pyzula srebro. :p ale nie jestesmy zadowoleni bo nie pokazala sie jak nalezy, mogla to zrobic dobrze bo umie. chyba ja upał wykonczyl. :oops: za to zgodnie z innymi dogomaniakami mowimy - sedzia sprawiedliwy i kulturalny. ;) acha bo ty pytasz o coco- coco nie byla wystawiana, przyjechala kibicowac starszej :) cocolino musi pocwiczyc bo poki co to ladne wystawianie sie jnie jest jej najmocniejsza strona :) Quote
MSMIMI Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 chcialabym sie nieskromnie pochwalic, ze nasza zołza coco daidalos tydzien temu na wystawie w austrii zostala mlodziezowym zwyciezca klubu i pokonala 24 konkurentow uzyskujac tytul BEST JUNIOR prestizowej wystawy bulterierów HAUCK MEMORIAL 2006!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: wielki sukces!!!! potem sposrod 5 zwycieskich psów zostala wytypowana do dwójki walczącej o tytul najlepszy w rasie!! bylismy w szokuuu!!! nasza druga suczka Pyza otrzymala w swojej klasie lokatę IV i rownież zostala nagrodzona pucharem :D sedziowali angielscy specjalisci rasy wiec radosc jest tym wieksza :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='MSMIMI']chcialabym sie nieskromnie pochwalic, ze nasza zołza coco daidalos tydzien temu na wystawie w austrii zostala mlodziezowym zwyciezca klubu i pokonala 24 konkurentow uzyskujac tytul BEST JUNIOR prestizowej wystawy bulterierów HAUCK MEMORIAL 2006!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: wielki sukces!!!! potem sposrod 5 zwycieskich psów zostala wytypowana do dwójki walczącej o tytul najlepszy w rasie!! bylismy w szokuuu!!! nasza druga suczka Pyza otrzymala w swojej klasie lokatę IV i rownież zostala nagrodzona pucharem :D sedziowali angielscy specjalisci rasy wiec radosc jest tym wieksza :multi::multi::multi::laola::terazpol::laola:BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BoJa2 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Wielkie brawa dla obu dziewczynek:klacz: :klacz: :klacz: :Rose: :Rose: :laola: Quote
Alojzyna Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [SIZE=6]Wielkie gratulacje!!!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :laola: A gdzie zdjęcia? :roll: Quote
Marta Chmielewska Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Super!! Gratulacje! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
MSMIMI Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 fotki sa tutaj http://www.bullterrier.si/hauck.rar :p ale jest ich pelno z calego hauck memorial, wiec zeby sie stafikowcy nei zanudzili ;) Quote
Recommended Posts