Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rewelacja! widze, że wszystkie bullowate mają zamiłowanie do maltretowania się nawzajem :D
i proszę się już ze mnie nie śmiać z tej miniatury :mad::lol::lol::lol:

Posted

nie no co ty, kazdy sie moze pomylic. ;) ja kiedys na wystawie pomylilam samca z suką i ale gafa:oops: i dostalam ochrzan od wlascicielki bo przeciez pomyslec o samcu ze suka to potwarz dla bulka, bo pisze samiec wyglad samczy a suka suczy musi miec ;) ale to nie bylo ze zlosliwosci wtedy powiedziane tylko z emocji bo to byl jeden z pierwszych bulkow jakie widzialam:oops:;)

Posted

:evil_lol: no to faktycznie, bo jak jeszcze w drugą stronę to co innego, ale na psa sukę :evil_lol: ja się oczywiście nie obrażam, mój "próg obrazy" jest bardzo wysoki :eviltong: a ja tak pomyślałam sobie bo nie widziałam proporcji do człowieka i jakoś tak :oops::roll: a że się nie znam to już w ogóle :lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Alojzyna']Coco w Raciborzu (ależ jestem zmęczona tymi pokazami...:lol: )

nie dziwie sie, ze taka zmeczona, bo pewnie znowu byla oblegana i glaskana przez wszystkich tak jak w Bytomiu. Ale trudno sie powstrzymac, bo ona jest cudowna. :)

Posted

milo mi ze Wam sie coco podoba :loveu:
mam jeszcze kilka fot z ostatniego spaceru
dzis na półkoloniach...

beztroskie pływanie w trawie..

obfitowało w zadziwiające odkrycia...

sunia poznała największego bulteriera w swoim zyciu :)

maskowanie się w celu podejścia przeciwnika...

starsza siostra jako asekuracja...

wspólne podejście

haszi tez chciała zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie z tą przystojną panią

każdy zuch ma swoją menażkę :)

oprocz relaksu na półkoloniach, czas wykorzystywany jest na naukę.
w planie zajęć jest między innymi szkolenie PO (przystosowanie obywatelskie) :)

no i dwa bardzo romantyczne :loveu:

\

Posted

Wprost nie mogę uwierzyć, że przy tej krowie takie spokojne! :-o a krowa zresztą też... :p nasze to uciekają jak tylko krowa ryknie i ruszy w ich stronę :evil_lol:
Prześliczne zdjęcia i śliczne dziewczyny!

Posted

pyzula srebro. :p ale nie jestesmy zadowoleni bo nie pokazala sie jak nalezy, mogla to zrobic dobrze bo umie. chyba ja upał wykonczyl. :oops: za to zgodnie z innymi dogomaniakami mowimy - sedzia sprawiedliwy i kulturalny. ;)

acha bo ty pytasz o coco- coco nie byla wystawiana, przyjechala kibicowac starszej :) cocolino musi pocwiczyc bo poki co to ladne wystawianie sie jnie jest jej najmocniejsza strona :)

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

chcialabym sie nieskromnie pochwalic, ze nasza zołza coco daidalos tydzien temu na wystawie w austrii zostala mlodziezowym zwyciezca klubu i pokonala 24 konkurentow uzyskujac tytul BEST JUNIOR prestizowej wystawy bulterierów HAUCK MEMORIAL 2006!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: wielki sukces!!!! potem sposrod 5 zwycieskich psów zostala wytypowana do dwójki walczącej o tytul najlepszy w rasie!! bylismy w szokuuu!!!

nasza druga suczka Pyza otrzymala w swojej klasie lokatę IV i rownież zostala nagrodzona pucharem :D

sedziowali angielscy specjalisci rasy wiec radosc jest tym wieksza :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='MSMIMI']chcialabym sie nieskromnie pochwalic, ze nasza zołza coco daidalos tydzien temu na wystawie w austrii zostala mlodziezowym zwyciezca klubu i pokonala 24 konkurentow uzyskujac tytul BEST JUNIOR prestizowej wystawy bulterierów HAUCK MEMORIAL 2006!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: wielki sukces!!!! potem sposrod 5 zwycieskich psów zostala wytypowana do dwójki walczącej o tytul najlepszy w rasie!! bylismy w szokuuu!!!

nasza druga suczka Pyza otrzymala w swojej klasie lokatę IV i rownież zostala nagrodzona pucharem :D

sedziowali angielscy specjalisci rasy wiec radosc jest tym wieksza :multi::multi::multi::laola::terazpol::laola:BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!