GoskaGoska Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 witajcie przepraszam za opoznienie, ale jak pisalam Monika nie wyrabiam z czasem i siłami - a będzie jeszcze gorzej , jeśli by ktoś mógł proszę, żeby przejął finanse Fabia. Wszystkie wpłaty są , bo to konto jest typowo psie i otworzone tylko na zbiórki psiakowe , ale mimo dobych chęci albo nie mam czasu siąść do tego, albo jak ma czas to padam. Zaraz postaram się wszystko uzupełnić w 1 poście -to proszę zajrzyjcie czy wszystko się zgadza. Quote
wojtuś Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Witam pięknie, jutro pójdzie moja deklaracja. Quote
Havanka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 wojtuś napisał(a):Witam pięknie, jutro pójdzie moja deklaracja. Ja zaś wstrzymuję swoją deklarację, dopóki nie zobaczę aktualnych zdjeć Fabia i relacji o jego stanie zdrowia. Quote
RenW Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Havanka napisał(a):Ja zaś wstrzymuję swoją deklarację, dopóki nie zobaczę aktualnych zdjeć Fabia i relacji o jego stanie zdrowia. No faktycznie, aktualizacja jakaś by się przydała.. Quote
Korenia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Aktualizacja będzie na pewno. Kasia nie miała długi czas internetu, teraz powoli wraca do rzeczywistości dogo :) Quote
monika083 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 oj biedna Kasia , tyle dziadeczkow na glowie ...a czasu sie nie rozciagnie ...a jak net padl to bida calkowita , Quote
GoskaGoska Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 wiecie co jest najgorsze, ze jak człowiek bierze psa gdy ktoś inny by go kijem nie ruszył to jest bohaterem, a ja sam ma malo czasu albo życie się komplikuje to od razu jest oszustem lub naciągaczem - nie mówię tu o reakacji Havanki -tylko już po innych wątkach widzę jak to ludzie szybko poddają ocenie. Sama wiem jak miała sporo czasu i mogłam 100 więcej , a obecnie zrobiła mi się fizyczna i czasowa masakra , jeśli o mnie chodzi ja chętnie przekaże wszystko komuś , bo w grudniu będę miała dziecko i naprawdę nie wiem kiedy będę mogła zajrzeć na dogo by porozliczać Fabia , każda 1zł jest przekazywana na psiaka , ale jednak zapisywanie wpłat, wypłat i jeszcze rozciągniętych w czasie , to niestety mogę tylko z doskoku i mam opóznienia. A kikou powinna kasę dostać 7 a przelew robiłam wczoraj dopiero, a generalnie jakaś moda na lincze na dogo się robi i kiedyś mnie to denerwowało, a teraz jak znam osobę osobiście to juz mnie trafia. Ale to tak na marginesie, a na dogo jest nr do kikou więc można do niej dzwonić. Quote
Korenia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja uważam, że rozliczenia powinny być w miarę na bieżąco, wiadomości o psiaku też jakieś skrobnięte co jakiś czas i do tego dołączona fotka. Z prostego powodu - wiadomo wtedy na czym dany psiak stoi, co potrzeba itd. A pomagający - wpłacający cieszą oko, wiedzą co u psiaka itd. Quote
GoskaGoska Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Korenia to mam propozycję - może do ciebie będą wpłaty szły i będziesz mogła robić to wzorowo. Bo ja będąc w ciązy, mają swojego psa pod opieką, robiąc remont , biagają po lekarzach, meblując mieszkanie i zajmując się całym domem sama nie jestem wstanie logować się na dogo, (nie mówiąc ze w każdej chwili mogę wylądować w szpitalu) i zapisywać każdego dnia wpłaty i miło by było, żeby się ktos zadeklarował, a nie pisał jedynie jak powinno być Quote
Korenia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Nie używam konta złotówkowego ;) Więc nie ma na co wpłacać... A Gosia i to nie było napisane w sensie, że Ty ich nie prowadzisz, bo z tego co ja się orientuję, to właśnie Ty robisz dokładne rozliczenia... Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no nie zaraz mnie trafi zrobilam przeciez Fabio rozliczenie listopadowe i nie ma teraz tego :angryy: i wsio od początku, chyba ze to chwile jakieś zaburzenia - :mad: Korenia ja tez specjalnie pod psy założyłam to konto, bo z kontem osobistym nie ma co mieszać, żadna filozofia idzie się z dowodem do banku i od ręki np w ing otwierają internetowe bez oplat logujesz i juz - dla chcącego nic trudnego. ale jestem zła jeśli naprawdę wcięło to rozliczenie Quote
wojtuś Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Gosia spokojnie, jak wcięło to trudno - proszę jeszcze raz zrób ;);) Pozdrawiam Wszystkich :loveu: Quote
Poker Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 oj , niedobre, niedobre.Prosiłąm by mi przypomnieć o wpłatach i guzik . Dobrze ,że dziś przeglądałam po kolei zakładki i trafiłam na Fabia. Wpłaciłam zaległe 50 zł w imieniu p.Małgorzaty I. Quote
koelka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jakaś choć wzmianka o staruszku by sie przydała. Co u niego? Quote
koelka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Dziewczyny, wiem że każda ma masę spraw i problemów na głowie, ale prosimy choć o krótką informację o staruszku. Każda z nas o nim myśli i dlatego pytamy. Być może dlatego potem deklaracje się wykruszają:( Quote
wojtuś Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Cichutko na wątku, Gosia pisała że w grudniu może rodzić i tak pewnie już jest:) A o Psiaku nie mamy dalej informacji, choć to nie problem bo do Kasi mogę zadzwonić, gorzej ze zbieraniem deklaracji, czy któraś z Cioteczek mogłaby sie podjąć roli księgowej wątku? Prosze pomyślcie, i do Gosi by trzeba zadzwonić jak sie czuje i co dalej, czy da radę prowadzić finanse. Pozdrawiam Quote
_Mona Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Mam pyt gdzie obecnie jest staruszek w Dt czy nadal w hoteliku ? i gdzie dokładnie ? Quote
wojtuś Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 _Mona napisał(a):Mam pyt gdzie obecnie jest staruszek w Dt czy nadal w hoteliku ? i gdzie dokładnie ? Nasz staruszek Fabio jest cały czas w hoteliku u kikou (Kasia) w Gryfowie Śląskim. Dawno kikou nie było (problem z netem) to podam tel. 792-333-938 Pozdrawiam Quote
RenW Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Na dniach wpłacę za trzy miesiące (XI,XII,I)..niemniej to będę moje ostatnio pieniądze.. Przykro mi, - i przepraszam - ale nie mam z czego więcej płacić, od kilku lat nie pracuję a i mąż ma teraz problemy z pracą, jakby tego było mało, to jeszcze obydwoje mamy problemy zdrowotne..:shake: Quote
ela40 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Oj nie dobrze po Świętach wyśle psince pare zł Quote
ela40 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Jak obyczaj każe stary, według przodków naszej wiary, pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka betlejemska, co przyświeca nam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
Niuni&Pupi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Dziewczyny, przymierzam się do zrobienia bazarku dla staruszków z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/190811-Koszyczek-niechcianych-staruszk%C3%B3w-kt%C3%B3re-czekaj%C4%85-w-kolejce-na-%C5%9Bmier%C4%87-spis-str-1-i-2 Jeśli jest tak potrzeba i Fabio potrzebuje pieniążków, mogę mu oddzielny bazarek zrobić, lub podłączyć do tego na staruszki.... Jak uważacie? Quote
Niuni&Pupi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ponawiam propozycję zrobienia bazarku dla psiaka.... Proszę o jakis kontakt w tej sprawie, bo może psiak juz nie potrzebuje pieniążków?? Quote
Recommended Posts