Poker Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 mam na dziadka skromne 15 zł z bazarku , na jakie konto przelać? kikou? jeżeli tak, to mam nr konta. Quote
GoskaGoska Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ja prowadzę jego rachunki więc proszę do mnie, a ja do Kasi przekazuje całość za DT i inne koszty :0 Bardzo dziękujemy zaraz wyślę swoje dane- juz sama nie wiem czy dałam do 1 postu:oops: Quote
amensalizm Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Bazarek ogłoszeniowy dla naszych psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki?p=14377503#post14377503 OGŁASZAJCIE GDZIE SIE DA ;) Quote
kikou Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dzidziuńka ładnie dochodzi do siebie, chętnie je, nic sie nie paprze, nawet ma w głowie amory i czasem chce na jakiegoś kolege wskoczyć... (co kolegom niekoniecznie sie podoba i troche mrukną czasem na naszego kremowego Lovelasa ;) ) Quote
EVA2406 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 kikou napisał(a):dzidziuńka ładnie dochodzi do siebie, chętnie je, nic sie nie paprze, nawet ma w głowie amory i czasem chce na jakiegoś kolege wskoczyć... (co kolegom niekoniecznie sie podoba i troche mrukną czasem na naszego kremowego Lovelasa ;) ) A to ci "miłośnik" się zrobił z Dziadunia :evil_lol:. Widać dochodzi do sił :lol: Quote
GoskaGoska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 no to pięknie -nie dość, że wiekowy to Pan , to jeszcze na chłopców :evil_lol: Quote
Poker Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 po prostu stary ,ale jary.A co sobie będzie żałował Quote
amensalizm Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Poker napisał(a):po prostu stary ,ale jary.A co sobie będzie żałował Korzysta puki może :D Nie długo testosteron sobie z krwi pójdzie i co fabio pocznie? Quote
GoskaGoska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 zaksięgowała się wpłata od Poker 15zl z bazarku dziękujemy- niestety , ale nie ma jeszcze kompletu wpłat z deklaracji - 3 ciotki pisały, że wpłacą - jednak z jedną nie ma kontaktu więc chyba będzie 10zl brakować co miesiąc- oby dziadek nie chorował to z bazarków na razie się będzie dziurę łatać Quote
ela40 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Witam Ja wyśle obiecaną wpłatę tak jak mówiłam 2 kwietnia Quote
GoskaGoska Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 dlugu nie ma - juz oplacony - jak cos to wszystko jest w 1 poscie Quote
kikou Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 testosteronik spada, dziadzia spokojniejszy, a ja niestety "pochwaliłam dzień przed zachodem słońca" i wdała sie troszke infekcja, jajuńka podpuchły ciut, popędziliśmy do weta, niestety jeszcze antybiotyk trzeba podawać... przelew za zabieg doszedł, dziekuje Quote
amensalizm Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Biedna wątroba dziadziunia :( Biednemu to wiatr w oczy. Quote
Agucha Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='kikou']testosteronik spada, dziadzia spokojniejszy, a ja niestety "pochwaliłam dzień przed zachodem słońca" i wdała sie troszke infekcja, jajuńka podpuchły ciut, popędziliśmy do weta, niestety jeszcze antybiotyk trzeba podawać... przelew za zabieg doszedł, dziekuje[/QUOTE] To samo przechodziłam z moim tymczasem tydzień temu ;) Przejdzie, nie ma co się martwić :) Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 zaksięgowały się wpłaty- dziękujemy a.piurek 30zł za 3m-ce koelka 10zl jak tylko znajdę chwilkę wpiszę do 1postu Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ciotki która z was to AGNIESZKA J z Iławy-proszę wpisujcie nicki ,bo pozniej nie wiem kto nie wpłacił a kto nie :) - i mam prośbę, żeby w tytule było jeśli płacicie za 2-3 miesiące z góry zeby zaznaczyć. A Agnieszkę z Iławy proszę o ujawnienie. wszystkie wpłaty są w 1 poście proszę sprawdzać:) Quote
kikou Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 a nasz kremowy dzidziuńko ożywił sie... chyba buźka przestała zupełnie boleć bo psiunio znacznie lepiej je.... tylko!..... oczywiście chętnie je wszystko co nie jest renalem :) no ale jakoś staram sie przemycać mu chociaż po troszke jajeczka( a raczej miejsce po nich) jeszcze nie idealne ale opuchlizna już prawie zeszła... a sam białasek jest takim pociesznym "alienkiem" żyje troche we własnym świecie, chociaż jak sie go kizia, czesze czy głaszcze to wdzięcznie i z chęcią przyjmuje pieszczoty, a jak wyjdzie na spacerek to dzielnie drepta i ładnie sie nawet załatwia (chociaż w domu też mu sie tam czasem zdarzy.. ;) ) Quote
Poker Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 kikou, potrzebujesz jakieś pluszaki dla staruszków do zabawy ? Quote
kikou Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 nie Pokerku, z moich piesków tylko Betti sie bawi i Edziu.. ale Betti dzisiaj jedzie do nowego domku, a Edziunia bawi sie piłeczkami... reszta towarzystwa to dziadziuńki, które tylko szukają ciepłego kącika do polegiwania.. więc jeśli macie chęć to możecie zbierać dla mnie stare kocyki, poduszki i ręczniki.. to u nas jest towar deficytowy ;) Quote
Poker Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 to mogę się podzielić z Tobą tylko jak dostarczyć ? Quote
Greven Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zobaczyłam go na bannerku i od razu pomyślałam, że to chyba musi być brat bliźniak naszego Puszka!! Sami zobaczcie: http://www.dogomania.pl/threads/174532-Niewidomy-staruszek-NADAL-BEZ-DOMU Quote
Monika z Katowic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kikou kochana! Proszę z całego serca - przeczytaj moje pw i odpisz! Quote
Recommended Posts