Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja prowadzę jego rachunki więc proszę do mnie, a ja do Kasi przekazuje całość za DT i inne koszty :0
Bardzo dziękujemy zaraz wyślę swoje dane- juz sama nie wiem czy dałam do 1 postu:oops:

Posted

dzidziuńka ładnie dochodzi do siebie, chętnie je, nic sie nie paprze,
nawet ma w głowie amory i czasem chce na jakiegoś kolege wskoczyć...
(co kolegom niekoniecznie sie podoba i troche mrukną czasem na naszego kremowego Lovelasa ;) )

Posted

kikou napisał(a):
dzidziuńka ładnie dochodzi do siebie, chętnie je, nic sie nie paprze,
nawet ma w głowie amory i czasem chce na jakiegoś kolege wskoczyć...
(co kolegom niekoniecznie sie podoba i troche mrukną czasem na naszego kremowego Lovelasa ;) )

A to ci "miłośnik" się zrobił z Dziadunia :evil_lol:. Widać dochodzi do sił :lol:

Posted

zaksięgowała się wpłata od Poker 15zl z bazarku dziękujemy- niestety , ale nie ma jeszcze kompletu wpłat z deklaracji - 3 ciotki pisały, że wpłacą - jednak z jedną nie ma kontaktu więc chyba będzie 10zl brakować co miesiąc- oby dziadek nie chorował to z bazarków na razie się będzie dziurę łatać

Posted

testosteronik spada, dziadzia spokojniejszy,
a ja niestety "pochwaliłam dzień przed zachodem słońca" i wdała sie troszke infekcja, jajuńka podpuchły ciut, popędziliśmy do weta, niestety jeszcze antybiotyk trzeba podawać...
przelew za zabieg doszedł, dziekuje

Posted

[quote name='kikou']testosteronik spada, dziadzia spokojniejszy,
a ja niestety "pochwaliłam dzień przed zachodem słońca" i wdała sie troszke infekcja, jajuńka podpuchły ciut, popędziliśmy do weta, niestety jeszcze antybiotyk trzeba podawać...
przelew za zabieg doszedł, dziekuje[/QUOTE]
To samo przechodziłam z moim tymczasem tydzień temu ;) Przejdzie, nie ma co się martwić :)

Posted

ciotki która z was to AGNIESZKA J z Iławy-proszę wpisujcie nicki ,bo pozniej nie wiem kto nie wpłacił a kto nie :) - i mam prośbę, żeby w tytule było jeśli płacicie za 2-3 miesiące z góry zeby zaznaczyć.
A Agnieszkę z Iławy proszę o ujawnienie.
wszystkie wpłaty są w 1 poście proszę sprawdzać:)

Posted

a nasz kremowy dzidziuńko ożywił sie...
chyba buźka przestała zupełnie boleć bo psiunio znacznie lepiej je....
tylko!..... oczywiście chętnie je wszystko co nie jest renalem :) no ale jakoś staram sie przemycać mu chociaż po troszke

jajeczka( a raczej miejsce po nich) jeszcze nie idealne ale opuchlizna już prawie zeszła...
a sam białasek jest takim pociesznym "alienkiem" żyje troche we własnym świecie,
chociaż jak sie go kizia, czesze czy głaszcze to wdzięcznie i z chęcią przyjmuje pieszczoty,
a jak wyjdzie na spacerek to dzielnie drepta i ładnie sie nawet załatwia (chociaż w domu też mu sie tam czasem zdarzy.. ;) )

Posted

nie Pokerku, z moich piesków tylko Betti sie bawi i Edziu.. ale Betti dzisiaj jedzie do nowego domku, a Edziunia bawi sie piłeczkami... reszta towarzystwa to dziadziuńki, które tylko szukają ciepłego kącika do polegiwania.. więc jeśli macie chęć to możecie zbierać dla mnie stare kocyki, poduszki i ręczniki.. to u nas jest towar deficytowy ;)