Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki Eva!:)

napisałam pw do kogo się dało, parę osób ma pełną skrzynkę, a do paru innych się skontaktuję inaczej. W każdym razie wychodzi na ten moment, że Fabio ma 245 zł deklaracji stałych, ale tylko teoretycznie. Dwie deklarowiczki wypadły ponieważ nie ma ich od wakacji na Dogo, to myslę nie ma na co liczyć z ich strony.
Fabio ma dług, jakoś trzeba to załatać.
Mam nadzieję, że mi wszyscy odpiszą.
Postaram się o jakies zdjęcia od Kikou.
Cioteczki i Wujkowie poinformujcie mnie kto wpłaca bezpośrednio do Kikou?

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bezpośrednio do mnie nikt nie wpłaca nic na Fabiusia, kiedyś tylko wczesną jesienią Holly przysłała mu na mój adres jedzonko nerkowe...

zdiecia bedą (tylko kiedy ja to wszystko ogarne) niestety zima na wsi dla mieszczucha to po prostu piekło....
+ sporo innych problemów... niestety fotki i notki spadają na bardzo odległy plan.... no ale idzie wiosna wiec obiecuje poprawe

Fabiuś jest już tak stareńki że przesypia praktycznie 23 godziny na dobe.. wstaje tylko na siczku i jedzonko...ale tak jak pisałam wcześniej na szczeście to ciśnienie w oczkach sie uspokoiło.
Jak jego nereczki trudno powiedzieć bo na nowe badania go nie ciągałam, (jak to z nereczkami bywa, dużo pije i sisia)
zresztą co by nam dała ta wiedza i tak staram sie zawsze skombinowac mu renala i ipaktine, a jakiś cudownych leków na nerki przecież i tak nie ma...
ostatnio Fabiuś wylenia zimowe futro, a futro to on ma jak niedzwiedz polarny.... i strasznie nie lubi sie czesać, na swój dziadziowy, nieporadny sposób próbuje nawet złapać za reke i prawie szczeknie ostrzegawczo..... ;)
ma troche gorszy apetyt, jeszcze pare tygodni temu wymiatał miseczke jak wilk, a teraz tak troszke dziamda, zostawia, potem znowu podje ciupinke...
na dworek to już go tylko wynosze i zaraz przynosze bo tylko kreci sie bezładnie,
kiedyś potrafił sam wrócić mimo że od początku jak jest u mnie to nie widzi i nie słyszy...a teraz już nawet orientacje stracił...
jest już taki nieporadny, naprawde najstarszy z całej mojej gromadki...

Posted

Kasiu, przyślij mi swój adres - wyślę trochę Renala i Ipakitine..... mam nerkową sunieczkę w domu - podzielimy się ;)
deklaracja moja oczywiście aktualna !

Posted

Ponownie deklaruje się na Dziadzia.
Proszę zapisać 20zł/miesiąc
Gdybym miała się wycofać uprzedzę miesiąc wcześniej ;-)

xmartix masz pełną skrzynkę...wyślij mi proszę dane do przelewu :)

Posted

Przelałam dzisiaj zaległe 50 zł, a w przyszłym miesiącu uzupełnię resztę.

Kikou, dziękuję za informacje. Jesteś :lilangel: i już nie po raz pierwszy Ci to mówię.
Życzę Tobie i Twojej gromadce dużo, dużo zdrówka.
Może wiosenne słonko pobudzi jeszcze trochę Fabusia.

Posted

xmartix - odpisałam na maila, ale skrzynka jest chyba pełna.
Ja zaprzestałam płacenia deklaracji dla Fabia, ponieważ nie było żadnych informacji o nim, o które kilka razy prosiłam. Ale teraz, kiedy sytuacja się wyjaśniła, deklaruję znów swoje 10 zł co m-c od marca. Nie mogę wpłacić już deklaracji zaległych, ponieważ zobowiązałam się w tym czasie do kilku innych wpłat i po prostu nie dam już rady. Poproszę o nr konta i jeśli tylko się uda, to aktualne zdjęcie ślicznego staruszka.

Posted

Poker napisał(a):
wpłaciłam na konto goskagoska

a juz mam na koncie :) dziękuję i przelewam do kikou i jest jeszcze od Agnieszki103 10zl :)

a swoją drogą to nasz dziadek bardzo dzielny :multi: i jak zwykle te dziadziusie żywotne u kikou są :lol:

Marta jak cos będzie się księgowac na tym koncie psim , to będą na twoje przelewać zebyś miala całość - więc to od Agnieszki103 co jest ma marzec ci przelewam

Posted

Mam bardzo duże zaległości w deklaracjach na dziadziusia. Chciałam teraz wpłacić połowę zaległości,a resztę po 10.03,tylko proszę o przypomnienie konta,bo gdzieś mi się zapodziało. Deklaracje będę kontynuować.

Posted

mamamuminka napisał(a):
Mam bardzo duże zaległości w deklaracjach na dziadziusia. Chciałam teraz wpłacić połowę zaległości,a resztę po 10.03,tylko proszę o przypomnienie konta,bo gdzieś mi się zapodziało. Deklaracje będę kontynuować.

Teraz jest zmienione konto.

Posted

mamamuminka napisał(a):
o ch....ra,a ja właśnie przed chwilą wysłałam na stare.....i co teraz ????? :roll:

Nic ;) Gosia przeleje do Marty ;) Tylko napisz jej PW ;)

Posted

A ja nie wiem czy on jeszcze je suchą karmę - czy daje radę z zębami, a to już kikou musi się wypowiedzieć jak cos to on chyba nerkowe puszki je? ale cos zamroczona jestem wiec glowy nie dam

Posted

Fabiuś jadł geeralnie długi czas renala i puszki (jak mieliśmy) i suche....ale ostatnio niestety je już tak mało i słabiutko, że daję mu przeważnie gotowane jedzoko bo z tego coś chociaż czasem poliże,
mieszam w gotowanym namoczone chrupki renala ale on wylizuje tylko naokoło.... a to i tak święto jak w ogóle coś podje
Fabiuś to taki prawie "duszek".... gaśnie dziadzio.... już prawie tylko śpi...
Pani wet mówi że chyba spróbujemy go znowu popłukać kroplówkami... ale ile to da?

mam tu jego fotki z końca stycznia, teraz wylenia już mocno zimowe futerko

Posted

Zobacz Kikou, jak ożył wątek, ile osób deklaruje pomoc, odkąd zaczęłaś się na nim pojawiać i pisać wieści o Fabiu. Proszę - napisz coś o Gai - ta sunia też jest pod Twoją opieką, a na jej wątku już tak długo cisza......:shake: