Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazarek jest na pewno potrzebny.

Gosia pewnie już urodziła i teraz jest w matczynym "amoku", ale napiszę zaraz do Bjuty która była niedawno u Kikou, zrobiła mnóstwo zdjęć, może i Fabio się załapał?

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, jak tylko się ogarnę (wczoraj przybłakała się do mnie ofiara sylwestrowych fajerwerków - przerazona sunia i mam 4 psy na głowie plus szukanie włascicieli...), załatwię bierzące bazarki, to zorganizuję coś dla Fabia.

• 2 weeks later...
Posted

Korenia napisał(a):
Kikou z tego co widzę, to nie wchodzi na dogomanię. Napisz może do Iwy77 może ona ma kontakt z Kikou...

Ok, dzięki.

A wiadomo cokolwiek odnoście tego co słychac u Fabia?

• 2 weeks later...
Posted

Fabiuś jak najbardziej żyje sobie nadal, w grudniu miał zapalenie uszka, poza tym ma sie dobrze jak na niego, nawet nie powróciły te objawy jaskry, oczka sie uspokoiły zupełnie. Ze strony nerek też nie ma pogorszenia, wprawdzie nie robiłam mu nowych badań ale je ładnie, załatwia sie normalnie, nie ma żadnych wymiotów ani zwiększonego pragnienia i siusiania....
Mam zdięcia wkleje je może w przyszłym tygodniu dam rade.

Ostatnią wpłte na Fabia otrzymałam za październik.

Posted

[Ostatnią wpłte na Fabia otrzymałam za październik.[/QUOTE]

Ojej, co sie dzieje ? :confused: Mam zlecenie stałe na Fabia i wpłacam - bez przerw - regularnie. Na konto GoskaGoska.

Posted

[quote name='Mruczka'][Ostatnią wpłte na Fabia otrzymałam za październik.[/QUOTE]

[ Mam zlecenie stałe na Fabia i wpłacam - bez przerw - regularnie. Na konto GoskaGoska.[/QUOTE]

to dokładnie tak, jak ja - też mam zlecenie stałe

myślę, że Gosia jako świeżo upieczona mamusia potrzebuje nieco "taryfy ulgowej"...
prosiła, by ktoś przejął finanse Fabia, ale chyba nikt się nie zgłosił, a jej teraz na pewno niełatwo

Posted

Z przykrością przyznaję się, że ja mam jakąś zaległość. Powstała nie ze złej woli i jestem gotowa wyrównać, tylko niech ktoś te zaległości ogarnie i poprowadzi tak czytelnie jak było na początku.

• 3 weeks later...
Posted

dziekuję Mario :) dokładnie tak jak pisałaś prosiłam, zeby ktoś przejął finanse tym bardziej, ze ma jeszcze Czara na rachunku, a dziecko które w dzień nie śpi i cały czas na rękach prawie, a do tego zablokowałam dostęp do konta w banku - a zeby odblokować musiałam jechać do nich , co mając noworodka nie jest łatwe.
Dzis juz Czara finanse opanowałam i weznę się za Fabia - napiszę wszystko w 1 poście

juz zrobione rozliczenie - i robię przelew do kikou przepraszam, ale prosilam o przejęcie finansow i pamiętajcie , ze wszystko jest w 1 poście . A przez ten zablokowany dostęp do banku ( bo to konto jest typowo tylko pieskowe) nie mialam jak nawet sprawdzic kto i ile wplacil.

ps a to moja prywata: http://www.ingaluber.com/

Posted

to zestawienie z 1 strony:
na listopad
20zl z pazdziernika
03.11 renaW 10zl
04.11 wojtus 20zl
04.11 agnieszka 103 10zl
10.11 Poker 50zl
10.11 Maria 10zl
10.11 koelka 10zl
15.11 Mruczka 25zl
19.11 margi 20zl = 175zl (brak 75zl)

na grudzien

02.12 Agnieszka103 10zl
10.12 Maria 10zl
15.12 Mruczka 25zl
23.12 renW 10zl = 55zl (brak 195zl)

na styczen
23.12 renW 10zl
30.12 Agnieszka103 10zl
10.01 Maria 10zl
13.01 czerda 100zl
14.01 Mruczka 25zl = 155zl (brak 95zl)

na luty
04.02 Agnieszka103 10zl
10.02 Maria 10zl
15.02 Mruczka 25zl =45zl
23.01 renW 10zl =55 (brak 195zl)

razem listopad-luty 440 zl -440zl ( przelane na konto kikou 26.02.2011)
na minusie 560zl - 318,70 zl przekierowane na dług Fabia z zaskórników po Kubie
czyli zostało na minusie 181,30zl + opłata marcowa 250zł

Posted

ja mogę prowadzić finanse fabia, zaraz sobie wszystko przepiszę i poukładam
jest dużo na minusie, potrzeba bazarków dla Fabio

Kikou jak możesz wstaw zdjęcia w wolnej chwili, dzięki

Posted

POker a rozumiem, ze wpłaciłas prosto do kikou te 80zl tak? to juz to dopiszę do rachunku.
W takim razie zaległości to 101,30zl i zbieramy na marzec 250zl

A kikou pisała na początku lutego, ze w Fabiem wszystko ok to mam nadzieję, ze nic się nie zmieniło przez ten czas

Posted

No nareszcie, ktoś to ogarnął. Dzięki :)

Kikou, to super dziewczyna i wiem, że nie ma czasu na nic, ale może zdjęcia jakieś mogłaby przesłać komuś na maila, bo to znacznie szybciej niż na dogo.
Jakby byłaby informacja o psiaku na bieżąco, to watek by żył i więcej osób by tu zaglądało.
Już wiem ile mam zaległości i to uzupełnię.